Tennessee Titans - Indianapolis Colts
2 hónapja
Remelem, nem komoly Pierce serulese… Jones kurva jol mozog a zsebben is, nagyon kezeli a blitzet, pedig mult heten nem ez volt a kotta
2 hónapja
Azert az az 1/1 egy baromi gyenge classban volt az. Meg rajta kivul nem volt iranyito, aki kb ne lenne vak. Raadasul ujonc, ilyen gyenge supporttal ez halal.jó, csak talán első évében még menthető valamennyire az ilyen. de itt az állásáért machinál 1/1-es qbvalÉs ez van már tavaly óta. :/Nem szeretek ismeretlenül kritizálni edzőt, de értem, hogy miért nem bírjátok Callahant.az agyhelyem leolvadna, ha ezért kivágnék az ablakon párszáz dollárt/fő/meccsnap
peterk2005 udvari bolond
fake.id
Nandito
fake.id
2 hónapja
Most se? 😊ez ellen a titans ellen nem tudnak eléggé fókuszt veszteni, szegények teljesen világtalanok. itt nem nyerni kell, csak hagyni őket szépen megverni magukat. 27-6nál nem fogok ezen aggódniA jovo heti Rams meccs jo eromero leszNyugtával a napot. Még egy félidő hátra van. Nem szeretem ezeket a nagyon vezetünk helyzeteket, ilyenkor szoktunk fókuszt veszíteni.
Bence94
peterk2005 udvari bolond
fake.id

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
jó, csak talán első évében még menthető valamennyire az ilyen. de itt az állásáért machinál 1/1-es qbvalÉs ez van már tavaly óta. :/Nem szeretek ismeretlenül kritizálni edzőt, de értem, hogy miért nem bírjátok Callahant.az agyhelyem leolvadna, ha ezért kivágnék az ablakon párszáz dollárt/fő/meccsnap
peterk2005 udvari bolond
fake.id
Nandito
2 hónapja
Howard helyett jöjjön be valaki. Bárki.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Franklint meg a futo rakta inasba egy pancake-kel. Siralom a pali.
2 hónapja
Megelőztek, de tényleg ne aggódj. Callahan szünet után még inkább vakon lesz, rendre lecoachingolják.A jovo heti Rams meccs jo eromero leszNyugtával a napot. Még egy félidő hátra van. Nem szeretem ezeket a nagyon vezetünk helyzeteket, ilyenkor szoktunk fókuszt veszíteni.
Bence94
peterk2005 udvari bolond
Music City Miracle
2 hónapja
És ez van már tavaly óta. :/Nem szeretek ismeretlenül kritizálni edzőt, de értem, hogy miért nem bírjátok Callahant.az agyhelyem leolvadna, ha ezért kivágnék az ablakon párszáz dollárt/fő/meccsnap
peterk2005 udvari bolond
fake.id
Music City Miracle
2 hónapja
ez ellen a titans ellen nem tudnak eléggé fókuszt veszteni, szegények teljesen világtalanok. itt nem nyerni kell, csak hagyni őket szépen megverni magukat. 27-6nál nem fogok ezen aggódniA jovo heti Rams meccs jo eromero leszNyugtával a napot. Még egy félidő hátra van. Nem szeretem ezeket a nagyon vezetünk helyzeteket, ilyenkor szoktunk fókuszt veszíteni.
Bence94
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
A jovo heti Rams meccs jo eromero leszNyugtával a napot. Még egy félidő hátra van. Nem szeretem ezeket a nagyon vezetünk helyzeteket, ilyenkor szoktunk fókuszt veszíteni.
Bence94

2 hónapja
A jovo heti Rams meccs jo eromero lesz
2 hónapja
Callahan mogott ott kevertek a ginat a gatorade-beaz javítana a helyzetükön
Stez
2 hónapja
Callahan mogott ott kevertek a ginat a gatorade-be
2 hónapja
Nem szeretek ismeretlenül kritizálni edzőt, de értem, hogy miért nem bírjátok Callahant.az agyhelyem leolvadna, ha ezért kivágnék az ablakon párszáz dollárt/fő/meccsnap
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Nem szeretek ismeretlenül kritizálni edzőt, de értem, hogy miért nem bírjátok Callahant.

2 hónapja
Nem ertem, Callahan mit akar, ez wtf volt.Ezt a kérdést minden meccsen többször feltesszük magunknak. 😀
Stez
Music City Miracle
2 hónapja
De jo latni, hogy 60-63 yardokra kuldik fel a kickert allandoan probalkozni. 🤣4&1 3 to+amit kikértünk és erre nagy nehezen rárúgatná a kigyó térről, hogy delay of game legyen... ez nagyon gáz, csóró titán szurkerek
Stez
2 hónapja
De jo latni, hogy 60-63 yardokra kuldik fel a kickert allandoan probalkozni. 🤣
2 hónapja
Nem ertem, Callahan mit akar, ez wtf volt.
2 hónapja
Hol van a zaszlo…..
2 hónapja
Azert az nagyon erezheto, hogy a rushereink szarok.
2 hónapja
Visszajatszhattak volna ezt a playt.. Mitchell is csalocasMert szerintem ez nem neki ment, ezert volt ennyire magas a passz. Csak o megprobalta leszedni.
Bence94