NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 626
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 10 éve
hé mustaine, Evans épp most szedett le egy 17 yardos TD-t, a Bucs meg alázza a ravenst, küldd el Hurnst a nagyokhoz, hadd tanuljon 😀StezTudom, jobb híján (Saints BYE) Glennon a QB-m a héten az Eagles fantasy ligában 😀
több mint 10 éve
hehe és 6 védő végignézte, ahogy elpattog a labdaStezAz olyan mozizós Dk(mint a mienk) alapból ezt csinálják.
több mint 10 éve
hé mustaine, Evans épp most szedett le egy 17 yardos TD-t, a Bucs meg alázza a ravenst, küldd el Hurnst a nagyokhoz, hadd tanuljon 😀
több mint 10 éve
hehe és 6 védő végignézte, ahogy elpattog a labda
több mint 10 éve
Még a fumbleből is +1 yardban jönnek ki, hihetetlen.
több mint 10 éve
Megatron is csúszott már el, nem gáz.Megatron elcsúszhat, Hurns nem.
Vajon Hurns holnap megint sírni fog, hogy szar volt? 😀mustaine
több mint 10 éve
Megatron is csúszott már el, nem gáz.Nem, mint minden valamirevaló Jags WR, leissza magát.
Vajon Hurns holnap megint sírni fog, hogy szar volt? 😀mustaine
több mint 10 éve
Megatron is csúszott már el, nem gáz.Vajon Hurns holnap megint sírni fog, hogy szar volt? 😀
több mint 10 éve
Na ezért mit fogok kapni, hogy pont Hurns csúszott el 😀😀 xDÉn nyugodt vagyok. Már megszoktam, hogy a vasárnap estéim szarok.
| Iktriad agyvérzést, ezt tudom 😀 | mustaine
több mint 10 éve
Mondom, hogy az 1. pickből nincs pick6. Picsába.
több mint 10 éve
Na ezért mit fogok kapni, hogy pont Hurns csúszott el 😀😀 xD| Iktriad agyvérzést, ezt tudom 😀 |
több mint 10 éve
pffff....
több mint 10 éve
Tessék mustaine, ott van a lieblinged.iktriadcsak labdát nem kap 😕 nem akar nyerni a Jags
több mint 10 éve
Tessék mustaine, ott van a lieblinged.
több mint 10 éve
Jordan azt el kell kapni...
több mint 10 éve
Kár, hogy szar a futójáték, így nincsenek play actionból mély passzok se | Hurnsnek | 😕Ha jövőre sikerülne kezdeni valamit a támadófallal + Storm fejlődne, jó kis offense lenne ez.
több mint 10 éve
némá, pontokat szerzett a Bucs, lassan visszajönnek a meccsbeStezHa mi nem nyerünk sanszosan ma megint 0-3al zár a 3 floridai csapat....
több mint 10 éve
némá, pontokat szerzett a Bucs, lassan visszajönnek a meccsbe
több mint 10 éve
Ennyi elkaphato de elpattano labdat....
több mint 10 éve
Fuss