NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 10 éve
Ez csak azert van mert Bortles egy nagy comebackre hajt.Ugy kell az elso gyozelmet behuzni, lehetoleg legalabb ket TD hatranybol.
több mint 10 éve
A várt vihar elmaradt a pálya fölött és a pályán.nem egy futó csapat épül, az már szent 😊
A futójátékunk ma: 14 carry/ 29 yard. Abból Bortlesnek volt egy 12 yardos futása...iktriad
azért egyáltalán nem kilátástalan a csapat!Egy kicsit most úgy néz ki a Jags, mint egy foci csapat! Tök jó!FearTomiA védelmünk még nem.
Sanszosan megint a semmi marad-.iktriadLegalább sackekben jól állunk(18).iktriada csereirányítós Titans ellen győzelem vagy semmiHúsrágó
több mint 10 éve
A várt vihar elmaradt a pálya fölött és a pályán.A futójátékunk ma: 14 carry/ 29 yard. Abból Bortlesnek volt egy 12 yardos futása...
több mint 10 éve
Egy kicsit most úgy néz ki a Jags, mint egy foci csapat! Tök jó!FearTomiA védelmünk még nem.
Sanszosan megint a semmi marad-.Legalább sackekben jól állunk(18).iktriada csereirányítós Titans ellen győzelem vagy semmiHúsrágó
több mint 10 éve
Egy kicsit most úgy néz ki a Jags, mint egy foci csapat! Tök jó!
több mint 10 éve
Legalább sackekben jól állunk(18).iktriadMinden meccs után ez marad az egyetlen pozitívum
több mint 10 éve
Legalább sackekben jól állunk(18).iktriada csereirányítós Titans ellen győzelem vagy semmi
több mint 10 éve
Legalább sackekben jól állunk(18).
több mint 10 éve
úgy nehezen adja el a labdát, ha 3rd and 19-re futás hívnak...Az mindig a 2. pickjénél van.iktriadpick6 lesz az, hogy stíl legyenStezEzt a Charlie gyereket lattam mar kezdokent. 10 yardot nem tudott dobni egyenesen.Amilyen mákunk van, jön a mai 1. pickje...iktriad
Ez igy botrany eddig.
Na majd most Bortles kitalal valamit.Delonso_
több mint 10 éve
A 1. drivenál elöltük a mai összes puskaport?
több mint 10 éve
Az mindig a 2. pickjénél van.pick6 lesz az, hogy stíl legyenStezEzt a Charlie gyereket lattam mar kezdokent. 10 yardot nem tudott dobni egyenesen.Amilyen mákunk van, jön a mai 1. pickje...iktriad
Ez igy botrany eddig.
több mint 10 éve
pick6 lesz az, hogy stíl legyenEzt a Charlie gyereket lattam mar kezdokent. 10 yardot nem tudott dobni egyenesen.Amilyen mákunk van, jön a mai 1. pickje...iktriad
Ez igy botrany eddig.
több mint 10 éve
Ezt a Charlie gyereket lattam mar kezdokent. 10 yardot nem tudott dobni egyenesen.Amilyen mákunk van, jön a mai 1. pickje...
Ez igy botrany eddig.
több mint 10 éve
elment a stream amit eddig néztem, mire elindult egy másik, már nem vezetünk... durvamamáját ennek is 😊
több mint 10 éve
Ezt a Charlie gyereket lattam mar kezdokent. 10 yardot nem tudott dobni egyenesen.Ez igy botrany eddig.
Na majd most Bortles kitalal valamit.
több mint 10 éve
B+
több mint 10 éve
Alex Mack közben úgy tűnik eltörte a lábát. A Browns ellen játszunk jövő héten.
több mint 10 éve
Róla még nem tudjuk, hogy szar.Ez ok az örömre? 😀GiowaMinden héten fel tudom baszni magam, hogy milyen szar bekkjeink vannak.GiowaColvin már lassan edz. 😀 McCray helyett már Gratz van bent...iktriad
Jön a Titans TDje. 😕
több mint 10 éve
Ez ok az örömre? 😀Minden héten fel tudom baszni magam, hogy milyen szar bekkjeink vannak.GiowaColvin már lassan edz. 😀 McCray helyett már Gratz van bent...iktriad
több mint 10 éve
Minden héten fel tudom baszni magam, hogy milyen szar bekkjeink vannak.GiowaColvin már lassan edz. 😀 McCray helyett már Gratz van bent...
több mint 10 éve
Minden héten fel tudom baszni magam, hogy milyen szar bekkjeink vannak.
több mint 10 éve
Ez már megint szánalmas teljesítmény a Dtől..
több mint 10 éve
a lényeg, hogy Walker sosem marad totál üresen 😀