Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
10 hónapja
coltsnál nem bízol?Ez most azért változni fog 😊 Lawrence és Stroud helye elég fix lesz évekig (ha nem üt be valami szar).Lawrencenek is megvan a 4000 yard. Első Jags QB back-to-back 4000 yarddal.AFC Southban már az is nagy szó ha back to back kezdő QB van két szezonban egy csapatnál 😀
iktriad
bobi0092
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
az a vicc, h másodikra is meglett volna, mert nem volt lent
10 hónapja
KB23
786
Na itt aláképzeltem a benny hill zenét 😄
10 hónapja
R4v3N
147
Szerintem hátrébb tették le a labdát.A WR kb. fél yardosig előrenyújtotta előtte.
10 hónapja
shagi0206
10 921
Ez most azért változni fog 😊 Lawrence és Stroud helye elég fix lesz évekig (ha nem üt be valami szar).Lawrencenek is megvan a 4000 yard. Első Jags QB back-to-back 4000 yarddal.AFC Southban már az is nagy szó ha back to back kezdő QB van két szezonban egy csapatnál 😀
iktriad
bobi0092
10 hónapja
ez nem futás volt, hanem qb sneak sérült qb-val.. röhej bazzegmiért nem futottak (kettőt)?ezért
Szesze
Negritis, a vajda
10 hónapja
Egész évben ez van, szóval tudtam, hogy ez lesz.
10 hónapja
miért nem futottak (kettőt)?ezért
Szesze
10 hónapja
Ezt el lehet b.szni?el 😀
nordas89
10 hónapja
ezek hülyék..
10 hónapja
mondjuk ez a brownsnál extrémen igazLawrencenek is megvan a 4000 yard. Első Jags QB back-to-back 4000 yarddal.AFC Southban már az is nagy szó ha back to back kezdő QB van két szezonban egy csapatnál 😀
iktriad
bobi0092
10 hónapja
nordas89
87
Ezt el lehet b.szni?
10 hónapja
miért nem futottak (kettőt)?
10 hónapja
KB23
786
Akkor nem tettem volna oda a smileyt 😉😄Ez remélem csak rossz vicc akart lenni..Lawrencenek is megvan a 4000 yard. Első Jags QB back-to-back 4000 yarddal.Te vagy az Maka? 😄
iktriad
KissBandi37
James007
10 hónapja
bobi0092
4 353
Lawrencenek is megvan a 4000 yard. Első Jags QB back-to-back 4000 yarddal.AFC Southban már az is nagy szó ha back to back kezdő QB van két szezonban egy csapatnál 😀
iktriad
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
10 hónapja
nah jön az int?
10 hónapja
James007
1 854
Ez remélem csak rossz vicc akart lenni..Lawrencenek is megvan a 4000 yard. Első Jags QB back-to-back 4000 yarddal.Te vagy az Maka? 😄
iktriad
KissBandi37
10 hónapja
KB23
786
Lawrencenek is megvan a 4000 yard. Első Jags QB back-to-back 4000 yarddal.Te vagy az Maka? 😄
iktriad
10 hónapja
Lawrencenek is megvan a 4000 yard. Első Jags QB back-to-back 4000 yarddal.
10 hónapja
nekem is ő az egyetlen aki még motivál 😊All life Daniel Jones fan vagyok! 😀az már régen volt 😊 most már kiégtem, már lassan a giants-nek is alig tudok szurkolnina akkor lássuk.. eddig a Titansnek szurkoltam, de akkor nyerjen a Jags 😛Dehogy szurkolsz, látens Vasas-szurkoló vagy.
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
10 hónapja
mondjuk másodszor nézi el az órát, ez tényleg gáz már az ő szintjén..
10 hónapja
pedig jó play voltMondjuk TD szvsz nem lett volna mert úgy tűnt kilèpett.
Szesze