Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
10 hónapja
shagi0206
10 921
szinoníma: mazochistaAll life Daniel Jones fan vagyok! 😀az már régen volt 😊 most már kiégtem, már lassan a giants-nek is alig tudok szurkolnina akkor lássuk.. eddig a Titansnek szurkoltam, de akkor nyerjen a Jags 😛Dehogy szurkolsz, látens Vasas-szurkoló vagy.
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
10 hónapja
All life Daniel Jones fan vagyok! 😀az már régen volt 😊 most már kiégtem, már lassan a giants-nek is alig tudok szurkolnina akkor lássuk.. eddig a Titansnek szurkoltam, de akkor nyerjen a Jags 😛Dehogy szurkolsz, látens Vasas-szurkoló vagy.
Szesze
Szokol
Szesze
10 hónapja
shagi0206
10 921
Azért a bust az nem ilyen.Köszönöm! Isten bizony semmi személyes, de nem látom, hogy képes a hátára venni a csapatot. Aztán majd lehet képes lesz, de eddig nekem csalódás.Csak egy TD passz 😀Pont nem, mert cigiztem. Mi volt? 😁Láttad ezt a TD passzt?Láttad ezt a beerőltett passzt a harmadik negyed végén? Ilyet top10-es irányító nem csinálm😊 engem nem nagyon érdekel a PR-ja, meg nem is kedvelem őt, de ettől még top10.A jó PR-ja miatt nem kérdés számodra, a játéka alapján viszont nem való oda.Azért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is szerintem, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
nemtom benne van-e még hogy az lesz, hajlok rá hogy nem
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Böróv viszont hatatlmas kérdőjel volt, mert csak egy jó éve volt. Cserébe ő már az első szezonjában hátán vitte a sérüléséig a Cicuskákat és a liga top2 irányítója lett.
Szokol
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
dioadam
Szokol
Amúgy abban igazad van, hogy az egyetemi foci és a hype alapján egy kicsit előrébb kéne tartania Lawrence- nek 😀
dioadam
Szokol
10 hónapja
KB23
786
Azért voltak hasonló holdingok a titansnel is
10 hónapja
pedig jó play volt
10 hónapja
KB23
786
Hasonló helyzetben vagyok a Hawks esetébenaz már régen volt 😊 most már kiégtem, már lassan a giants-nek is alig tudok szurkolnina akkor lássuk.. eddig a Titansnek szurkoltam, de akkor nyerjen a Jags 😛Dehogy szurkolsz, látens Vasas-szurkoló vagy.
Szesze
Szokol
Szesze
10 hónapja
Köszönöm! Isten bizony semmi személyes, de nem látom, hogy képes a hátára venni a csapatot. Aztán majd lehet képes lesz, de eddig nekem csalódás.Csak egy TD passz 😀Pont nem, mert cigiztem. Mi volt? 😁Láttad ezt a TD passzt?Láttad ezt a beerőltett passzt a harmadik negyed végén? Ilyet top10-es irányító nem csinálm😊 engem nem nagyon érdekel a PR-ja, meg nem is kedvelem őt, de ettől még top10.A jó PR-ja miatt nem kérdés számodra, a játéka alapján viszont nem való oda.Azért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is szerintem, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Böróv viszont hatatlmas kérdőjel volt, mert csak egy jó éve volt. Cserébe ő már az első szezonjában hátán vitte a sérüléséig a Cicuskákat és a liga top2 irányítója lett.
Szokol
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
dioadam
Szokol
Amúgy abban igazad van, hogy az egyetemi foci és a hype alapján egy kicsit előrébb kéne tartania Lawrence- nek 😀
dioadam
10 hónapja
az már régen volt 😊 most már kiégtem, már lassan a giants-nek is alig tudok szurkolnina akkor lássuk.. eddig a Titansnek szurkoltam, de akkor nyerjen a Jags 😛Dehogy szurkolsz, látens Vasas-szurkoló vagy.
Szesze
Szokol
10 hónapja
KB23
786
Mi a fasz ez a screen passz?
10 hónapja
Na ez a Cisco INT lehet a szezon playe
10 hónapja
jó kis meccs. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
na akkor lássuk.. eddig a Titansnek szurkoltam, de akkor nyerjen a Jags 😛Dehogy szurkolsz, látens Vasas-szurkoló vagy.
Szesze
10 hónapja
Tanya helyében én elhagynám a labdát. Csak hogy szoros legyen a meccs.Olvassa a fórumot!
shagi0206
10 hónapja
nordas89
87
Előbb van vétel a tv-dben? 😀Én kurva jó vagyok 😀Tanya helyében én elhagynám a labdát. Csak hogy szoros legyen a meccs.így? 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
10 hónapja
dioadam
597
Csak egy TD passz 😀Pont nem, mert cigiztem. Mi volt? 😁Láttad ezt a TD passzt?Láttad ezt a beerőltett passzt a harmadik negyed végén? Ilyet top10-es irányító nem csinálm😊 engem nem nagyon érdekel a PR-ja, meg nem is kedvelem őt, de ettől még top10.A jó PR-ja miatt nem kérdés számodra, a játéka alapján viszont nem való oda.Azért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is szerintem, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Szokol
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
dioadam
Szokol
10 hónapja
Na ez eldőlt...
10 hónapja
shagi0206
10 921
Én kurva jó vagyok 😀Tanya helyében én elhagynám a labdát. Csak hogy szoros legyen a meccs.így? 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
10 hónapja
Tanya helyében én elhagynám a labdát. Csak hogy szoros legyen a meccs.így? 😀
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
na itt is a fordulat
10 hónapja
KB23
786
És ott van!!!
10 hónapja
shagi0206
10 921
Tanya helyében én elhagynám a labdát. Csak hogy szoros legyen a meccs.
10 hónapja
OBJ-t azért elég röhejes a másik kettővel egy lapon említeni..Hát nálatok minden elkapó játékos utál játszani 😀 Toney, OBJ, Engram - meg ki tudja még ki 😀ehh.. nálunk mindent eldroppolt, rekordokat döntött ebben.Engram az idei szezon fénypontja Jacksonvilleben.Giantsben se volt rossz
shagi0206
KissBandi37
Szesze
shagi0206
10 hónapja
Pont nem, mert cigiztem. Mi volt? 😁Láttad ezt a TD passzt?Láttad ezt a beerőltett passzt a harmadik negyed végén? Ilyet top10-es irányító nem csinálm😊 engem nem nagyon érdekel a PR-ja, meg nem is kedvelem őt, de ettől még top10.A jó PR-ja miatt nem kérdés számodra, a játéka alapján viszont nem való oda.Azért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is szerintem, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Szokol
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
dioadam
10 hónapja
KB23
786
Igen, valóban, de amikor nem akkor jól játszott 😄ehh.. nálunk mindent eldroppolt, rekordokat döntött ebben.Engram az idei szezon fénypontja Jacksonvilleben.Giantsben se volt rossz
shagi0206
KissBandi37
Szesze
10 hónapja
shagi0206
10 921
Hát nálatok minden elkapó játékos utál játszani 😀 Toney, OBJ, Engram - meg ki tudja még ki 😀ehh.. nálunk mindent eldroppolt, rekordokat döntött ebben.Engram az idei szezon fénypontja Jacksonvilleben.Giantsben se volt rossz
shagi0206
KissBandi37
Szesze