Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
10 hónapja
ehh.. nálunk mindent eldroppolt, rekordokat döntött ebben.Engram az idei szezon fénypontja Jacksonvilleben.Giantsben se volt rossz
shagi0206
KissBandi37
10 hónapja
Benibácsi
802
Simán van idő fordítani. Most derül ki milyen erős a feje a szöszinek.A vàlla.lehet most nagyobb kérdés mint a feje
nordas89
10 hónapja
shagi0206
10 921
Wallerrel azért mondhatni sikerült pótolni. Már csak kéne valaki, aki tud is dobni 😊Engram az idei szezon fénypontja Jacksonvilleben.Giantsben se volt rossz
shagi0206
KissBandi37
10 hónapja
KB23
786
Engram az idei szezon fénypontja Jacksonvilleben.Giantsben se volt rossz
shagi0206
10 hónapja
nordas89
87
Simán van idő fordítani. Most derül ki milyen erős a feje a szöszinek.
10 hónapja
shagi0206
10 921
offense oldalon gondoltam.Engram az idei szezon fénypontja Jacksonvilleben.Josh Allen mellett.
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Engram leállhatna van ott mèg elakapó 😛
10 hónapja
Engram az idei szezon fénypontja Jacksonvilleben.Josh Allen mellett.
shagi0206
10 hónapja
Engram 2-re az NFL TE és Jags elkapási franchise csúcstól.
10 hónapja
na akkor lássuk.. eddig a Titansnek szurkoltam, de akkor nyerjen a Jags 😛Láttad ezt a beerőltett passzt a harmadik negyed végén? Ilyet top10-es irányító nem csinálm😊 engem nem nagyon érdekel a PR-ja, meg nem is kedvelem őt, de ettől még top10.A jó PR-ja miatt nem kérdés számodra, a játéka alapján viszont nem való oda.Azért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is szerintem, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
nemtom benne van-e még hogy az lesz, hajlok rá hogy nem
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Böróv viszont hatatlmas kérdőjel volt, mert csak egy jó éve volt. Cserébe ő már az első szezonjában hátán vitte a sérüléséig a Cicuskákat és a liga top2 irányítója lett.
Szokol
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
10 hónapja
shagi0206
10 921
Engram az idei szezon fénypontja Jacksonvilleben.
10 hónapja
dioadam
597
Láttad ezt a TD passzt?Láttad ezt a beerőltett passzt a harmadik negyed végén? Ilyet top10-es irányító nem csinálm😊 engem nem nagyon érdekel a PR-ja, meg nem is kedvelem őt, de ettől még top10.A jó PR-ja miatt nem kérdés számodra, a játéka alapján viszont nem való oda.Azért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is szerintem, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Böróv viszont hatatlmas kérdőjel volt, mert csak egy jó éve volt. Cserébe ő már az első szezonjában hátán vitte a sérüléséig a Cicuskákat és a liga top2 irányítója lett.
Szokol
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
10 hónapja
Na hajrá
10 hónapja
😀Láttad ezt a beerőltett passzt a harmadik negyed végén? Ilyet top10-es irányító nem csinálm😊 engem nem nagyon érdekel a PR-ja, meg nem is kedvelem őt, de ettől még top10.A jó PR-ja miatt nem kérdés számodra, a játéka alapján viszont nem való oda.Azért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is szerintem, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Szokol
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
10 hónapja
KB23
786
Folyamatosan a széleket dobálja. Nem is értemLáttad ezt a beerőltett passzt a harmadik negyed végén? Ilyet top10-es irányító nem csinálm😊 engem nem nagyon érdekel a PR-ja, meg nem is kedvelem őt, de ettől még top10.A jó PR-ja miatt nem kérdés számodra, a játéka alapján viszont nem való oda.Azért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is szerintem, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Szokol
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
10 hónapja
ha minden hasonló képességűt elé raksz akkor is top 10.. (azért murray-t ne tegyük már erre a polcra😊)a 10-15 sztem nem annyira túlzás esetébenAzért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Szokol
Szesze
mahomes, burrow, AR, josh allen, lamar tuti hogy előtte van
hurts, herbert, stafford, tua, murray sztem szintén előtte van de itt már vitatható
és akkor utánuk jönne ő
Negritis, a vajda
10 hónapja
shagi0206
10 921
Amúgy meg hol van Dakota? Hát ő elit qb 😀Murray? Örülök, hogy valaki szerint top10, mert lehet nincs olyan Cards fan az országban, aki ezzel egyetért 😀a 10-15 sztem nem annyira túlzás esetébenAzért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Szokol
Szesze
hurts, herbert, stafford, tua, murray sztem szintén előtte van de itt már vitatható
és akkor utánuk jönne ő
Negritis, a vajda
shagi0206
10 hónapja
Láttad ezt a beerőltett passzt a harmadik negyed végén? Ilyet top10-es irányító nem csinálm😊 engem nem nagyon érdekel a PR-ja, meg nem is kedvelem őt, de ettől még top10.A jó PR-ja miatt nem kérdés számodra, a játéka alapján viszont nem való oda.Azért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is szerintem, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Szokol
Szesze
Szokol
Szesze
10 hónapja
shagi0206
10 921
Murray? Örülök, hogy valaki szerint top10, mert lehet nincs olyan Cards fan az országban, aki ezzel egyetért 😀a 10-15 sztem nem annyira túlzás esetébenAzért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Szokol
Szesze
és akkor utánuk jönne ő
Negritis, a vajda
10 hónapja
Mellesleg szerintem ezt a meccset is meg fogja fordítani a Jags, nyilván ehhez kell a védelem is, de az offense szerintem meg fogja oldani.
10 hónapja
a 10-15 sztem nem annyira túlzás esetébenAzért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Szokol
Szesze
és akkor utánuk jönne ő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
shagi0206
10 921
maradjunk annyiban, hogy ott a top10 határa körül mozog. Gyors végigzongoráztam a fejemben a qbkat, és oda lehet rakni kb a 10. helyre.😊 engem nem nagyon érdekel a PR-ja, meg nem is kedvelem őt, de ettől még top10.A jó PR-ja miatt nem kérdés számodra, a játéka alapján viszont nem való oda.Azért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is szerintem, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Szokol
Szesze
Szokol
Szesze
10 hónapja
ETN.nek is megvan az 1000 yard. Egy kalap szar fal mögött.
10 hónapja
Bazsinho
1 003
Jinx! 😁Trevorka majd megfordítja a masodikbanMonjduk pont az ellenkezőjéért kell szurkolnod 😀
Bazsinho
shawnka
10 hónapja
😊 engem nem nagyon érdekel a PR-ja, meg nem is kedvelem őt, de ettől még top10.A jó PR-ja miatt nem kérdés számodra, a játéka alapján viszont nem való oda.Azért a a top15 erős túlzás negatív irányban, a top10 nem kérdés az esetében. Egyébként szerintem lesz ő még jobb is szerintem, de ez majd kiderül.Lawrencere azt mondták, hogy a "legnflkészebb" irányító Manning óta. Gyakorlatilah három szezon után elmondható, hogy azért küzd, hogy a legjobb 15 közé beférjen a posztján.Burrow se panaszkodhatott, sőt! Chase és JJ (nfl-ben is 2 top5-ös elkapó) segítette. És csak 1 évet mutatott magából az LSU-nál. Megjött, és láthatóan itt is top qb. Pedig ő nem volt úgy beharangozva, mint Lawrence.Én inkább arra tudok gondolni, hogy az egyetemen egy nagyon jó programban volt és ezért volt jó. De itt több kell márAmúgy én tudom, hogy Lawrence sérült, de anno amikor bekerült a ligába, nem azt mondták hogy ő egy őstehetség? Én nem nagyon látom ezt mióta itt van a ligában. Az első év mondjuk kuka volt az ténykorszakos QB-nak volt kikiáltva
KissBandi37
Negritis, a vajda
KissBandi37
shagi0206
Szokol
Szesze
Szokol