Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
10 hónapja
beszarás ez az ember.És Jacksonville környékén járt anno suliba.
Zsellér van de Vrij
10 hónapja
beszarás ez az ember.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
nordas89
87
Mint kés a vajon..
10 hónapja
A védelem nem jött meg Nashvillebe...
10 hónapja
LanceVance
1 376
heavy.com/sports/2019/01/trevor-lawrence-sunshine-hair-why-remember-the-titans/ nem olvastad ezt még sehol?Nem úgy volt hogy Napocska sérült?Ha Trevort hívod így, az, de VÁLLalja a játékot.
LanceVance
iktriad
10 hónapja
Nem úgy volt hogy Napocska sérült?Ha Trevort hívod így, az, de VÁLLalja a játékot.
LanceVance
10 hónapja
Ezt Dougie P hívta.LAWRENCE TO RIDLEY FOR THE 59-YARD TD
— NFL (@NFL) January 7, 2024
📺: #JAXvsTEN on CBS
📱: Stream on #NFLPlus https://t.co/X0vcyHUoyR pic.twitter.com/ELqgixz2VU
10 hónapja
Na végre!!!
10 hónapja
Na Ridley csinálhat ilyen elkapasokat 😁
10 hónapja
3 napja megmondtam, hogy a DH tagok fognak elintézni.
10 hónapja
Annyira azért neki se sikerül 😊Hát ja, én tuti nem tudnám úgy leadni, hogy ne legyen felháborító a részrehajlás 😊Maka bazz, hogy vállalhattad el ezt a körömragós meccset? 😉Mert profi!
Stoki
iktriad
Stoki
10 hónapja
Rég lent volt a térde, ez most mi?
10 hónapja
Egyébként több, mint 2 hete megírtuk már a beosztást, teljesen random jött így ki 😀Hát ja, én tuti nem tudnám úgy leadni, hogy ne legyen felháborító a részrehajlás 😊Maka bazz, hogy vállalhattad el ezt a körömragós meccset? 😉Mert profi!
Stoki
iktriad
Stoki
10 hónapja
Engram ne döntse már meg Ertz csúcsát, tudom, önző vagyok 😏 mondjuk ráadásul az mèg 16 meccs volt ès talán volt kihagyott meccse.
10 hónapja
Pedig a Titans próbal olyan játékokat hívni hogy ne legyen gond, de ha nem akkor nem 😏
10 hónapja
Ok, hogy a Titansnek minden mindegy, de ez elég nagy 0 volt a D-től.
10 hónapja
STOP THE COUNT!!! 😀
10 hónapja
Hát ja, én tuti nem tudnám úgy leadni, hogy ne legyen felháborító a részrehajlás 😊Maka bazz, hogy vállalhattad el ezt a körömragós meccset? 😉Mert profi!
Stoki
iktriad
10 hónapja
Maka bazz, hogy vállalhattad el ezt a körömragós meccset? 😉Mert profi!
Stoki
10 hónapja
Maka bazz, hogy vállalhattad el ezt a körömragós meccset? 😉