Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
10 hónapja
Jax vèdők meegirigyeltèk a mi vèdőinket az elmúlt 5 fordulóból...
10 hónapja
Hát, mindenki azt hall bele, amit akar 😀😊 nekem nem ez a véleményem, de persze ez mellékesMakánál itt egyértelműen mozog a labda, az előbb meg persze simán elkapásnak látta a sajátjukat 😀Ennyi elfogultság belefér.
Szesze
Kampman
Szesze
10 hónapja
KB23
786
Basszus flippert játszanak a védők a titans elkapokkal
10 hónapja
Egyertelmuen a folet éréskor kimozdult a kezebol, ezt nem is ertem h adhattak meg intnek. Elkapast ilyenért siman elvennenek az tutiSzerintem a pattanás utàn teszi alá a kezét…???alatta volt a keze
dande2
Szesze
Utley
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
az látszott, h megmozdult a labda, de azért nem vették el, mert úgy ítélték meg, h alatta volt a keze és nem a föld okozta. Lehet rajta vitatkozni, de az egyértelmű az mást jelent..Akkor jó 😉hát az egyértelműtől azért messze volt..Igen de a szemből lèvő kèpem egyértelműen látszott, hogy földet èrt, attól mozdult ilyeneket simán el szoktak venni.???alatta volt a keze
dande2
Szesze
dande2
Szesze
dande2
10 hónapja
Akkor jó 😉hát az egyértelműtől azért messze volt..Igen de a szemből lèvő kèpem egyértelműen látszott, hogy földet èrt, attól mozdult ilyeneket simán el szoktak venni.???alatta volt a keze
dande2
Szesze
dande2
Szesze
10 hónapja
hát az egyértelműtől azért messze volt..Igen de a szemből lèvő kèpem egyértelműen látszott, hogy földet èrt, attól mozdult ilyeneket simán el szoktak venni.???alatta volt a keze
dande2
Szesze
dande2
10 hónapja
nordas89
87
Most elhatározták a zebrák, hogy nem kéne a jax-nek bejutni a PO-ba?!Azért a jax is “megdolgozik” érte eddig.
Stoki
10 hónapja
Igen de a szemből lèvő kèpem egyértelműen látszott, hogy földet èrt, attól mozdult ilyeneket simán el szoktak venni.???alatta volt a keze
dande2
Szesze
10 hónapja
😊 nekem nem ez a véleményem, de persze ez mellékesMakánál itt egyértelműen mozog a labda, az előbb meg persze simán elkapásnak látta a sajátjukat 😀Ennyi elfogultság belefér.
Szesze
Kampman
10 hónapja
Edmunds, Steeler nevelés 😀
10 hónapja
dioadam
597
Kéne egy turnover vagy valami kedves D.Én már azzal is beérem, hogy ha végre megérkeznek a meccsbe...
iktriad
10 hónapja
Utley
261
Szerintem a pattanás utàn teszi alá a kezét…???alatta volt a keze
dande2
Szesze
10 hónapja
Most elhatározták a zebrák, hogy nem kéne a jax-nek bejutni a PO-ba?!
10 hónapja
Kéne egy turnover vagy valami kedves D.
10 hónapja
Kampman
28 289
Makánál itt egyértelműen mozog a labda, az előbb meg persze simán elkapásnak látta a sajátjukat 😀Ennyi elfogultság belefér.
Szesze
10 hónapja
Stands. Kicsit meglepő...
10 hónapja
???
10 hónapja
Makánál itt egyértelműen mozog a labda, az előbb meg persze simán elkapásnak látta a sajátjukat 😀
10 hónapja
Ez nem int
10 hónapja
nordas89
87
Izgi..
10 hónapja
hoppá