NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Tennessee Titans - Los Angeles Chargers
1 hónapja
Nehéz leszJobb is hogy nem tiltják be.Nekem nem úgy tűnik, hogy be akarnák tiltani. Ez olyan, mint a fociban a szögleteknél a kapus zavarása. Mindenki utálja, de a szabályhozók meg leszarják.Mi is toljuk már ezt az Eagleses buzulást.Amíg nem tiltják be
Sixo
Petila
Sixo
Nekem se tetszik, de tűnjön el azért, mert legyőzik.
Kampman
1 hónapja
Jobb is hogy nem tiltják be.Nekem nem úgy tűnik, hogy be akarnák tiltani. Ez olyan, mint a fociban a szögleteknél a kapus zavarása. Mindenki utálja, de a szabályhozók meg leszarják.Mi is toljuk már ezt az Eagleses buzulást.Amíg nem tiltják be
Sixo
Petila
Sixo
Nekem se tetszik, de tűnjön el azért, mert legyőzik.
1 hónapja
Brusztolós W, de W
1 hónapja
Nekem nem úgy tűnik, hogy be akarnák tiltani. Ez olyan, mint a fociban a szögleteknél a kapus zavarása. Mindenki utálja, de a szabályhozók meg leszarják.Mi is toljuk már ezt az Eagleses buzulást.Amíg nem tiltják be
Sixo
Petila
1 hónapja
Komolyan, ezt direkt csináljuk. Sosem futjuk meg 2.ra a 1st down, direkt megyünk a 3. és rövidekre.
1 hónapja
És még1 3. és rövid ! Akkor nem idegeskedek, mert nekem úgy tűnt megfutotta.
1 hónapja
Patterson pofásan fut ma
1 hónapja
Az előbb nekimentek 1 yardon a 4.nek, csak abból ugye TD vittünk.McCoy azért garancia a konzervatívitásra...Nah, FG-on megállítottuk őket.Nem, de sajnos érik...Látom padawan rangra vágyol.Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.Sokat kérsz...most jön 1 titans td drive hogy legyen miért izgulni
Sixo
Petila
Sixo
Petila
Sixo
Petila
1 hónapja
McCoy azért garancia a konzervatívitásra...Nah, FG-on megállítottuk őket.Nem, de sajnos érik...Látom padawan rangra vágyol.Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.Sokat kérsz...most jön 1 titans td drive hogy legyen miért izgulni
Sixo
Petila
Sixo
Petila
Sixo
1 hónapja
Nah, FG-on megállítottuk őket.Nem, de sajnos érik...Látom padawan rangra vágyol.Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.Sokat kérsz...most jön 1 titans td drive hogy legyen miért izgulni
Sixo
Petila
Sixo
Petila
1 hónapja
Azt mondja a kommentátor, hogy telibe találták az idei drafttal, majd felsorol játékosokat, akik a 4. negyedben 1-1 elkapásnál járnak 5 meg 15 yardért.QJ rookie year te vagy az???
Sixo
1 hónapja
Nem, de sajnos érik...Látom padawan rangra vágyol.Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.Sokat kérsz...most jön 1 titans td drive hogy legyen miért izgulni
Sixo
Petila
Sixo
1 hónapja
Azt mondja a kommentátor, hogy telibe találták az idei drafttal, majd felsorol játékosokat, akik a 4. negyedben 1-1 elkapásnál járnak 5 meg 15 yardért.
1 hónapja
Látom padawan rangra vágyol.Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.Sokat kérsz...most jön 1 titans td drive hogy legyen miért izgulni
Sixo
Petila
1 hónapja
Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.Sokat kérsz...most jön 1 titans td drive hogy legyen miért izgulni
Sixo
1 hónapja
Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.
1 hónapja
Csak ne legyen belőle Andrew Luck.Azért kb 50/50 ma ez de nem szokott kockáztatni sűrűn...első évében volt ilyen kb minden kontaktba belementKis? xD Minden második playben fut és úgy, hogy kontakttal fejezi be, nem csúszik előre.Bolond ez a Hörbi. Félek, hogy ebbe bele fog sérülni.Jogos de néha kell 1 kis extra
Sixo
Petila
Sixo
Petila
1 hónapja
CBS-nek annyira megtett a meccs elei Matlock TD, hogy egyből kapott egy sorozatot is.Minden héten elnézném 😊
Sixo
1 hónapja
Nah Oweh 3sack 4 meccs alatt. Megéri akkor azt a 9 misit vagy mennyit adtunk neki.Ott is van a 4., nagy vétel volt.
Sixo
1 hónapja
Azért kb 50/50 ma ez de nem szokott kockáztatni sűrűn...első évében volt ilyen kb minden kontaktba belementKis? xD Minden második playben fut és úgy, hogy kontakttal fejezi be, nem csúszik előre.Bolond ez a Hörbi. Félek, hogy ebbe bele fog sérülni.Jogos de néha kell 1 kis extra
Sixo
Petila
Sixo
1 hónapja
Nah Oweh 3sack 4 meccs alatt. Megéri akkor azt a 9 misit vagy mennyit adtunk neki.