Tennessee Titans - Los Angeles Chargers
10 hónapja
Nehéz leszJobb is hogy nem tiltják be.Nekem nem úgy tűnik, hogy be akarnák tiltani. Ez olyan, mint a fociban a szögleteknél a kapus zavarása. Mindenki utálja, de a szabályhozók meg leszarják.Mi is toljuk már ezt az Eagleses buzulást.Amíg nem tiltják be
Sixo
Petila
Sixo
Nekem se tetszik, de tűnjön el azért, mert legyőzik.
Kampman
10 hónapja
Jobb is hogy nem tiltják be.Nekem nem úgy tűnik, hogy be akarnák tiltani. Ez olyan, mint a fociban a szögleteknél a kapus zavarása. Mindenki utálja, de a szabályhozók meg leszarják.Mi is toljuk már ezt az Eagleses buzulást.Amíg nem tiltják be
Sixo
Petila
Sixo
Nekem se tetszik, de tűnjön el azért, mert legyőzik.
10 hónapja
Brusztolós W, de W
10 hónapja
Nekem nem úgy tűnik, hogy be akarnák tiltani. Ez olyan, mint a fociban a szögleteknél a kapus zavarása. Mindenki utálja, de a szabályhozók meg leszarják.Mi is toljuk már ezt az Eagleses buzulást.Amíg nem tiltják be
Sixo
Petila
10 hónapja
Komolyan, ezt direkt csináljuk. Sosem futjuk meg 2.ra a 1st down, direkt megyünk a 3. és rövidekre.
10 hónapja
És még1 3. és rövid ! Akkor nem idegeskedek, mert nekem úgy tűnt megfutotta.
10 hónapja
Patterson pofásan fut ma
10 hónapja
Az előbb nekimentek 1 yardon a 4.nek, csak abból ugye TD vittünk.McCoy azért garancia a konzervatívitásra...Nah, FG-on megállítottuk őket.Nem, de sajnos érik...Látom padawan rangra vágyol.Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.Sokat kérsz...most jön 1 titans td drive hogy legyen miért izgulni
Sixo
Petila
Sixo
Petila
Sixo
Petila
10 hónapja
McCoy azért garancia a konzervatívitásra...Nah, FG-on megállítottuk őket.Nem, de sajnos érik...Látom padawan rangra vágyol.Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.Sokat kérsz...most jön 1 titans td drive hogy legyen miért izgulni
Sixo
Petila
Sixo
Petila
Sixo
10 hónapja
Nah, FG-on megállítottuk őket.Nem, de sajnos érik...Látom padawan rangra vágyol.Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.Sokat kérsz...most jön 1 titans td drive hogy legyen miért izgulni
Sixo
Petila
Sixo
Petila
10 hónapja
Azt mondja a kommentátor, hogy telibe találták az idei drafttal, majd felsorol játékosokat, akik a 4. negyedben 1-1 elkapásnál járnak 5 meg 15 yardért.QJ rookie year te vagy az???
Sixo
10 hónapja
Nem, de sajnos érik...Látom padawan rangra vágyol.Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.Sokat kérsz...most jön 1 titans td drive hogy legyen miért izgulni
Sixo
Petila
Sixo
10 hónapja
Azt mondja a kommentátor, hogy telibe találták az idei drafttal, majd felsorol játékosokat, akik a 4. negyedben 1-1 elkapásnál járnak 5 meg 15 yardért.
10 hónapja
Látom padawan rangra vágyol.Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.Sokat kérsz...most jön 1 titans td drive hogy legyen miért izgulni
Sixo
Petila
10 hónapja
Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.Sokat kérsz...most jön 1 titans td drive hogy legyen miért izgulni
Sixo
10 hónapja
Akartam volna kérni még1 TD driveot, hogy nyugodt lehessek, de mind1 akkor.
10 hónapja
Csak ne legyen belőle Andrew Luck.Azért kb 50/50 ma ez de nem szokott kockáztatni sűrűn...első évében volt ilyen kb minden kontaktba belementKis? xD Minden második playben fut és úgy, hogy kontakttal fejezi be, nem csúszik előre.Bolond ez a Hörbi. Félek, hogy ebbe bele fog sérülni.Jogos de néha kell 1 kis extra
Sixo
Petila
Sixo
Petila
10 hónapja
CBS-nek annyira megtett a meccs elei Matlock TD, hogy egyből kapott egy sorozatot is.Minden héten elnézném 😊
Sixo
10 hónapja
Nah Oweh 3sack 4 meccs alatt. Megéri akkor azt a 9 misit vagy mennyit adtunk neki.Ott is van a 4., nagy vétel volt.
Sixo
10 hónapja
Azért kb 50/50 ma ez de nem szokott kockáztatni sűrűn...első évében volt ilyen kb minden kontaktba belementKis? xD Minden második playben fut és úgy, hogy kontakttal fejezi be, nem csúszik előre.Bolond ez a Hörbi. Félek, hogy ebbe bele fog sérülni.Jogos de néha kell 1 kis extra
Sixo
Petila
Sixo
10 hónapja
Nah Oweh 3sack 4 meccs alatt. Megéri akkor azt a 9 misit vagy mennyit adtunk neki.