Thanksgiving tripla
több mint 1 éve
főleg amikor sietni kell.Ez mondjuk a QBjé is .pont ezt akartam írni, hogy basszus oké nem kér időt az edző, de ne tartson már fél percig, míg egy NFL csapat elindít egy játékot!!!
southmiki
NB2
több mint 1 éve
Na ilyen edzői hibát nem láttam az elmúlt 18 évben... NájszMit kamuzol, nem is vagy még 18.
Chargers LT
több mint 1 éve
Ez mondjuk a QBjé is .pont ezt akartam írni, hogy basszus oké nem kér időt az edző, de ne tartson már fél percig, míg egy NFL csapat elindít egy játékot!!!
southmiki
több mint 1 éve
na..Kampman kutyája van a képen?Eberflus vagy a bírók a nagyobb kóklerek? 🤡utcahosszal húzta be előbbi
törölt kristof
törölt kristof
Sixo
több mint 1 éve
Ez mi volt?Nem tudták elcsalni ellenetek a meccset Eberfos megoldotta 😉😉😉😉 (Bears fanok nyugi ez most no offense)
Bazzani
több mint 1 éve
Eberflus úgy volt vele, hogy ünnepnapon nem illik elrontani a házigazda hangulatát

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Na ilyen edzői hibát nem láttam az elmúlt 18 évben... NájszNem néztél Hackettel Broncost.
Chargers LT
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Bears = same old Lions
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 1 éve
Kampman kutyája van a képen?Eberflus vagy a bírók a nagyobb kóklerek? 🤡utcahosszal húzta be előbbi
törölt kristof
törölt kristof
több mint 1 éve
Azt hittem csak nálam ütött be a kristály-gyógyszer kombó.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Na ilyen edzői hibát nem láttam az elmúlt 18 évben... Nájsz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
remélem a következő roncsderbi helyett van valami jó alternatíva a tévében 😀Házasodik a gazda
Löfli
több mint 1 éve
Eberflus vagy a bírók a nagyobb kóklerek? 🤡utcahosszal húzta be előbbi
törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
remélem a következő roncsderbi helyett van valami jó alternatíva a tévében 😀maúnika show (vagy valami hasonló színvonalú szemét) biztos megy valahol
Löfli
több mint 1 éve
remélem a következő roncsderbi helyett van valami jó alternatíva a tévében 😀Vezet a Fradi 😁😁
Löfli
több mint 1 éve
Mást fogadtam ötszámjegyű összeggel, de így hogy segített nyerni Eberflus jött a csoportos fogadás. 😀Többet nem fogadok NFL-re, úgyis megveretnek, tuti az én kurva fogadásaimra vannak ráállva.Rövid héten csoportmeccsre csak nem kérted el a -10,5-öt..
KeyG
shawnka
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ha hülye az edző akkor a qb miért nem kér időt?Maybe mert az is hülye?
ozibozi
több mint 1 éve
Grat a Bearsnek, faszán harcoltak.Gyógyuljunk meg, nem tudom kit fogunk kiállítani jövő csütörtökön.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 1 éve
remélem a következő roncsderbi helyett van valami jó alternatíva a tévében 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Így elbaszni. Nem hiszek a szememnek.
több mint 1 éve
Ha hülye az edző akkor a qb miért nem kér időt?Mert az is hülye
ozibozi
több mint 1 éve
Nem kínzom, jó meccs volt, de ez a végjáték abszolút a múlt heti Illinois meccset idézte, biztos a vízben van valamiEz azért kabaré gyerekek, többet inkább nem írok, de ilyen vagy ennél jobb színvonal tudjátok hol vanmiért kinzod akkor magad?
r.baggio
Kúrfürst briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ez mondjuk a QBjé is .