Thanksgiving tripla
2 feliratkozó
3 hónapja
főleg amikor sietni kell.Ez mondjuk a QBjé is .pont ezt akartam írni, hogy basszus oké nem kér időt az edző, de ne tartson már fél percig, míg egy NFL csapat elindít egy játékot!!!
southmiki
NB2
3 hónapja
Na ilyen edzői hibát nem láttam az elmúlt 18 évben... NájszMit kamuzol, nem is vagy még 18.
Chargers LT

3 hónapja
Ez mondjuk a QBjé is .pont ezt akartam írni, hogy basszus oké nem kér időt az edző, de ne tartson már fél percig, míg egy NFL csapat elindít egy játékot!!!
southmiki
3 hónapja
na..Kampman kutyája van a képen?Eberflus vagy a bírók a nagyobb kóklerek? 🤡utcahosszal húzta be előbbi
törölt kristof
törölt kristof
Sixo

3 hónapja
Ez mi volt?Nem tudták elcsalni ellenetek a meccset Eberfos megoldotta 😉😉😉😉 (Bears fanok nyugi ez most no offense)
Bazzani
3 hónapja
Eberflus úgy volt vele, hogy ünnepnapon nem illik elrontani a házigazda hangulatát
3 hónapja
Na ilyen edzői hibát nem láttam az elmúlt 18 évben... NájszNem néztél Hackettel Broncost.
Chargers LT
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
3 hónapja
Bears = same old Lions
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

3 hónapja
Kampman kutyája van a képen?Eberflus vagy a bírók a nagyobb kóklerek? 🤡utcahosszal húzta be előbbi
törölt kristof
törölt kristof

3 hónapja
Azt hittem csak nálam ütött be a kristály-gyógyszer kombó.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Na ilyen edzői hibát nem láttam az elmúlt 18 évben... Nájsz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
remélem a következő roncsderbi helyett van valami jó alternatíva a tévében 😀Házasodik a gazda
Löfli

3 hónapja
Eberflus vagy a bírók a nagyobb kóklerek? 🤡utcahosszal húzta be előbbi
törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
3 hónapja
remélem a következő roncsderbi helyett van valami jó alternatíva a tévében 😀maúnika show (vagy valami hasonló színvonalú szemét) biztos megy valahol
Löfli
3 hónapja
remélem a következő roncsderbi helyett van valami jó alternatíva a tévében 😀Vezet a Fradi 😁😁
Löfli
3 hónapja
Mást fogadtam ötszámjegyű összeggel, de így hogy segített nyerni Eberflus jött a csoportos fogadás. 😀Többet nem fogadok NFL-re, úgyis megveretnek, tuti az én kurva fogadásaimra vannak ráállva.Rövid héten csoportmeccsre csak nem kérted el a -10,5-öt..
KeyG
shawnka
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Ha hülye az edző akkor a qb miért nem kér időt?Maybe mert az is hülye?
ozibozi
3 hónapja
Grat a Bearsnek, faszán harcoltak.Gyógyuljunk meg, nem tudom kit fogunk kiállítani jövő csütörtökön.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

3 hónapja
remélem a következő roncsderbi helyett van valami jó alternatíva a tévében 😀
3 hónapja
Így elbaszni. Nem hiszek a szememnek.
3 hónapja
Nem kínzom, jó meccs volt, de ez a végjáték abszolút a múlt heti Illinois meccset idézte, biztos a vízben van valamiEz azért kabaré gyerekek, többet inkább nem írok, de ilyen vagy ennél jobb színvonal tudjátok hol vanmiért kinzod akkor magad?
r.baggio
Kúrfürst briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Ez mondjuk a QBjé is .