Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
27 napja
Na, csak szorossá tesszük!?Már késő van kint, hamar véget fog érni
SirPub
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
27 napja
Ott már nem leszünk benne a játékban 😀Megnyugodtam hogy nem fizettem be az amerikai útra az 5 meccsre, most fejjel beugranék az óceánba vagy 200 kilóval magamhoz kötvePittsburghi utolsó meccsre tartalékolsz!😃
KeyG
Utley
We are just the Ravens!
27 napja
Ma is okosabb lettem. Fogalmam nem volt róla, hogy Sydney Brown meg Chase Brown ikrek
27 napja
Megnyugodtam hogy nem fizettem be az amerikai útra az 5 meccsre, most fejjel beugranék az óceánba vagy 200 kilóval magamhoz kötvePittsburghi utolsó meccsre tartalékolsz!😃
KeyG
27 napja
Adjatok már egy TD-t az 1-nek tudjon egyet flexelni
We are just the Ravens!
27 napja
Megnyugodtam hogy nem fizettem be az amerikai útra az 5 meccsre, most fejjel beugranék az óceánba vagy 200 kilóval magamhoz kötve
We are just the Ravens!
27 napja
Most már nem kéne elveszíteni.
27 napja
JH takarodj
We are just the Ravens!
27 napja
Lamar nem tunik magabiztosnak. Tuti egeszseges?
27 napja
Hát, szerintem most már vége ennek.
27 napja
Bravo Lamar…
27 napja
Szerintem meg volt a hosszunál az elkapás. Lépett kettőt.nem birtokolta. Benn volt a labda meg a keze között Hill keze, ahogy én láttam
ikuvihar
27 napja
Szerintem meg volt a hosszunál az elkapás. Lépett kettőt.
27 napja
Jövő héten meg Burrow vs Allen meccs. Annak BUffaloban nem örülnek, nem szeretik azt a párosítást.
27 napja
Jó hogy megemlítették a Tomlin interferencet, el is felejtettem, hogy az megtörtént 😀
27 napja
Amilyen hülye egy lábbal is vállalta volna 😃Vállalta a játékot, szóval gondolom annyit tud mozogni.Persze, de azért csak kell minden passz közben mozogni.Azért az se rossz, hogy kíméljük Joe-t így a sérülés után. 42 passzkísérlet 3 negyed alatt…annyira azért nem bántották, viszonylag jól védik. 1 sack volt a meccs elején, azon kívül hurry se sok van.
SirPub
shagi0206
SirPub
shagi0206
Ezt még anyám is két cekkerrel...
27 napja
Vállalta a játékot, szóval gondolom annyit tud mozogni.Persze, de azért csak kell minden passz közben mozogni.Azért az se rossz, hogy kíméljük Joe-t így a sérülés után. 42 passzkísérlet 3 negyed alatt…annyira azért nem bántották, viszonylag jól védik. 1 sack volt a meccs elején, azon kívül hurry se sok van.
SirPub
shagi0206
SirPub
27 napja
A D megteszi, amit lehet! 💪hát maradjunk annyiban, hogy meghazudtolja magát. Azért vannak ma is rövidzárlatok bőséggel. Szerencséjük, hogy a Ravens O is elég impotens.
SirPub
27 napja
Remélem azért Chase kap egy TD-t, ha nem hatalmas átkot szórok az amúgy is átkozott Bengals franchisera 😀
We are just the Ravens!
27 napja
Persze, de azért csak kell minden passz közben mozogni.Azért az se rossz, hogy kíméljük Joe-t így a sérülés után. 42 passzkísérlet 3 negyed alatt…annyira azért nem bántották, viszonylag jól védik. 1 sack volt a meccs elején, azon kívül hurry se sok van.
SirPub
shagi0206
27 napja
Flowers idén jó szar. Elvileg ő lenne az 1. számú elkapó, egyetlen TD-je van idén, az is az 1. héten, és yardokban sem lubickol, egy gyenge 2. számú szint.
27 napja
Azért az se rossz, hogy kíméljük Joe-t így a sérülés után. 42 passzkísérlet 3 negyed alatt…annyira azért nem bántották, viszonylag jól védik. 1 sack volt a meccs elején, azon kívül hurry se sok van.
SirPub
27 napja
Azért az se rossz, hogy kíméljük Joe-t így a sérülés után. 42 passzkísérlet 3 negyed alatt…