Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
SNF és nincs Game Passon se Carrie? Nem hiszem el, a hollóktól ezt is elveszik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 napja
www.nytimes.com/athletic/nfl-playoff-picture/2025/Ott idén könnyebbnek tűnik, mint nfc-ben. Itt 10 győzelemmel le lehet maradni.Ááá, hülyeséget írtam, a végén úgyis becsusszannak valahogyan.A KC nagy bajban van. Akárhogyan nézegetem az AFC-t, sanszos, hogy ebből nem lesz PO.Legyen úgy!
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
ez szerint 10-7el marad le a KC
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 napja
7. helyről lesznek bajnokokÁáá, hülyeséget írtam, a végén úgyis becsusszannak valahogyan.A KC nagy bajban van. Akárhogyan nézegetem az AFC-t, sanszos, hogy ebből nem lesz PO.Legyen úgy!
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
olyan még nem volt sztem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 napja
Ott idén könnyebbnek tűnik, mint nfc-ben. Itt 10 győzelemmel le lehet maradni.Ááá, hülyeséget írtam, a végén úgyis becsusszannak valahogyan.A KC nagy bajban van. Akárhogyan nézegetem az AFC-t, sanszos, hogy ebből nem lesz PO.Legyen úgy!
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: shagi0206
7 napja
False startokkal vissAkapjatok a tush pushnal 😛Ez lehet de nekem mèg mindig pl a DeJeanre dobott fáj 😉 amúgy grat innen sima POAz elmúlt kèt meccsen minden ilyet Lamb javára dobtak.....Ez nem volt az szted?
dande2
Blevi
dande2
7 napja
Ááá, hülyeséget írtam, a végén úgyis becsusszannak valahogyan.A KC nagy bajban van. Akárhogyan nézegetem az AFC-t, sanszos, hogy ebből nem lesz PO.Legyen úgy!
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
7 napja
Partatlan vagyok. Bar a Lions sajnos az elmult hetekben rosszul nez ki hogy:/Neked jövő héten mi lesz? Kinek fogsz szurkolni? 🙂2 meccs hatrantban vagyunk meg mindig. Nem nekunk allEz lehet de nekem mèg mindig pl a DeJeanre dobott fáj 😉 amúgy grat innen sima POAz elmúlt kèt meccsen minden ilyet Lamb javára dobtak.....Ez nem volt az szted?
dande2
Blevi
dande2
Blevi
shagi0206
7 napja
Ha más nem a WC szerintem simán meglesz (nem Löflière gondolok 😄)2 meccs hatrantban vagyunk meg mindig. Nem nekunk allEz lehet de nekem mèg mindig pl a DeJeanre dobott fáj 😉 amúgy grat innen sima POAz elmúlt kèt meccsen minden ilyet Lamb javára dobtak.....Ez nem volt az szted?
dande2
Blevi
dande2
Blevi
7 napja
Lamine Yamal a 60 minutes, ezt se gondoltam volna 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 napja
A KC nagy bajban van. Akárhogyan nézegetem az AFC-t, sanszos, hogy ebből nem lesz PO.Legyen úgy!
nagylaza, főpohárnok
7 napja
Miota Swift nem jar meccsekre nem megy a KansasnekOtt volt ma. Mutattak a Kelce TD-nel.
Hendrix
7 napja
Neked jövő héten mi lesz? Kinek fogsz szurkolni? 🙂2 meccs hatrantban vagyunk meg mindig. Nem nekunk allEz lehet de nekem mèg mindig pl a DeJeanre dobott fáj 😉 amúgy grat innen sima POAz elmúlt kèt meccsen minden ilyet Lamb javára dobtak.....Ez nem volt az szted?
dande2
Blevi
dande2
Blevi
7 napja
A KC nagy bajban van. Akárhogyan nézegetem az AFC-t, sanszos, hogy ebből nem lesz PO.
7 napja
Miota Swift nem jar meccsekre nem megy a Kansasnek
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 napja
2 meccs hatrantban vagyunk meg mindig. Nem nekunk allEz lehet de nekem mèg mindig pl a DeJeanre dobott fáj 😉 amúgy grat innen sima POAz elmúlt kèt meccsen minden ilyet Lamb javára dobtak.....Ez nem volt az szted?
dande2
Blevi
dande2
7 napja
playoff picturenél Miami in the hunt 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 napja
Ez lehet de nekem mèg mindig pl a DeJeanre dobott fáj 😉 amúgy grat innen sima POAz elmúlt kèt meccsen minden ilyet Lamb javára dobtak.....Ez nem volt az szted?
dande2
Blevi
7 napja
Romóból azért csak előjött a homer a végén (Dallas will win out if they win tonight) 😊
Tepper takarodj!
7 napja
Azért ne nyaljuk ki a Cowboys seggét, ha ott is lesznek a PO-ban, azt a forgatókönyvet már ismerjük. 1 and done
7 napja
a forgatókönyvírók írhattak volna izgisebb végjátékot

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 napja
Van tokunk!!!Kis kalappal is lehet nagyot koszonni.
Blevi
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 napja
Pickett ugy levette a sisakot azt hittem hazamegy