Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
most már többet. Azóta kicsit jobban megy a lions futójáték.Gibbs 19 yardot futott a szeptemberi meccsen.Na Goff most már időszerű lenne villantani valamit!inkább GIbbsnek.
Utley
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
7 napja
Ami most nem jelent semmit. Ha tudnánk még növelni az előnyt gyorsan, akkor kevesebb esély lenne a Gibbs showraGibbs 19 yardot futott a szeptemberi meccsen.Na Goff most már időszerű lenne villantani valamit!inkább GIbbsnek.
Utley
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
Ez a Nixon-WIlliams duó ma ki lesz állítva. Már korábban volt szövegelés, most Nixon földhöz baszta, mint Böde a norvég jtékostMegint ment a duma..ket marha
shagi0206
7 napja
Mlf nem hagyta otthon a tökeitVárható volt, hogy Campbell-lel meccselve majd meg akarja mutatni, hogy neki nagyobb van
Bátor volt
gamerkr
7 napja
Harap D , van ebben csapatban csak vmi normális playbook kene
7 napja
Ja földhöz basszák az nem penaltyKibaszott gecik
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
7 napja
Ez a Nixon-WIlliams duó ma ki lesz állítva. Már korábban volt szövegelés, most Nixon földhöz baszta, mint Böde a norvég jtékost
7 napja
mondjuk ha bemelegszünk akkor a DILFek jönnekKorán van még, még melegszik be mindenki, meg nem ütöttek be az italok.Hát nézd, a hálaadás-követő azért alapvetően egy lightos playoff-követővártam ezt a válasz-kérdést.Ezen Mlf-en nem lehet kiigazodni basszus.Van ez igy par MILF-el 😁😁
Tactful Cactus
Pep71
Tactful Cactus
Kampman
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 napja
Gibbs 19 yardot futott a szeptemberi meccsen.Na Goff most már időszerű lenne villantani valamit!inkább GIbbsnek.
Utley
shagi0206
7 napja
Korán van még, még melegszik be mindenki, meg nem ütöttek be az italok.Hát nézd, a hálaadás-követő azért alapvetően egy lightos playoff-követővártam ezt a válasz-kérdést.Ezen Mlf-en nem lehet kiigazodni basszus.Van ez igy par MILF-el 😁😁
Tactful Cactus
Pep71
Tactful Cactus
Kampman
Poloska vagyok.
7 napja
Hát nézd, a hálaadás-követő azért alapvetően egy lightos playoff-követővártam ezt a válasz-kérdést.Ezen Mlf-en nem lehet kiigazodni basszus.Van ez igy par MILF-el 😁😁
Tactful Cactus
Pep71
Tactful Cactus
7 napja
annyi részleges szakadás volt hogy rendesen már nem tud kimenniazóta rendben vagy?Budaynak igaza van, hogy a hívás nem volt túl épületes, de TDnekem ilyenekkel ment szét az összes szalag mind2 bokámba
Viszont a lába majdnem kifordult alóla
Kampman
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
mondjuk az hogy nem focizok grundon ~10 éve segít
7 napja
SGBP
339
Mlf nem hagyta otthon a tökeitWicks önbizalmának remélem jót tesz
Bátor volt
gamerkr
7 napja
vártam ezt a válasz-kérdést.Ezen Mlf-en nem lehet kiigazodni basszus.Van ez igy par MILF-el 😁😁
Tactful Cactus
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
Na Goff most már időszerű lenne villantani valamit!
7 napja
Mlf nem hagyta otthon a tökeitBátor volt
7 napja
SGBP
339
Budaynak igaza van, hogy a hívás nem volt túl épületes, de TDSzerencsére nem Buday hívja a játékokat
Kampman
7 napja
azóta rendben vagy?Budaynak igaza van, hogy a hívás nem volt túl épületes, de TDnekem ilyenekkel ment szét az összes szalag mind2 bokámba
Kampman
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
Ezen Mlf-en nem lehet kiigazodni basszus.Még a támadók sem mindig tudnak
Tactful Cactus
7 napja
Ezen Mlf-en nem lehet kiigazodni basszus.Van ez igy par MILF-el 😁😁
Tactful Cactus
7 napja
Budaynak igaza van, hogy a hívás nem volt túl épületes, de TDnekem ilyenekkel ment szét az összes szalag mind2 bokámba
Kampman
7 napja
Ezen Mlf-en nem lehet kiigazodni basszus.az a jó HC, aki kiszámíthatatlan, nem?
Tactful Cactus
7 napja
Hat nem tudom nálam a td is necc … de mondom ez a kethivas megint agyfasz .Well yes, but actually no meme a való életben.
nando89
Poloska vagyok.
7 napja
Elkapásnál lenn volt a jobb lába, ez TDHa elkapásnál volt lent... Nálam necces.
zacknorb