Washington Commodores - Pittsburgh Steelers

3 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 360
Én szeretem a kockàztatást, de ez túlzás volt minden szempontból: saját 14 yard, protector passz, CB-nek megy. Minek? Akkor raktunk volna ida WR-t.

A Redskins saját erőből alig tudott eddig építkezni, ezzel csak szopattuk a saját def-et.

Persze tét nélküli NFC meccs, de próbálkozzunk mondjuk normàlis field pozícióban 4th downnal.
Willie Parker
Azért játszottuk ezt meg, mert nem volt a gunnernek védőtársa és nem azért, mert ez így volt felírva. Nyilván fedezetlenülk nem hagynak máskor gunnereket az ST-ben. Egyetértek, hogy keveset nyerhettünk vele a pályán, versus nagy volt a veszteség lehetősége, így ha játékelméletileg nézem nem érte meg, de ez a csapatnak szólt, hogy megyünk és bevállaljuk. Én nekem ezzel most nincs bajom.
Klemó

Tudom, h azért, de vannak elkapók gunnerek is.
3 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 176
az élet elvesz...aztán ad
3 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 5 576
Amúgy aggasztóan unalmasak a meccseink..
Szokol
Hogymicsodák? Ugyanmár......
3 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 955 — Steelers fan
Amúgy aggasztóan unalmasak a meccseink..
3 napja
warr_b Washington Commanders 24 033 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Anyám

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
polamalu Pittsburgh Steelers 4 644 — 毎日何かを学ぶ
A ST megint .....
3 napja
Itttvannni.... 😀
3 napja
Én szeretem a kockàztatást, de ez túlzás volt minden szempontból: saját 14 yard, protector passz, CB-nek megy. Minek? Akkor raktunk volna ida WR-t.

A Redskins saját erőből alig tudott eddig építkezni, ezzel csak szopattuk a saját def-et.

Persze tét nélküli NFC meccs, de próbálkozzunk mondjuk normàlis field pozícióban 4th downnal.
Willie Parker
Azért játszottuk ezt meg, mert nem volt a gunnernek védőtársa és nem azért, mert ez így volt felírva. Nyilván fedezetlenülk nem hagynak máskor gunnereket az ST-ben. Egyetértek, hogy keveset nyerhettünk vele a pályán, versus nagy volt a veszteség lehetősége, így ha játékelméletileg nézem nem érte meg, de ez a csapatnak szólt, hogy megyünk és bevállaljuk. Én nekem ezzel most nincs bajom.
3 napja

Willie Parker
Azért nem WR-t rakunk oda, mert ez csak a felállásnál derül ki, hogy üresen hagyják. Dolgozni kell azon, hogy ilyenkor meglegyen az elkapás...nyilván JP egy balf@sz nem lesz könnyű, de hatalmas lehetőség volt, ha bejön nagyon komoly töltet a csapatnak.
3 napja
Eddig nagyon nulla az O...
warr_b
Nagyon jó a D 😀
3 napja
warr_b Washington Commanders 24 033 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Eddig nagyon nulla az O...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
na az offense sokkal gazabb egyelőre...megint ugyanaz a 2-3 játék variálódik
Klaci79
Ja ezért volt hülyeség az az ST játék.
Amúgy meg kellenek a győzelmek, így is úgy is.
3 napja

3 napja
Hát jól sikerült, még magunkat is megleptük
Szokol
Nem lepődtünk meg, jó volt a passz, csak Pierre volt balfasz
Klemó
Mert meglepődött..
Szokol
gondolom csak hiányzik az irónia tábla 😀
3 napja
Szokol
Klemó
Mert meglepődött..
3 napja
Klaci79
Egyetértek. Itt nem érzem, hogy a PO-ra készülünk. Totálisan kiszámíthatóak vagyunk. Mindent lát az egyébként nem veretes washingtoni védelem.
3 napja
3 napja
Eddig mindig az volt a sírás, hogy nem merünk húzni váratlant. Most húztunk.... Lehet a meccs megy el miatta, de sztem egy jó gondolat volt.
3 napja
Szokol
3 napja
nekem ezzel csak egy bajom volt, miért van James Pierre még mindig a csapatban, azok után, hogy már sokszor megmutatta teljesen használhatatlan
3 napja
ez minek?
astroid
hallod Tomlint, nem a Commandersre készülünk, hanem a PO-ra 😀
Klaci79
ST-nk eddig baszó volt, bízott benne Tomlin, megadta az engedélyt...a play jó volt...csak balfasz volt Pierre. Nekem ez tetszik. Mondjuk ezzel visszahoztuk a Washingtont, de VÉGRE nem a félelmeinkben élünk.
3 napja
3 napja
ez minek?
astroid
hallod Tomlint, nem a Commandersre készülünk, hanem a PO-ra 😀
3 napja
Nekem az akkor is tetszett, ha ezzel felhozzuk a Washingtont.....ott volt a játék....
3 napja
no Baltimore Ravens 7 240
A Was DC panoramaban tudja nezni a mewccset