NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commodores - Pittsburgh Steelers

11 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 376
Én szeretem a kockàztatást, de ez túlzás volt minden szempontból: saját 14 yard, protector passz, CB-nek megy. Minek? Akkor raktunk volna ida WR-t.

A Redskins saját erőből alig tudott eddig építkezni, ezzel csak szopattuk a saját def-et.

Persze tét nélküli NFC meccs, de próbálkozzunk mondjuk normàlis field pozícióban 4th downnal.
Willie Parker
Azért játszottuk ezt meg, mert nem volt a gunnernek védőtársa és nem azért, mert ez így volt felírva. Nyilván fedezetlenülk nem hagynak máskor gunnereket az ST-ben. Egyetértek, hogy keveset nyerhettünk vele a pályán, versus nagy volt a veszteség lehetősége, így ha játékelméletileg nézem nem érte meg, de ez a csapatnak szólt, hogy megyünk és bevállaljuk. Én nekem ezzel most nincs bajom.
Klemó

Tudom, h azért, de vannak elkapók gunnerek is.
11 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 215
az élet elvesz...aztán ad
11 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 5 653
Amúgy aggasztóan unalmasak a meccseink..
Szokol
Hogymicsodák? Ugyanmár......
11 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 992 — Steelers fan
Amúgy aggasztóan unalmasak a meccseink..
11 napja
warr_b Washington Commanders 24 084 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Anyám

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 napja
polamalu Pittsburgh Steelers 4 656 — 毎日何かを学ぶ
A ST megint .....
11 napja
Itttvannni.... 😀
11 napja
Én szeretem a kockàztatást, de ez túlzás volt minden szempontból: saját 14 yard, protector passz, CB-nek megy. Minek? Akkor raktunk volna ida WR-t.

A Redskins saját erőből alig tudott eddig építkezni, ezzel csak szopattuk a saját def-et.

Persze tét nélküli NFC meccs, de próbálkozzunk mondjuk normàlis field pozícióban 4th downnal.
Willie Parker
Azért játszottuk ezt meg, mert nem volt a gunnernek védőtársa és nem azért, mert ez így volt felírva. Nyilván fedezetlenülk nem hagynak máskor gunnereket az ST-ben. Egyetértek, hogy keveset nyerhettünk vele a pályán, versus nagy volt a veszteség lehetősége, így ha játékelméletileg nézem nem érte meg, de ez a csapatnak szólt, hogy megyünk és bevállaljuk. Én nekem ezzel most nincs bajom.
11 napja

Willie Parker
Azért nem WR-t rakunk oda, mert ez csak a felállásnál derül ki, hogy üresen hagyják. Dolgozni kell azon, hogy ilyenkor meglegyen az elkapás...nyilván JP egy balf@sz nem lesz könnyű, de hatalmas lehetőség volt, ha bejön nagyon komoly töltet a csapatnak.
11 napja
Eddig nagyon nulla az O...
warr_b
Nagyon jó a D 😀
11 napja
warr_b Washington Commanders 24 084 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Eddig nagyon nulla az O...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 napja
na az offense sokkal gazabb egyelőre...megint ugyanaz a 2-3 játék variálódik
Klaci79
Ja ezért volt hülyeség az az ST játék.
Amúgy meg kellenek a győzelmek, így is úgy is.
11 napja

11 napja
Hát jól sikerült, még magunkat is megleptük
Szokol
Nem lepődtünk meg, jó volt a passz, csak Pierre volt balfasz
Klemó
Mert meglepődött..
Szokol
gondolom csak hiányzik az irónia tábla 😀
11 napja
Szokol
Klemó
Mert meglepődött..
11 napja
Klaci79
Egyetértek. Itt nem érzem, hogy a PO-ra készülünk. Totálisan kiszámíthatóak vagyunk. Mindent lát az egyébként nem veretes washingtoni védelem.
11 napja
11 napja
Eddig mindig az volt a sírás, hogy nem merünk húzni váratlant. Most húztunk.... Lehet a meccs megy el miatta, de sztem egy jó gondolat volt.
11 napja
Szokol
11 napja
nekem ezzel csak egy bajom volt, miért van James Pierre még mindig a csapatban, azok után, hogy már sokszor megmutatta teljesen használhatatlan
11 napja
ez minek?
astroid
hallod Tomlint, nem a Commandersre készülünk, hanem a PO-ra 😀
Klaci79
ST-nk eddig baszó volt, bízott benne Tomlin, megadta az engedélyt...a play jó volt...csak balfasz volt Pierre. Nekem ez tetszik. Mondjuk ezzel visszahoztuk a Washingtont, de VÉGRE nem a félelmeinkben élünk.
11 napja
11 napja
ez minek?
astroid
hallod Tomlint, nem a Commandersre készülünk, hanem a PO-ra 😀
11 napja
Nekem az akkor is tetszett, ha ezzel felhozzuk a Washingtont.....ott volt a játék....
11 napja
no Baltimore Ravens 7 275
A Was DC panoramaban tudja nezni a mewccset