NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Washington Football Team - Dallas Cowboys
több mint 2 éve
mi a fasz?
több mint 2 éve
Kampman
28 305
Milyen dobás volt ez megint?
több mint 2 éve
Humphriest nem tudom minek erőltetjük, nagyon gyenge szegény
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
tamas424
1 758
még mindig Nsekhe játszik, szóval TyronReméljük csak óvatosság…térdebokája nem fasza... 😕
rva
több mint 2 éve
még mindig Nsekhe játszik, szóval Tyron több mint 2 éve
Collins-nak kemények a golyói, de ez most hülyeség voltigen, minden áron megváded az irányítódat, de azért nem szó szerint MINDEN áron
több mint 2 éve
ez az offense kicsit még mindig hit-and-miss nekem, de a D az fasza!
több mint 2 éve
Huh az nem semmi hogy majdnem a palyan maradt egy ollo...
több mint 2 éve
Gyönyörű benyomás volt, Larsen és Heinicke is belerokkant...
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Elfogadom, hogy ez bejön valakinek, én személy szerint nem szeretem az ilyet, de ez legyen az én bajom 😊ez rivalizálás, és sokan a csapatból még nem vágják mi azMondjuk nekem a McCarthy nyilatkozat sem tetszettJah, ezek mindig visszaütnek...Szerintem azok a Was szurkolók sem, akik a múltkori meccsetek után azt skandálták, hogy we want Dallas!… 😉Nem pont így gondoltam 😄Ideje valamit villantani.Sikerült 😉
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
McCarthy pittsburgh-i, nem egy nyápic környéken nőtt fel, és akkor még tudták mi az a rivalizálás amikor egy csapatban 4-5 évig is együtt játszottak a csapattársak... most már az egy éves szerződések korában sokan nem veszik ezt már komolyan, a rivalizálások már nem olyan komolyak (max. a szurkolók körében) szóval kellett valami, ami felpaprikázza a hangulatot
nekem tetszett egyébként, Jimmy Johnson is megígért győzelmet, azzal se volt semmi baj a 90-es években
rva
több mint 2 éve
Nah jöhet a comeback 😆
több mint 2 éve
ez rivalizálás, és sokan a csapatból még nem vágják mi azMondjuk nekem a McCarthy nyilatkozat sem tetszettJah, ezek mindig visszaütnek...Szerintem azok a Was szurkolók sem, akik a múltkori meccsetek után azt skandálták, hogy we want Dallas!… 😉Nem pont így gondoltam 😄Ideje valamit villantani.Sikerült 😉
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
McCarthy pittsburgh-i, nem egy nyápic környéken nőtt fel, és akkor még tudták mi az a rivalizálás amikor egy csapatban 4-5 évig is együtt játszottak a csapattársak... most már az egy éves szerződések korában sokan nem veszik ezt már komolyan, a rivalizálások már nem olyan komolyak (max. a szurkolók körében) szóval kellett valami, ami felpaprikázza a hangulatot
nekem tetszett egyébként, Jimmy Johnson is megígért győzelmet, azzal se volt semmi baj a 90-es években
több mint 2 éve
Hát, sajnos úgy néz ki bejött neki.Azt nem így kellene, nagyot lehet esni a magas lóról…Igen. Gondolom fel akarta rázni a csapatot, az elmúlt 2-3 meccsen nem hasított azok annyiraMondjuk nekem a McCarthy nyilatkozat sem tetszettJah, ezek mindig visszaütnek...Szerintem azok a Was szurkolók sem, akik a múltkori meccsetek után azt skandálták, hogy we want Dallas!… 😉Nem pont így gondoltam 😄Ideje valamit villantani.Sikerült 😉
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Azt nem így kellene, nagyot lehet esni a magas lóról…Igen. Gondolom fel akarta rázni a csapatot, az elmúlt 2-3 meccsen nem hasított azok annyiraMondjuk nekem a McCarthy nyilatkozat sem tetszettJah, ezek mindig visszaütnek...Szerintem azok a Was szurkolók sem, akik a múltkori meccsetek után azt skandálták, hogy we want Dallas!… 😉Nem pont így gondoltam 😄Ideje valamit villantani.Sikerült 😉
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
warr_b
több mint 2 éve
Igen. Gondolom fel akarta rázni a csapatot, az elmúlt 2-3 meccsen nem hasított azok annyiraMondjuk nekem a McCarthy nyilatkozat sem tetszettJah, ezek mindig visszaütnek...Szerintem azok a Was szurkolók sem, akik a múltkori meccsetek után azt skandálták, hogy we want Dallas!… 😉Nem pont így gondoltam 😄Ideje valamit villantani.Sikerült 😉
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Mondjuk nekem a McCarthy nyilatkozat sem tetszettJah, ezek mindig visszaütnek...Szerintem azok a Was szurkolók sem, akik a múltkori meccsetek után azt skandálták, hogy we want Dallas!… 😉Nem pont így gondoltam 😄Ideje valamit villantani.Sikerült 😉
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
warr_b
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Tyron tul aokaig volt egwzsseges igyisEzt a szezont kibírhatná már…
Blevi
több mint 2 éve
Jah, ezek mindig visszaütnek...Szerintem azok a Was szurkolók sem, akik a múltkori meccsetek után azt skandálták, hogy we want Dallas!… 😉Nem pont így gondoltam 😄Ideje valamit villantani.Sikerült 😉
warr_b
tamas424
warr_b
tamas424
több mint 2 éve
Tyron tul aokaig volt egwzsseges igyis
több mint 2 éve
na, egy szívrohamot már kihordtam, amikor Martin lenn maradt, most meg Smith?ne csináljuk már!
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Szerintem azok a Was szurkolók sem, akik a múltkori meccsetek után azt skandálták, hogy we want Dallas!… 😉Nem pont így gondoltam 😄Ideje valamit villantani.Sikerült 😉
warr_b
tamas424
warr_b
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Nem pont így gondoltam 😄Ideje valamit villantani.Sikerült 😉
warr_b
tamas424
több mint 2 éve
14 pont, és azt mondja 2-score gameNincs miért aggódnotok...
aha
valaki elmagyarázhatná a kommentátoroknak, hogy a csapat, ami 8 ponttal hátrányban volt az utolsó 4 percben (vagy rövidebb időben) az esetek kevesebb, mint 5%-ában nyert csak
8 pontot getszi nehéz megcsinálni
rva