Washington Redskins - New York Giants
több mint 10 éve
ozibozi
16 964
ha sanycin múlik a Wash az esélyes ,csak nem érti , hogy vége a meccsnek...
több mint 10 éve
nah elköszönök én is, ezért megérte éjszakázni 😊 csá mindenkinek
több mint 10 éve
tessék, hogy addig se aludj elÉn sem, 20 perc múlva kelnékbalu10Szép volt fiúk!már reggel van 😊 én már vissza se fekszem, semmi értelmeSzesze
Jó éjt mindenkinek!G-men
www.streamking.org/channel4.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én sem, 20 perc múlva kelnékSzép volt fiúk!már reggel van 😊 én már vissza se fekszem, semmi értelmeSzesze
Jó éjt mindenkinek!G-men
több mint 10 éve
ozibozi
16 964
...sanyi (a LÓ) szerint ez nem szép ez , ricsmond pont most kérdezi ,hogy kinek kel szurkolni,mert látta a miniszterelnököt,és még csak most kezdte feldolgozni... nagy trauma a s
több mint 10 éve
Szép volt fiúk!már reggel van 😊 én már vissza se fekszem, semmi értelme
Jó éjt mindenkinek!G-men
több mint 10 éve
Esss tényleg Nassib timebalu10egy passzt azért hívhatnának rá 😊
több mint 10 éve
nyilván én elfogult vagyok negatív irányban, meg nézek közben college focit is, szóval másképp ítélem meg, de ez szerintem egészen nonszensz, szégyen a ligára és az egész felépített imidzsére nézvemég több TNF-et a népnek!baggioJó izgis meccsek vannak ilyenkor, mi?G-men
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
még több TNF-et a népnek!baggioJó izgis meccsek vannak ilyenkor, mi?
több mint 10 éve
ozibozi
16 964
sanyi szerint ez nem szép, ricsmond most kérdezi ,hogy kinek kel szurkolni,mert látta a miniszterelnököt,és még csak most kezdte feldolgozni
több mint 10 éve
Tudom, csak először láthatjuk"élesben"Nassib time?balu10nagyjából mind1, mert már úgyis csak futni fogunkSzesze
több mint 10 éve
na ez szép volt! viszlát!
több mint 10 éve
Nassib time?balu10nagyjából mind1, mert már úgyis csak futni fogunk
több mint 10 éve
még több TNF-et a népnek!
---
több mint 10 éve
azért a fogadóirodák kicsit benézték ezt a dolgot most 😊
több mint 10 éve
Williams-nek is megvan az első TDje
több mint 10 éve
ez simább lett, mint a Texans meccs.. remélem tartjuk ezt a formát
több mint 10 éve
húbazzeg
több mint 10 éve
ozibozi
16 964
és mikor már nem számít,ilyenkor jön ki belőlük a gyűlölet irányunkba...fél szavakból