NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 621
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Washington Redskins - New York Giants
több mint 10 éve
Hivatalosan is elkezdődött a meccs.Ki akarta kirakni Kwanukát az előbb? 😀
több mint 10 éve
Aki ellenünk lesérül, az nem kell. 😛RG3 who?lolA jövő évi kezdő Jags qb 😀Sixo67
több mint 10 éve
Kiwanukat mellőzhetnénk már..
több mint 10 éve
a jó passzjátékot a jó futójáték határozza meg, már ezért megérte 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
RG3 who?
több mint 10 éve
Egy 0-át lehagytál 😀Ezek a meccsek hivatalosan az 1. turnovernél indulnak.iktriadez viccesen kezdődik..SzeszeEgy NFC East rangadóhoz képest még el sem keződött xDSixo67
több mint 10 éve
ez az újabb Cruz dropp felébresztett rendesen...
több mint 10 éve
Zászlóra is vonatkozott xD Lesz is még csína dratta.a zsászlóra értettem, nevetséges volt erre bedobniSzeszeez viccesen kezdődik..SzeszeEgy NFC East rangadóhoz képest még el sem keződött xDSixo67
több mint 10 éve
Ezek a meccsek hivatalosan az 1. turnovernél indulnak.ez viccesen kezdődik..SzeszeEgy NFC East rangadóhoz képest még el sem keződött xDSixo67
több mint 10 éve
a zsászlóra értettem, nevetséges volt erre bedobniez viccesen kezdődik..SzeszeEgy NFC East rangadóhoz képest még el sem keződött xDSixo67
több mint 10 éve
Nem adta el Eli a labdát! Ez teljesítmény!iktriadDe majd Bortles , hogy el fogja, csak úgy sikítani fogsz.
több mint 10 éve
ez viccesen kezdődik..SzeszeEgy NFC East rangadóhoz képest még el sem keződött xD
több mint 10 éve
Nem adta el Eli a labdát! Ez teljesítmény!
több mint 10 éve
ez viccesen kezdődik..
több mint 10 éve
most asszem Sanyi, de lehet Gyula.akkor ki fog duplázni?Sixo67nem rajtam múlik.hoppá, a mi könyvünk támogatja a közvetítést 😊HöriIdén lesz hasonló könyvfordítási projekt?
Bónuszkérdés - a héten a közvetítesz?iktriad
a héten a nemHöri
több mint 10 éve
akkor ki fog duplázni?nem rajtam múlik.hoppá, a mi könyvünk támogatja a közvetítést 😊HöriIdén lesz hasonló könyvfordítási projekt?
a héten a nemHöri
több mint 10 éve
na csak sikerült felébrednem
több mint 10 éve
nem rajtam múlik.hoppá, a mi könyvünk támogatja a közvetítést 😊HöriIdén lesz hasonló könyvfordítási projekt?
a héten a nem