NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 669
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Washington Redskins - New York Giants
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Végülis alapvetően nem vagyunk rossz szándékú csapat, mindig megtelik a szívem boldogsággal, mikor látom, mennyi örömet okozunk az ellenfeleknek az ellenünk megszakadó rossz sorozatokkal, szép playekkel
akkorisredskins
több mint 10 éve
Szakács tudományom a vajas kenyérig terjed, jövőre tervezem a lekváros kenyeret.Ezért kell otthon házilag elkészíteni.iktriadNe is mond, ma éjfélkor betévedtem egy éjjel-nappali pékségbe, ahol hotdogos péksüteményt vettem, hogy felszívja valami a 6 sört, hát majdnem kihánytam annyira szar volt.Sixo67Ma inkább a hot dogoknál maradok.iktriadHalkan örülök, mert úgy látom egyedül vagyok....😛nexion218Ne aggódj, ik mindig az underdog-okkal van.Sixo67
több mint 10 éve
Nekünk is van: az új kedvencem a Power Rankingből a SuRG3ery XDMennyire jó, hogy egy szar poént még spoilerrel meg is kell indokolni! Oh, wait....DenyRiley Cooper azonnal puccsot szervezne ellene. | Mert RGIII fekete. | iktriadCousins is jó arc, RGIII meg majd elmegy Phillybe, aztán kíváncsi leszek, hogy akkor is ugyanezt mondod-e :pbaggioAmit az előbb is írtam: emberileg sajnálom RG3at.nexion218Miért sajnos? Grudenhez Cousins illik jobban, aki amúgy egy jó képességű qb, hol itt a probléma? Majd rg3 kap lehetőséget másholbaggiobye bye rg3StezSajnos esélyes....nexion218
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
ozibozi
17 143
ricsmond disztingvál, de sankó akkora csíra a gyűlöletével, hogy sok új támogatónk lesz
több mint 10 éve
Ismersz, én csak ilyen fárasztó/nem vicces dolgokat tudok írni. Ha netán vicces lennék, akkor valaki tuti meghackelte a profilomat.Riley Cooper azonnal puccsot szervezne ellene. | Mert RGIII fekete. | iktriadMennyire jó, hogy egy szar poént még spoilerrel meg is kell indokolni! Oh, wait....Deny
több mint 10 éve
tényleg az van, h ha van értékelhető OL Eli előtt akkor elitté változik, míg a nélkül olyan mint egy béna rookie
több mint 10 éve
Van akinek ez jól áll.Mennyire jó, hogy egy szar poént még spoilerrel meg is kell indokolni! Oh, wait....DenyRiley Cooper azonnal puccsot szervezne ellene. | Mert RGIII fekete. | iktriadCousins is jó arc, RGIII meg majd elmegy Phillybe, aztán kíváncsi leszek, hogy akkor is ugyanezt mondod-e :pbaggioAmit az előbb is írtam: emberileg sajnálom RG3at.nexion218Miért sajnos? Grudenhez Cousins illik jobban, aki amúgy egy jó képességű qb, hol itt a probléma? Majd rg3 kap lehetőséget másholbaggiobye bye rg3StezSajnos esélyes....nexion218
több mint 10 éve
azért Donnell játéka tényleg durva..Szeszeaz előbb Fells volt
több mint 10 éve
Pfejjj mit csinált itt Riley???
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
azért Donnell játéka tényleg durva..
több mint 10 éve
Mennyire jó, hogy egy szar poént még spoilerrel meg is kell indokolni! Oh, wait....Riley Cooper azonnal puccsot szervezne ellene. | Mert RGIII fekete. | iktriadCousins is jó arc, RGIII meg majd elmegy Phillybe, aztán kíváncsi leszek, hogy akkor is ugyanezt mondod-e :pbaggioAmit az előbb is írtam: emberileg sajnálom RG3at.nexion218Miért sajnos? Grudenhez Cousins illik jobban, aki amúgy egy jó képességű qb, hol itt a probléma? Majd rg3 kap lehetőséget másholbaggiobye bye rg3StezSajnos esélyes....nexion218
több mint 10 éve
KabaréDe szépen rímel .
ez a Dbálnalekvár
több mint 10 éve
nem mondod?Riley Cooper azonnal puccsot szervezne ellene. | Mert RGIII fekete. | iktriadCousins is jó arc, RGIII meg majd elmegy Phillybe, aztán kíváncsi leszek, hogy akkor is ugyanezt mondod-e :pbaggioAmit az előbb is írtam: emberileg sajnálom RG3at.nexion218Miért sajnos? Grudenhez Cousins illik jobban, aki amúgy egy jó képességű qb, hol itt a probléma? Majd rg3 kap lehetőséget másholbaggiobye bye rg3StezSajnos esélyes....nexion218
ez biztos?
több mint 10 éve
Ezért kell otthon házilag elkészíteni.Ne is mond, ma éjfélkor betévedtem egy éjjel-nappali pékségbe, ahol hotdogos péksüteményt vettem, hogy felszívja valami a 6 sört, hát majdnem kihánytam annyira szar volt.Sixo67Ma inkább a hot dogoknál maradok.iktriadHalkan örülök, mert úgy látom egyedül vagyok....😛nexion218Ne aggódj, ik mindig az underdog-okkal van.Sixo67
több mint 10 éve
ozibozi
17 143
szánalmas.huSanyi tényleg kezd idegesítő lenni..Szeszecsak a gyűlölet van benneozibozi
több mint 10 éve
Williamstől azért várható a dropp
több mint 10 éve
Eli második incomplete-je, de mindkettő drop volt
több mint 10 éve
Riley Cooper azonnal puccsot szervezne ellene. | Mert RGIII fekete. |Cousins is jó arc, RGIII meg majd elmegy Phillybe, aztán kíváncsi leszek, hogy akkor is ugyanezt mondod-e :pbaggioAmit az előbb is írtam: emberileg sajnálom RG3at.nexion218Miért sajnos? Grudenhez Cousins illik jobban, aki amúgy egy jó képességű qb, hol itt a probléma? Majd rg3 kap lehetőséget másholbaggiobye bye rg3StezSajnos esélyes....nexion218
több mint 10 éve
😀Sanyi tényleg kezd idegesítő lenni..Szeszecsak a gyűlölet van benneozibozi