NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Washington Redskins - New York Giants
több mint 10 éve
Ahol egy Toler picksixet tud szerezni, az már-már elit egység.LOÁLNálatok van secondary.iktriadnem lesz, mi is kivettük Juliust a 2. félidőben ^_^Hörirekord mennyiségű mesterhármas lesz év végéreHöriebből még több is lehet 😊Szesze
van, csak szarHöri
több mint 10 éve
"Az egész lába instabil szerkezetű lett" xD dr. Faragó Richard, ortopédusbaggioEz SuRG3ry lenne?
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
A jags-éhez hasonlítva van nálatok igaza van.LOÁLNálatok van secondary.iktriadnem lesz, mi is kivettük Juliust a 2. félidőben ^_^Hörirekord mennyiségű mesterhármas lesz év végéreHöriebből még több is lehet 😊Szesze
van, csak szarHöri
több mint 10 éve
"Az egész lába instabil szerkezetű lett" xD dr. Faragó Richard, ortopédus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bár úgy látszott, hogy inkább Peyton vette ki.nem lesz, mi is kivettük Juliust a 2. félidőben ^_^Hörirekord mennyiségű mesterhármas lesz év végéreHöriebből még több is lehet 😊Szesze
több mint 10 éve
LOÁLNálatok van secondary.iktriadnem lesz, mi is kivettük Juliust a 2. félidőben ^_^Hörirekord mennyiségű mesterhármas lesz év végéreHöriebből még több is lehet 😊Szesze
van, csak szar
több mint 10 éve
reméljük csak futnunk kell majdnem lesz, mi is kivettük Juliust a 2. félidőben ^_^Hörirekord mennyiségű mesterhármas lesz év végéreHöriebből még több is lehet 😊Szesze
több mint 10 éve
NightBoY
616
Eddig a penztarcamnak is tetszik a meccs, a giants win ES tobb mint 45.5 pont 5.10es oddsot adott, nem tudtam ellenallni 😀 De nem erdekel a pont csak nyerjunk, lefujhatnak most
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Nálatok van secondary.nem lesz, mi is kivettük Juliust a 2. félidőben ^_^Hörirekord mennyiségű mesterhármas lesz év végéreHöriebből még több is lehet 😊Szesze
több mint 10 éve
ott van DRC, kérdés, mennyire egészséges
több mint 10 éve
remélem DRC visszaküldését jól meggondolták...
több mint 10 éve
Lesz vagy 8tdJanekAz jó, mer takkkor a végén 7 ponttal nyerünk...😀
több mint 10 éve
Az igen! Még szerencse hogy nálam van Donell. 😀GreengoNálunk az a mázlista Sonka húzta be, most biztos vigyorog is 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
nem lesz, mi is kivettük Juliust a 2. félidőben ^_^rekord mennyiségű mesterhármas lesz év végéreHöriebből még több is lehet 😊Szesze
több mint 10 éve
Meg kellene fogni max FGra, mert ők kezdik a második félidőt
több mint 10 éve
DRC visszatért szerencsére
több mint 10 éve
nem nagyon fogok játszani a jövőben, nincs rá időmDonnellt két hete nagyon néztem fantasyban, aztán hagytam a fenébe, azért király mostA fantasy fog egyszer téged a sírba vinni. Látom magam előtt, ahogy szívrohamod lesz 2083-ban, mert 0.5 ponttal elveszted a fantasy playoff döntőjét.iktriad
ha elvittem volna, már IR-re került volnaStez
több mint 10 éve
Sugar#26
75
Remélem nem ellenem játszol 😀Donellt vajon hányan rakták be fantasybe szezon előtt?balu10tegnap ÉNozibozi
több mint 10 éve
rekord mennyiségű mesterhármas lesz év végéreHöriebből még több is lehet 😊
több mint 10 éve
Donell-t végig Breeland fogta a meccsen?
több mint 10 éve
ozibozi
17 142
enbékettőben mindenkikirá'j' +remiliLe is kellett igazolni Lázok Janit emiatt. :cool:Hörirekord mennyiségű mesterhármas lesz év végéreHöria Vasas Kaposváron hibázottozibozi
több mint 10 éve
Donnellt két hete nagyon néztem fantasyban, aztán hagytam a fenébe, azért király mostA fantasy fog egyszer téged a sírba vinni. Látom magam előtt, ahogy szívrohamod lesz 2083-ban, mert 0.5 ponttal elveszted a fantasy playoff döntőjét.
ha elvittem volna, már IR-re került volnaStez
több mint 10 éve
Le is kellett igazolni Lázok Janit emiatt. :cool:rekord mennyiségű mesterhármas lesz év végéreHöria Vasas Kaposváron hibázottozibozi