NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Washington Redskins - New York Giants
több mint 10 éve
ozibozi
17 142
Donellt vajon hányan rakták be fantasybe szezon előtt?balu10tegnap ÉN
több mint 10 éve
Eli 2 dropra van a tökéletes statisztikától egy félidő alatt, elég szép fejlődés az első héthez képest 😊
több mint 10 éve
ozibozi
17 142
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))rekord mennyiségű mesterhármas lesz év végéreHöria Vasas Kaposváron hibázott
több mint 10 éve
A 2 safety hol a faszomba volt?
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Sugar#26
75
Nem találok szavakat az eddigi O teljesítményre.
több mint 10 éve
Az igen! Még szerencse hogy nálam van Donell. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Donnellt két hete nagyon néztem fantasyban, aztán hagytam a fenébe, azért király mostha elvittem volna, már IR-re került volna
több mint 10 éve
Az endzoneban Elinak elég csak egyvalakire figyelni. 😀😀
több mint 10 éve
szeretem az ilyen 6-7 perces TD rive-okat
több mint 10 éve
ez durva 😊
több mint 10 éve
Nyugi van, Kirk Kapitány felsugározza magát Scotty-hoz, megtáltosodik és a 4.-ben behúzza a meccset! 😀nexion218ennyire még ne legyél elkeseredve..😉
több mint 10 éve
Ha az agyrázkódásokra utaztok....😊Vödör 9 szerelésnél tartStezaddig jó nekünk míg ő szerel..yooker
több mint 10 éve
Sugar#26
75
Már ott tartok hogy lecsaptam Donnelre fantasyben 😀akkor bocs 😊 de tulképp globál a TE játékra igazSzeszeazért Donnell játéka tényleg durva..Szeszeaz előbb Fells voltyooker
több mint 10 éve
Nyugi van, Kirk Kapitány felsugározza magát Scotty-hoz, megtáltosodik és a 4.-ben behúzza a meccset! 😀
több mint 10 éve
😀Vödör 9 szerelésnél tartStezaddig jó nekünk míg ő szerel..yooker
több mint 10 éve
Eagles es a rovid het atkaJanekmiénk se volt hosszabb és náluk van a meccs
több mint 10 éve
Vödör 9 szerelésnél tartStezaddig jó nekünk míg ő szerel..
több mint 10 éve
akkor bocs 😊 de tulképp globál a TE játékra igazazért Donnell játéka tényleg durva..Szeszeaz előbb Fells voltyooker