NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 667
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Washington Redskins - New York Giants
több mint 10 éve
NightBoY
616
Azt nem mutattak mert eleg gyorsan tortent es elesett de amikor a partvonal utan foldetert a kezeben maradt a labda?
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
The ruling on the field stands - lesz sztemG-menjah, még szerencse, h megváltoztatták előtte
több mint 10 éve
hát lehet, h tényleg meglesz.. mondjuk kérdés, h birtokolta-e már akkor
több mint 10 éve
The ruling on the field stands - lesz sztem
több mint 10 éve
engem nem zavar, félre ne érts 😀vágom, és visszavonulok😊oziboziértem 😀 😀Szeszevárjuk ki a végét, mielőtt nyilvánvaló hogy tegnap 😊ozibozibocs a kérdésért, de nem alkoholizáltál véletlenül? 😊Szeszeés a teneszí mögé tettél, gratulaoziboziés a teneszí mögé tettél, gratulaozibozicsókolózzál ricsisanyivalozibozi
több mint 10 éve
ez nem volt megSzeszepedig de
több mint 10 éve
ozibozi
17 143
vágom, és visszavonulok😊értem 😀 😀Szeszevárjuk ki a végét, mielőtt nyilvánvaló hogy tegnap 😊ozibozibocs a kérdésért, de nem alkoholizáltál véletlenül? 😊Szeszeés a teneszí mögé tettél, gratulaoziboziés a teneszí mögé tettél, gratulaozibozicsókolózzál ricsisanyivalozibozi
több mint 10 éve
ez nem volt meg
több mint 10 éve
#nopeaffene, DRC sérülésStez#fantasyproblems 😀lol
több mint 10 éve
affene, DRC sérülésStez#fantasyproblems 😀
több mint 10 éve
értem 😀 😀várjuk ki a végét, mielőtt nyilvánvaló hogy tegnap 😊ozibozibocs a kérdésért, de nem alkoholizáltál véletlenül? 😊Szeszeés a teneszí mögé tettél, gratulaoziboziés a teneszí mögé tettél, gratulaozibozicsókolózzál ricsisanyivalozibozi
több mint 10 éve
ozibozi
17 143
várjuk ki a végét, mielőtt nyilvánvaló hogy tegnap 😊bocs a kérdésért, de nem alkoholizáltál véletlenül? 😊Szeszeés a teneszí mögé tettél, gratulaoziboziés a teneszí mögé tettél, gratulaozibozicsókolózzál ricsisanyivalozibozi
több mint 10 éve
bocs a kérdésért, de nem alkoholizáltál véletlenül? 😊és a teneszí mögé tettél, gratulaoziboziés a teneszí mögé tettél, gratulaozibozicsókolózzál ricsisanyivalozibozi
több mint 10 éve
nagyon fel vagy pörögve...és a teneszí mögé tettél, gratulaoziboziés a teneszí mögé tettél, gratulaozibozicsókolózzál ricsisanyivalozibozi
több mint 10 éve
Pedig ez a play nagyon átlátszó volt. 😊Mit csinál vajon a Skins védelem TE ellenStezSzemmel láthatóan semmit.gdavid
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
hja, szinte esélyünk se volt az Arizona ellen.. látszik, h látta a meccset Ricsi
több mint 10 éve
Meglepoen jol jatszunk! 😊
több mint 10 éve
ozibozi
17 143
és a teneszí mögé tettél, gratulaozibozi
és a teneszí mögé tettél, gratulaozibozicsókolózzál ricsisanyival
több mint 10 éve
Mit csinál vajon a Skins védelem TE ellenStezSzemmel láthatóan semmit.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Mit csinál vajon a Skins védelem TE ellenStezAmit mi is szoktunk. Benyelik a TD passzokat, mint kacsa a nokedlit.
több mint 10 éve
Vödört ráküldeni a TE-re bölcs döntés
több mint 10 éve
Killbridenál 3 RZ playunk volt most meg csak 1 mégis jobb! 😊