NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 633
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Washington Redskins - New York Giants
több mint 10 éve
Game Over. Érdekes, hogy 17 perccel a meccs vége előtt már arról beszélnek, hogy vége van. Példátlan lenne, ha valaki fordítana ennyi idő alatt...StezLuck ma nem játszik.
több mint 10 éve
így pláne 😊
több mint 10 éve
DRC is szedhetne már egy picket bameg
több mint 10 éve
Érdekes, hogy 17 perccel a meccs vége előtt már arról beszélnek, hogy vége van. Példátlan lenne, ha valaki fordítana ennyi idő alatt...Stezhát én aztán nem vagyok egy túl optimista alkat, de azért ez nem vszínű h megfordul
több mint 10 éve
Érdekes, hogy 17 perccel a meccs vége előtt már arról beszélnek, hogy vége van. Példátlan lenne, ha valaki fordítana ennyi idő alatt...StezBunda!😊
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Érdekes, hogy 17 perccel a meccs vége előtt már arról beszélnek, hogy vége van. Példátlan lenne, ha valaki fordítana ennyi idő alatt...
több mint 10 éve
ozibozi
17 142
de...most elindulok a tv stúdióba és elkapom ezt a fajankót,aki még a bírókat is felülbírálja a gyűlöletével...ozibozinem is tudom mi lenne veled, ha nem gáláznánk 😊Szesze
több mint 10 éve
Grumpy Cat....😛most elindulok a tv stúdióba és elkapom ezt a fajankót,aki még a bírókat is felülbírálja a gyűlöletével...ozibozinem is tudom mi lenne veled, ha nem gáláznánk 😊Szesze
több mint 10 éve
Never say nevr... a Skins STről van szó.Jön a garbage time... Bár ST TDt ma még nem kaptunk... Legalább a punter jó..nexion218Olyat tőlünk nem is fogtokbalu10
több mint 10 éve
most elindulok a tv stúdióba és elkapom ezt a fajankót,aki még a bírókat is felülbírálja a gyűlöletével...ozibozinem is tudom mi lenne veled, ha nem gáláznánk 😊
több mint 10 éve
Jön a garbage time... Bár ST TDt ma még nem kaptunk... Legalább a punter jó..nexion218Olyat tőlünk nem is fogtok
több mint 10 éve
de fos ez a Skins védelem atyaég
több mint 10 éve
Jön a garbage time... Bár ST TDt ma még nem kaptunk... Legalább a punter jó..
több mint 10 éve
ozibozi
17 142
most elindulok a tv stúdióba és elkapom ezt a fajankót,aki még a bírókat is felülbírálja a gyűlöletével...
több mint 10 éve
kellett megdicsérnem Parkert..
több mint 10 éve
nem pattant túl szerencsésen 😊
több mint 10 éve
NightBoY
616
Nekem mar csak egy pont kene es nem egy Redskins feltamadas es boldog leszek 😀
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
lassan game over
több mint 10 éve
tuti, h beleértek az Amu féle INTbe..
több mint 10 éve
ozibozi
17 142
Elsőre Eli is meglepődött, hogy milyen üresen volt Fellsbalu10pont aztcscscsinál amit akar
több mint 10 éve
NightBoY
616
Ilyenkor azert lehet RG elereszt egy apro mosolyt amikor senki sem latja
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
múlt héten se értettem, h miért nem futott többet ellenünk a Houston, de itt pláne érthetetlen