Washington Redskins - New York Giants
több mint 5 éve
Zet
1 550
Főleg úgy, hogy az ilyen csapatok általában ellenünk táltosodnak meg.mivel mi is ilyen csapat vagyunk manapság, így annyira nem erősvan ez így 😊 de nem is ez volt a lényeg csak kezeljük már helyén a dolgokat 😀 én se csodálkoztam amikor a saints át ment rajtunk mint egy út henger meg is érdemeltük de egy fél kezű fél lábú csapat ellen a "dominálni" szó egy kicsit erős 😀jah, rajtuk a bírók se tudnak segíteni 😉azért ez a szegény csapat ellen nem nehéz még az ág is húzza őket Smith sérülése óta.ez elég megsemmisítőnek néz kiDominalunk keményen eddig bár Mark ellen nem nehez
Szesze
csebi
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
több mint 5 éve
Rodaron
2 071
Sterling azért Normant üti rendesen, törleszti, hogy nincs OBJ ellene 😁
több mint 5 éve
Ja nálunk is meg lehet nezni a sérült listátmivel mi is ilyen csapat vagyunk manapság, így annyira nem erősvan ez így 😊 de nem is ez volt a lényeg csak kezeljük már helyén a dolgokat 😀 én se csodálkoztam amikor a saints át ment rajtunk mint egy út henger meg is érdemeltük de egy fél kezű fél lábú csapat ellen a "dominálni" szó egy kicsit erős 😀jah, rajtuk a bírók se tudnak segíteni 😉azért ez a szegény csapat ellen nem nehéz még az ág is húzza őket Smith sérülése óta.ez elég megsemmisítőnek néz kiDominalunk keményen eddig bár Mark ellen nem nehez
Szesze
csebi
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Statisztikai kozmetikázó meccs lett.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
mivel mi is ilyen csapat vagyunk manapság, így annyira nem erősvan ez így 😊 de nem is ez volt a lényeg csak kezeljük már helyén a dolgokat 😀 én se csodálkoztam amikor a saints át ment rajtunk mint egy út henger meg is érdemeltük de egy fél kezű fél lábú csapat ellen a "dominálni" szó egy kicsit erős 😀jah, rajtuk a bírók se tudnak segíteni 😉azért ez a szegény csapat ellen nem nehéz még az ág is húzza őket Smith sérülése óta.ez elég megsemmisítőnek néz kiDominalunk keményen eddig bár Mark ellen nem nehez
Szesze
csebi
rexaly
Szesze
rexaly
több mint 5 éve
Pff, ez sztem egy rekord blowout lesz.... olyan 65-0-t saccolok....nem irigyelek titeket 😕 pedig egész ígéretes idény kezdés volt
nexion218
több mint 5 éve
ma szépen jön minden azértBolyszt aláznánk így az uccsó héten, de élvezném... Bilibe lóg a kezem! 😛
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Pff, ez sztem egy rekord blowout lesz.... olyan 65-0-t saccolok....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 5 éve
van ez így 😊 de nem is ez volt a lényeg csak kezeljük már helyén a dolgokat 😀 én se csodálkoztam amikor a saints át ment rajtunk mint egy út henger meg is érdemeltük de egy fél kezű fél lábú csapat ellen a "dominálni" szó egy kicsit erős 😀jah, rajtuk a bírók se tudnak segíteni 😉azért ez a szegény csapat ellen nem nehéz még az ág is húzza őket Smith sérülése óta.ez elég megsemmisítőnek néz kiDominalunk keményen eddig bár Mark ellen nem nehez
Szesze
csebi
rexaly
Szesze
több mint 5 éve
Csak nehogy challenge accepted legyen ebbőljah, rajtuk a bírók se tudnak segíteni 😉azért ez a szegény csapat ellen nem nehéz még az ág is húzza őket Smith sérülése óta.ez elég megsemmisítőnek néz kiDominalunk keményen eddig bár Mark ellen nem nehez
Szesze
csebi
rexaly
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
ma szépen jön minden azért
több mint 5 éve
első idei game, amin szórakozomhát ha az ilyen arányú vezetés elvárás akkor jól szórakozd ki magad mert nem nagyon hamar lesz megint...😊
vittore
több mint 5 éve
első idei game, amin szórakozomMééé, én pl az előszezon meccseinket tök élveztem!😀😉
vittore
több mint 5 éve
Inkább a draftolása óta....RGIII sérülése óta!!!!!!!!!azért ez a szegény csapat ellen nem nehéz még az ág is húzza őket Smith sérülése óta.ez elég megsemmisítőnek néz kiDominalunk keményen eddig bár Mark ellen nem nehez
Szesze
csebi
rexaly
nagir
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 5 éve
A TE játékunk ma is nagy NULLA!?😕azt a po-ban villantjuk elő
nagir
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Ha tartjuk az eredményt, jöhetne Lauleta, ha aktív ma.Ott van, én is örülnék neki
Zet
több mint 5 éve
Ha tartjuk az eredményt, jöhetne Lauleta, ha aktív ma.második félidőben 80% futni fogunk úgyis..
Zet
több mint 5 éve
Zet
1 550
Ha tartjuk az eredményt, jöhetne Lauleta, ha aktív ma.
több mint 5 éve
jah, rajtuk a bírók se tudnak segíteni 😉azért ez a szegény csapat ellen nem nehéz még az ág is húzza őket Smith sérülése óta.ez elég megsemmisítőnek néz kiDominalunk keményen eddig bár Mark ellen nem nehez
Szesze
csebi
rexaly
több mint 5 éve
első idei game, amin szórakozom
több mint 5 éve
Na jó, fujják le komolytalan játék miatt. Ennek így nem sok értelme van...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
RGIII sérülése óta!!!!!!!!!azért ez a szegény csapat ellen nem nehéz még az ág is húzza őket Smith sérülése óta.ez elég megsemmisítőnek néz kiDominalunk keményen eddig bár Mark ellen nem nehez
Szesze
csebi
rexaly
több mint 5 éve
azért ez a szegény csapat ellen nem nehéz még az ág is húzza őket Smith sérülése óta.ez elég megsemmisítőnek néz kiDominalunk keményen eddig bár Mark ellen nem nehez
Szesze
csebi
több mint 5 éve
várjuk persze, de mondjuk ez a meccs sztem kizárt, h megforduljonez elég megsemmisítőnek néz kiAzért várjuk ki a végét, elvégre mi jàtszunk....
Szesze
Zet
több mint 5 éve
A TE játékunk ma is nagy NULLA!?😕