Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Akkor a Jets már ne nyerjen többet idén. 😀ha ketten állnak ugyanúgy, akkor igen, ha többen akkor lényegtelenHöri4. W -> a jaguars örülHöriElkenjünk a Texans száját is! Meg a Redskins vert már minket az tie breakernek minősül, nem?iktriad
több mint 9 éve
ha ketten állnak ugyanúgy, akkor igen, ha többen akkor lényegtelen4. W -> a jaguars örülHöriElkenjünk a Texans száját is! Meg a Redskins vert már minket az tie breakernek minősül, nem?iktriad
több mint 9 éve
zsojti
4 063
ez a meccs is, mint oly sok a az end zone szarakodáson ment el..parkey fg-ja volt a kulcs ott TD kellett volna és akkor az egy másik meccs, mindegy
több mint 9 éve
Mondjuk arrol nem csip tehet hogy parki nem tudja 30rol beverni... Leszarom milyen szezonja volt, a mai teljesítményével nalam ray fincle-i magasságokban van jelenleg...eaglesmcnabbVigyázzatok akkor a helyi rendőrnőkkel! Einhorn az Finkle! Finkle az Einhorn!
több mint 9 éve
zsojti
4 063
mennyire baszták volna agyon a bírókat ha dobnak egy DPI-t az endzoneban ? meccs nem érhet véget zászlóval, end zoneban történt, first and goal az 1esről 0:00nál 😀Borbinhovolt lökés volt látszott igen akkor?? 😊
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Gyula nem tippmixel, egy bírótól ez még kifejezetten pozitív
több mint 9 éve
bobi0092
4 343
De legalább holnap egy rossz szavuk nem lehet az Eagles fanoknak ha kikapunk a Dallastól
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Mondjuk arrol nem csip tehet hogy parki nem tudja 30rol beverni... Leszarom milyen szezonja volt, a mai teljesítményével nalam ray fincle-i magasságokban van jelenleg...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
tûzoltó
853
Dallas kikap 2x, és mi nyerünk és ott a PO!
több mint 9 éve
mennyire baszták volna agyon a bírókat ha dobnak egy DPI-t az endzoneban ? meccs nem érhet véget zászlóval, end zoneban történt, first and goal az 1esről 0:00nál 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
4. W -> a jaguars örülHöriElkenjünk a Texans száját is! Meg a Redskins vert már minket az tie breakernek minősül, nem?
több mint 9 éve
NFC East - where miracles happen.azt hittem 3.ra beengedik, hogy ne pörögjön 😀😀😀DBorbinhoJa azt letérdelt volna a vonal elott azt fg azt csókolom.
Gyönyörűen bemutattuk hogy kell 500szerzett yarddal kiszopnieaglesmcnabb
több mint 9 éve
zsojti
4 063
reálisan nézve ez a csapat megint kihull az első körben, sok értelme nem lennecoppert jól ellökték az egy DPI és utánna még jöttünk volna na eerről enyyit
több mint 9 éve
köszönjük ennyi volt az idény!!!
több mint 9 éve
nem értem miért nem állítják oda Parkey-t. hány yard? 75 ? 😀Borbinhocsak 68 lett volna 😀
több mint 9 éve
Nagyon jó kis meccs volt, grat a Skinsnek a Whez!
több mint 9 éve
azt hittem 3.ra beengedik, hogy ne pörögjön 😀😀😀DBorbinhoJa azt letérdelt volna a vonal elott azt fg azt csókolom.
Gyönyörűen bemutattuk hogy kell 500szerzett yarddal kiszopni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Maclin td jön ha már Iknek bejött nekem is 😀
több mint 9 éve
nem értem miért nem állítják oda Parkey-t. hány yard? 75 ? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Na esély az Eagles előtt.