Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 7 éve
Csak én kockáztattam volna meg itt egy 1st downt?Én is 😀
MrMiksa
Mondjuk így belegondolva ennyi bizalom kell a D felé, csak TD-t nem szabad kapni 2 perc alatt, ott meg 1 play-en elmehetett volna simán a meccs.
több mint 7 éve
egonj
149
Csak én kockáztattam volna meg itt egy 1st downt?Annyi értelme volt hogy egy field goal nem elég nekünk a w-hez, ami az elkapó játékunkat nézve nem biztos hogy rossz ötlet.
MrMiksa
HTTR
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Csak én kockáztattam volna meg itt egy 1st downt?
több mint 7 éve
odaadjuk nekik hogy nyomjanak egy game winning drive-ot, ennyire bízunk a védelemben?
több mint 7 éve
Attól én is mindig félek! 😊magunktól 😊az a baj, hogy még egy FG is kevés lesz, hogy biztonságban legyünkNincs falunk, nincs futónk és nincs elkapónk... Mitől félsz? 😀
dande
nexion218
dande
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
3ra mi a faszomnak futás? nem értem
több mint 7 éve
magunktól 😊az a baj, hogy még egy FG is kevés lesz, hogy biztonságban legyünkNincs falunk, nincs futónk és nincs elkapónk... Mitől félsz? 😀
dande
nexion218
több mint 7 éve
nem jött be a beugratás
több mint 7 éve
az a baj, hogy még egy FG is kevés lesz, hogy biztonságban legyünkNincs falunk, nincs futónk és nincs elkapónk... Mitől félsz? 😀
dande
több mint 7 éve
menjünk neki
több mint 7 éve
kulcsplay 3.ra
több mint 7 éve
az a baj, hogy még egy FG is kevés lesz, hogy biztonságban legyünk
több mint 7 éve
Én annak is örülnék, ha elkapná, ami a kezébe megy...Lényegében nincs elkapója a Washington-nak... Elkeserítő...😕DJax-l már lehet, hogy 3 TDvel mennétek, de még Pryor is elszaladhat......
nexion218
dande
több mint 7 éve
pláne, ha így is megy
több mint 7 éve
jók ezek a screenek
több mint 7 éve
zero0
333
Istenem ezek az oldalpasszok
több mint 7 éve
de meghint oldalra miért?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
több mint 7 éve
Lényegében nincs elkapója a Washington-nak... Elkeserítő...😕DJax-l már lehet, hogy 3 TDvel mennétek, de még Pryor is elszaladhat......
nexion218
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
jééééé és mégsehozták ki😊Mázli volt az a drop, bár nekik meg az, hogy nem lett int 😊
dande
több mint 7 éve
5:46 maradt az órán. Félpályáról jövünk. Kíváncsian várom mire jutunk..
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Lényegében nincs elkapója a Washington-nak... Elkeserítő...😕
több mint 7 éve
jééééé és mégsehozták ki😊