NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
26
11
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
22
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
16
8
22:25
Wild Card szombat
több mint 3 éve
Metcalf kihisztizte a TD-passzt.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Nem nem, nem mész sehová. Legyél részese te is a sikernek!Ezt szépen összehozta a támadósor.Ez az utolso 6-7 week focijat nezve klasszikus Seahawks tamadofoci volt.
Mi a faszom volt ez?
akdestroyer
Na en most nezek egy Ocean's elevent, a Tampa meccsre vagyok.
undisputedly
több mint 3 éve
12th member
1 053
Ez sem schotty kreativitasa. Mulott😀
több mint 3 éve
Metcalf!Mondtam oda kell hajítani 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Amúgy a gyönyörű TD mellett, az imént említett stat igen szomorú.Frencsájz történetében először, nincs védő vagy spec team szerzett TD idén ...
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Ramsey merre?
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 850
köszi, jár az aranyrúdrtlhol?VV Alekosz hol van?elkezdődött a Kelly hősei
Elment élőzni?
steelwolf
ozibozi
Tactful Cactus
ozibozi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
pont akartam irni 😀hát ezt jól eljinxeltemkorai már tolni az: egyik csapat sem érdemel továbbjutást mantrát?szerintem ez a Rams D bőven megérdemli
briareos
dancogo
dancogo
több mint 3 éve
iktriad burner account?hát ezt jól eljinxeltemkorai már tolni az: egyik csapat sem érdemel továbbjutást mantrát?szerintem ez a Rams D bőven megérdemli
briareos
dancogo
dancogo
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Lehet mondani, hogy a SEA belealudt a meccsbe? Vagy túl drasztikus vagyok?Túl drasztikus. Vagy felébredtek 😀 Ez három nagy játék volt.
nagylaza
több mint 3 éve
Az munka
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
ozibozi
17 156
rtlhol?VV Alekosz hol van?elkezdődött a Kelly hősei
Elment élőzni?
steelwolf
ozibozi
Tactful Cactus
több mint 3 éve
hát ezt jól eljinxeltemkorai már tolni az: egyik csapat sem érdemel továbbjutást mantrát?szerintem ez a Rams D bőven megérdemli
briareos
dancogo
több mint 3 éve
Kész az ebéd.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 850
hol?VV Alekosz hol van?elkezdődött a Kelly hősei
Elment élőzni?
steelwolf
ozibozi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Lehet mondani, hogy a SEA belealudt a meccsbe? Vagy túl drasztikus vagyok?hiba volt rape me-t nyomatni meccs előtt
nagylaza
több mint 3 éve
DK!
több mint 3 éve
Cypress
3 228
OOOOOOOOOOOOOOOOOOtttttttttttttttttttttttt VAN MET!!!!!!!!!!!!!