NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Wild Card szombat
több mint 3 éve
Pedig azt hittem, hogy Man Darino. 😊A Tampánál ki a QB? Ismerős a fizimiskája.Bom Trady
nagylaza
briareos
több mint 3 éve
qpee1
114
valaki tud 1 jó streamet mindjárt megbolondulok az ittottt tv-ém meghalt
több mint 3 éve
My bad. Nem szoktam meg, hogy komoly Jags-es kötődésű arcok egymás ellen coacholnak PO meccsen az oldalvonal mellett.Tényleg Del Rio Leftwich ellen nagyon pikáns kis párharc a közös múltjuk miatt. Del Rio kvázi beáldozta őt 2007-ben a preseason után.szégyen ezt nem tudni 😀
Mickens-et annyira nem ismerem hogy a kiírásnál azt hittem az a vezetékneve hogy Mickens-SeasonPedig neki ez nem az első rodeoja playoff meccsen. 2017-ben ő votl a Jags punt returnere.
Heisman
iktriad
briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
A Tampánál ki a QB? Ismerős a fizimiskája.Bom Trady
nagylaza
több mint 3 éve
jöhet a PM-ben 😀az egy dolog, mikor csöcsök miatt megy az off, na de mikor egy teljesen átlagos nő kapcsán alakul ki kommentpiramis meccs közben, az már bűnEgy olyan képet találtam róla, hogy beszarsz (de nem posztolhatom, mert kitiltasz). Egyébként sem az a lényeg, hogy ultra bomba legyen, a kisugárzás, meg a tekintet a fontos. És ennek a csajnak a pillantásában ott van az ordas nagy dög, aki félóra alatt kivégez.
r.baggio
Cypress
több mint 3 éve
nézném.mi ez a young rock sorozat 😀young cili néni nem lesz a köztévén? igény vóna' rá
azért lassan elég 😀
briareos
Löfli
ahogy nyunyókázik
több mint 3 éve
A Tampánál ki a QB? Ismerős a fizimiskája.
több mint 3 éve
és akkor FM-ből meg gurulósból is kiveszik a Chief Scout posztot?Sorra fognak majd kerülni ők is szerintem, előbb-utóbb.És a KC?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
nagylaza
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Akkor a blackhawksnak is annyi a széles városban?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
több mint 3 éve
Ok epp felkeszulnekÉs a KC?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
nagylaza
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
mi ez a young rock sorozat 😀young cili néni nem lesz a köztévén? igény vóna' rá
azért lassan elég 😀
briareos
több mint 3 éve
Tényleg Del Rio Leftwich ellen nagyon pikáns kis párharc a közös múltjuk miatt. Del Rio kvázi beáldozta őt 2007-ben a preseason után.szégyen ezt nem tudni 😀
Mickens-et annyira nem ismerem hogy a kiírásnál azt hittem az a vezetékneve hogy Mickens-SeasonPedig neki ez nem az első rodeoja playoff meccsen. 2017-ben ő votl a Jags punt returnere.
Heisman
iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Sorra fognak majd kerülni ők is szerintem, előbb-utóbb.És a KC?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
nagylaza
több mint 3 éve
közbe más felé figyeltem hány sacknél jár young ma?
több mint 3 éve
Tényleg Del Rio Leftwich ellen nagyon pikáns kis párharc a közös múltjuk miatt. Del Rio kvázi beáldozta őt 2007-ben a preseason után. Mickens-et annyira nem ismerem hogy a kiírásnál azt hittem az a vezetékneve hogy Mickens-SeasonPedig neki ez nem az első rodeoja playoff meccsen. 2017-ben ő votl a Jags punt returnere.
Heisman
több mint 3 éve
És a KC?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Hát ezaz, kB egy 3éves gyerek kreatívabb lett volna ennél.Borzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
több mint 3 éve
Szerintem a következő szezonra jegelték.Borzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
több mint 3 éve
mi ez a young rock sorozat 😀azért lassan elég 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nagyon adom amit mondasz tesaaz egy dolog, mikor csöcsök miatt megy az off, na de mikor egy teljesen átlagos nő kapcsán alakul ki kommentpiramis meccs közben, az már bűnEgy olyan képet találtam róla, hogy beszarsz (de nem posztolhatom, mert kitiltasz). Egyébként sem az a lényeg, hogy ultra bomba legyen, a kisugárzás, meg a tekintet a fontos. És ennek a csajnak a pillantásában ott van az ordas nagy dög, aki félóra alatt kivégez.
r.baggio
Cypress
Tetszik a vakker na
Plusz a gáré is faja
több mint 3 éve
Pont, hogy az indians is sértő számukra, elvileg. 😀Borzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
több mint 3 éve
McVay: Wolford was in the locker room smiling and celebrating post-game back from the hospital.
több mint 3 éve
Én jósolok egy 14 pontos Tampa előnyt félidőre 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Mickens-et annyira nem ismerem hogy a kiírásnál azt hittem az a vezetékneve hogy Mickens-Season
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz