NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Wild Card szombat
több mint 3 éve
De valamivel jobb, mint az AT&T.Heinicke - Sims connection jó lehet made nem lehet olyan jó, mint a verizoné
Heisman
Löfli
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
A Washinton Capital Warriors egész aktuális név lenne 😁Lehetne egy sámán fej a logó.
Chargers LT
több mint 3 éve
A Cleveland Indians is nevcsere elott all.Én úgy tudom hogy csak a Redskinsel volt baj mert az sértő ő szerintük. AZ INDIAN vagy bármi más lehetet volna,jegelni meg semni értelme nincs szerintem.pl ( kiraknak az oldalukra egy szavazást hogy pl Indians vagy Apacs vagy valami hasonlóról szavazzanak a szurkolok és 1 hét alatt eldölt volna az egész úgy hogy maradhatott volna logó is.Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
southmiki
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
southmiki
654
Akkor a Boston Celticsnél meg az írek háborogjanak. Az indiánok igy néztek ki ez tény .Nagy indián fej sérti az őslakosokat.A blackhawksnak mégs milyen pejoratív jelzője van?Akkor a blackhawksnak is annyi a széles városban?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
mukijoe
EasyGhost
mukijoe
több mint 3 éve
Csóringer Heinicke. Még szerencséje sincs.
több mint 3 éve
A Washinton Capital Warriors egész aktuális név lenne 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Heinicke - Sims connection jó lehet made nem lehet olyan jó, mint a verizoné
Heisman
több mint 3 éve
Black Hawk egy szauk vezér és harcos volt. egy hadosztály is el volt nevezve róla, teljesen jó csapatnév.Nagy indián fej sérti az őslakosokat.A blackhawksnak mégs milyen pejoratív jelzője van?Akkor a blackhawksnak is annyi a széles városban?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
mukijoe
EasyGhost
mukijoe
több mint 3 éve
Heinicke - Sims connection jó lehet ma
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kispest Honved mintajara lehetnenek Washington Warlords 😁
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Nem ez a meccs fog éjszaka ébren tartani
több mint 3 éve
ez jó játékMly EanningPedig azt hittem, hogy Man Darino. 😊A Tampánál ki a QB? Ismerős a fizimiskája.Bom Trady
nagylaza
briareos
iktriad
Heisman
Gared Joff
Gif vs Gif vita mellé 😀
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Nagy indián fej sérti az őslakosokat.A blackhawksnak mégs milyen pejoratív jelzője van?Akkor a blackhawksnak is annyi a széles városban?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
mukijoe
EasyGhost
több mint 3 éve
valaki tud 1 jó streamet mindjárt megbolondulok az ittottt tv-ém meghaltnflbite.com/game/washington-football-team-vs-tampa-bay-buccaneers-live-stream/
qpee1
több mint 3 éve
southmiki
654
Én úgy tudom hogy csak a Redskinsel volt baj mert az sértő ő szerintük. AZ INDIAN vagy bármi más lehetet volna,jegelni meg semni értelme nincs szerintem.pl ( kiraknak az oldalukra egy szavazást hogy pl Indians vagy Apacs vagy valami hasonlóról szavazzanak a szurkolok és 1 hét alatt eldölt volna az egész úgy hogy maradhatott volna logó is.Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
több mint 3 éve
B - L - A - C - KA blackhawksnak mégs milyen pejoratív jelzője van?Akkor a blackhawksnak is annyi a széles városban?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
mukijoe
EasyGhost
én is elfogadnám 😊Ment.jöhet a PM-ben 😀az egy dolog, mikor csöcsök miatt megy az off, na de mikor egy teljesen átlagos nő kapcsán alakul ki kommentpiramis meccs közben, az már bűnEgy olyan képet találtam róla, hogy beszarsz (de nem posztolhatom, mert kitiltasz). Egyébként sem az a lényeg, hogy ultra bomba legyen, a kisugárzás, meg a tekintet a fontos. És ennek a csajnak a pillantásában ott van az ordas nagy dög, aki félóra alatt kivégez.
r.baggio
Cypress
petey
Cypress
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
elég az h native törzs neve és ez cultural appropriation.A blackhawksnak mégs milyen pejoratív jelzője van?Akkor a blackhawksnak is annyi a széles városban?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
mukijoe
EasyGhost
De ha átnevezik magukat UH60-snek sztem nem para
több mint 3 éve
qpee1
114
köszi mindenkinek
több mint 3 éve
Kampman
28 290
😉Ment.jöhet a PM-ben 😀az egy dolog, mikor csöcsök miatt megy az off, na de mikor egy teljesen átlagos nő kapcsán alakul ki kommentpiramis meccs közben, az már bűnEgy olyan képet találtam róla, hogy beszarsz (de nem posztolhatom, mert kitiltasz). Egyébként sem az a lényeg, hogy ultra bomba legyen, a kisugárzás, meg a tekintet a fontos. És ennek a csajnak a pillantásában ott van az ordas nagy dög, aki félóra alatt kivégez.
r.baggio
Cypress
petey
Cypress
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Ment.jöhet a PM-ben 😀az egy dolog, mikor csöcsök miatt megy az off, na de mikor egy teljesen átlagos nő kapcsán alakul ki kommentpiramis meccs közben, az már bűnEgy olyan képet találtam róla, hogy beszarsz (de nem posztolhatom, mert kitiltasz). Egyébként sem az a lényeg, hogy ultra bomba legyen, a kisugárzás, meg a tekintet a fontos. És ennek a csajnak a pillantásában ott van az ordas nagy dög, aki félóra alatt kivégez.
r.baggio
Cypress
petey
több mint 3 éve
Mly EanningPedig azt hittem, hogy Man Darino. 😊A Tampánál ki a QB? Ismerős a fizimiskája.Bom Trady
nagylaza
briareos
iktriad
több mint 3 éve
A blackhawksnak mégs milyen pejoratív jelzője van?Akkor a blackhawksnak is annyi a széles városban?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
mukijoe
több mint 3 éve
Mindenkinek az a Season vezetéknevű nő volt az anyja... sok férfi alá befeküdhetett.
több mint 3 éve
Kampman
28 290
valaki tud 1 jó streamet mindjárt megbolondulok az ittottt tv-ém meghaltwiz1.net/channel7?61612516
qpee1