NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
Wild Card szombat
több mint 3 éve
csicska Brown még játszik ? minden idióta itt van a Tampában, pedig a WR részleget bírtam Evansszel és Godwinnal
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nincs. smithel se volthm es ez a masik qbval van eselye a wash nak? bocsi wash szurkolok.hova tunt dameon hill? avagy alex the smith?nem tud rendesen mozogni a vádlija miatt (nem fájdalom, hanem funkció kérdés) igy inaktiv
Gabor81
briareos
Gabor81
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Érik egy Saints-Bucs a következő körben.
több mint 3 éve
Akkor garbage time? 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Gabor81
803
brown jo lett.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Nekem is.jöhet a PM-ben 😀az egy dolog, mikor csöcsök miatt megy az off, na de mikor egy teljesen átlagos nő kapcsán alakul ki kommentpiramis meccs közben, az már bűnEgy olyan képet találtam róla, hogy beszarsz (de nem posztolhatom, mert kitiltasz). Egyébként sem az a lényeg, hogy ultra bomba legyen, a kisugárzás, meg a tekintet a fontos. És ennek a csajnak a pillantásában ott van az ordas nagy dög, aki félóra alatt kivégez.
r.baggio
Cypress
petey
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Na, Gizikének jó estéje lesz.
több mint 3 éve
Gabor81
803
hm es ez a masik qbval van eselye a wash nak? bocsi wash szurkolok.hova tunt dameon hill? avagy alex the smith?nem tud rendesen mozogni a vádlija miatt (nem fájdalom, hanem funkció kérdés) igy inaktiv
Gabor81
briareos
több mint 3 éve
southmiki
654
A Rams meg férfi juh-t jelent asszem ,tehát elvannak nyomva a nők LA-ben.A fighting irish meg sztereotípiákra épít. Pusztuljon!Akkor a Boston Celticsnél meg az írek háborogjanak. Az indiánok igy néztek ki ez tény .Nagy indián fej sérti az őslakosokat.A blackhawksnak mégs milyen pejoratív jelzője van?Akkor a blackhawksnak is annyi a széles városban?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
mukijoe
EasyGhost
mukijoe
southmiki
mukijoe
több mint 3 éve
Insider tipp, a Verizon jobb 😊at&t m van arrol irok. es nem rossz az. foleg hogy per pillanat gyorsabb mint verizon. 🤣De valamivel jobb, mint az AT&T.Heinicke - Sims connection jó lehet made nem lehet olyan jó, mint a verizoné
Heisman
Löfli
iktriad
Gabor81
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
hova tunt dameon hill? avagy alex the smith?Calf injury, out for the match
Gabor81
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
hova tunt dameon hill? avagy alex the smith?nem tud rendesen mozogni a vádlija miatt (nem fájdalom, hanem funkció kérdés) igy inaktiv
Gabor81
több mint 3 éve
Gabor81
803
bekaphatsaman. 🙃Milyen sámán nyughasámán (poén😁)A Washinton Capital Warriors egész aktuális név lenne 😁Lehetne egy sámán fej a logó.
Chargers LT
mukijoe
southmiki
több mint 3 éve
southmiki
654
Milyen sámán nyughasámán (poén😁)A Washinton Capital Warriors egész aktuális név lenne 😁Lehetne egy sámán fej a logó.
Chargers LT
mukijoe
több mint 3 éve
Gabor81
803
at&t m van arrol irok. es nem rossz az. foleg hogy per pillanat gyorsabb mint verizon. 🤣De valamivel jobb, mint az AT&T.Heinicke - Sims connection jó lehet made nem lehet olyan jó, mint a verizoné
Heisman
Löfli
iktriad
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
A fighting irish meg sztereotípiákra épít. Pusztuljon!Akkor a Boston Celticsnél meg az írek háborogjanak. Az indiánok igy néztek ki ez tény .Nagy indián fej sérti az őslakosokat.A blackhawksnak mégs milyen pejoratív jelzője van?Akkor a blackhawksnak is annyi a széles városban?Sajnos pont az volt a lényeg, hogy minden őslakos-utalást kivegyenek mindenhonnanBorzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
southmiki
Kampman
mukijoe
EasyGhost
mukijoe
southmiki
több mint 3 éve
Mészöly Sámán. És a Redskin is adott lenne.A Washinton Capital Warriors egész aktuális név lenne 😁Lehetne egy sámán fej a logó.
Chargers LT
mukijoe
több mint 3 éve
Bean Surphy-Muntingez jó játékMly EanningPedig azt hittem, hogy Man Darino. 😊A Tampánál ki a QB? Ismerős a fizimiskája.Bom Trady
nagylaza
briareos
iktriad
Heisman
Gared Joff
Gif vs Gif vita mellé 😀
briareos
több mint 3 éve
Innen csak lesz egy TD
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 290
40-et feldobtam under 52-re. (1.76). Nem zavarom tovább a szakmai diskurzust, majd jövök. Jó követést!Képet bezzeg nem küldesz 😕
Cypress
több mint 3 éve
Cypress
3 228
40-et feldobtam under 52-re. (1.76). Nem zavarom tovább a szakmai diskurzust, majd jövök. Jó követést!
több mint 3 éve
A Washinton Capital Warriors egész aktuális név lenne 😁washington special people
Chargers LT