NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
5
4
2:15, Arena4
Wild Card szombat
több mint 3 éve
Majdnem meglett a jósolt különbség14-et jósoltál, nem?
Chargers LT
több mint 3 éve
Ezt full őszintén mondom, örülök hogy utánanéztél és elismered a hibádat. Több ilyen esetnek kéne lennie a mai világban.utána néztem nem az övémutasd meg az infót errőlaz aréna 4 is az övéKevered ezt az adót a Spílerrel. 😊a gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
iktriad
qpee1
shawnka
qpee1
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Majdnem meglett a jósolt különbség
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Szép red zone stand Youngéktól.
több mint 3 éve
qpee1
114
utána néztem nem az övémutasd meg az infót errőlaz aréna 4 is az övéKevered ezt az adót a Spílerrel. 😊a gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
iktriad
qpee1
shawnka
több mint 3 éve
Pontosítok: az út Tampán keresztül vezet Tampába.Engem az aggaszt, hogy túl jó ez a Tampa.Az út rajtatok keresztül vezet Tampába.
nagylaza
iktriad
több mint 3 éve
Engem az aggaszt, hogy túl jó ez a Tampa.Az út rajtatok keresztül vezet Tampába.
nagylaza
több mint 3 éve
Engem az aggaszt, hogy túl jó ez a Tampa.
több mint 3 éve
Zaborn
105
Wirfs volt az első kör legnagyobb stealje, megközelítethetetlen Brady vak oldalról
több mint 3 éve
Jó kis holding+facemask kombót misseltek ott a bírok a falban.
több mint 3 éve
Fournette ma már-már úgy néz ki, mint egy 1. körös futó.
több mint 3 éve
Valamint főműsoridőben noname qb brady ellenNBc-n minden Washington play utan elmondjak mennyire jo ez a Heinicki, talan meg Bradybel is jobb 😀Hát most nem azért, de egyszer sem hasonlították senkihez, és magához képest teljesen helytálló szerintem, meglepően összeszedett, higgadt és jó passzokat oszt eddig.
Le kellett halkitanom, annyira idegesito. Minden egyes play utan. Mahomest nem toljak ennyire.
undisputedly
EasyGhost
Fel kell hypeolni H nézzék
Engem a brady felszopas jobban zavar
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hát eddig jobban tolja mint Lock.NBc-n minden Washington play utan elmondjak mennyire jo ez a Heinicki, talan meg Bradybel is jobb 😀Hát most nem azért, de egyszer sem hasonlították senkihez, és magához képest teljesen helytálló szerintem, meglepően összeszedett, higgadt és jó passzokat oszt eddig.
Le kellett halkitanom, annyira idegesito. Minden egyes play utan. Mahomest nem toljak ennyire.
undisputedly
EasyGhost
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1348085081475325954?s=19
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
NBc-n minden Washington play utan elmondjak mennyire jo ez a Heinicki, talan meg Bradybel is jobb 😀Hát most nem azért, de egyszer sem hasonlították senkihez, és magához képest teljesen helytálló szerintem, meglepően összeszedett, higgadt és jó passzokat oszt eddig.
undisputedly
Szerkesztette: EasyGhost
több mint 3 éve
A QB helyzet miatt. 😊Mi a 49es szam a was mezeken? Lusta vagyok utananezni...Tisztelet a Friszkónak.
Kájzerszóze
nagylaza
több mint 3 éve
Mi a 49es szam a was mezeken? Lusta vagyok utananezni...Tisztelet a Friszkónak.
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Mi a 49es szam a was mezeken? Lusta vagyok utananezni...
Kájzerszóze
On Sunday we will honor the late Bobby Mitchell by wearing a No. 49 patch on our jerseys 🙏 pic.twitter.com/XlgKVAFT5g
— Washington Football Team (@WashingtonNFL) September 11, 2020
Tavaly áprilisban hunyt el.
Szerkesztette: EasyGhost
több mint 3 éve
Mi a 49es szam a was mezeken? Lusta vagyok utananezni...
több mint 3 éve
NBc-n minden Washington play utan elmondjak mennyire jo ez a Heinicki, talan meg Bradybel is jobb 😀Le kellett halkitanom, annyira idegesito. Minden egyes play utan. Mahomest nem toljak ennyire.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Nem tudom hogy a WAS playcaller hív ilyen jó játékokat, vagy a Tampa D ilyen fos
több mint 3 éve
Connor Cook is volt NFL playoff QB beszarok hogy ilyeneket elfelejtek 😀😀😀Hú de szar meccs volt. És JDR akkor is az egyik csapat (vezető)edzőjeként vett részt.
Heisman
több mint 3 éve
Connor Cook is volt NFL playoff QB beszarok hogy ilyeneket elfelejtek 😀😀😀
több mint 3 éve
Mutass te arról, hogy nem az övé.mutasd meg az infót errőlaz aréna 4 is az övéKevered ezt az adót a Spílerrel. 😊a gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
iktriad
qpee1
shawnka
Amúgy nem mindegy ki a tulaj?
több mint 3 éve
batyu
630
utsó figyelmeztetésyoutu.be/L0MK7qz13bUmutasd meg az infót errőlaz aréna 4 is az övéKevered ezt az adót a Spílerrel. 😊a gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
iktriad
qpee1
shawnka
Negritis
😀