NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Wild Card szombat
több mint 3 éve
youtu.be/L0MK7qz13bUmutasd meg az infót errőlaz aréna 4 is az övéKevered ezt az adót a Spílerrel. 😊a gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
iktriad
qpee1
shawnka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
batyu
630
valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?
qpee1
neeeeeem, a gond ott van, hogy hülye vagya gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
több mint 3 éve
mutasd meg az infót errőlaz aréna 4 is az övéKevered ezt az adót a Spílerrel. 😊a gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
iktriad
qpee1
több mint 3 éve
ozibozi
17 132
nem jól tudod, azzal egyesülnek 😊Kevered ezt az adót a Spílerrel. 😊a gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
iktriad
több mint 3 éve
lemaradt egy D betű😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDa gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
buzi tampa tuti megtudta hogy raktam őket hendivel, minden extrát elkúrnak így vagy úgy, kösz bazdmeg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
qpee1
114
az aréna 4 is az övéKevered ezt az adót a Spílerrel. 😊a gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
iktriad
több mint 3 éve
qpee1
114
az új MTK pályán is csak akkor volt teltház amikor a magyar amerikai focicsapat játszotthát igen, itt ez az új Civil War, az előző az volt amikor az FK!-val egyesültünk és hogy mi lesz a fórummala gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
Heisman
több mint 3 éve
Kevered ezt az adót a Spílerrel. 😊a gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
több mint 3 éve
Itt a következő, Godwin most
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
hát igen, itt ez az új Civil War, az előző az volt amikor az FK!-val egyesültünk és hogy mi lesz a fórummala gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDa gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
qpee1
több mint 3 éve
Apex
2 980
En amugy esku tok szivesen szurkolnek a tampanak is, de nehez ezzel a bohoccal az elkaposorban.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
qpee1
114
a gond ott van, hogy lőrinc megvette a jogokat és csinált 1 új tv csatornát a sport tv-én minden gond nélkül tudtam volna nézni a meccsetnáluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
shawnka
több mint 3 éve
Tonynak szerintem már lilul a feje a grafika után, hogy nem mondhatja el, hogy az mind jobb iránytó mint Tom Brady.
több mint 3 éve
Ez mi a tököm rúgás akart lenni 😁
több mint 3 éve
AB feltűnően lelkes. Hm...
több mint 3 éve
volt korábban arról szó hogy az megadta magátde jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
náluk van a gond.de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
qpee1
több mint 3 éve
qpee1
114
de jó, hogy nekem ittott vanittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
shawnka
több mint 3 éve
Még a végén meccs lesz
több mint 3 éve
xrace77
4 515
Igen.és ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
több mint 3 éve
ittotton kívül mindenhol patikaés ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77
qpee1
több mint 3 éve
kapufáról, védhetetlen
több mint 3 éve
qpee1
114
és ott gond nélkül megy?valaki tudja nézni az aréna 4-et, akármilyen platformon?Én HorizonGo-n nézem.
qpee1
xrace77