Wild Card szombat
több mint 2 éve
Kampman
28 290
1 yardoson úgyis eldobná.És ilyenkor miben bíznak? Mert lényegében a legjobb esetben is marad kicsivel kevesebb, mint 2 percük és 60-70 yardjuk, hogy időkérés nélkül végigmenjenek a pályán, és TD-t csináljanak?Greg Olson előveszi a "top secret" játékot a playbookból: "Baszd előre DeSean jacksonnak."
Nekem az ilyen konzervativitás mindig teljes döbbenet, és meg is érdemlik, ha vissza sem jutna hozzájuk a labda
Hurka
iktriad
több mint 2 éve
Csak egy jó D-Jax elfutás kell! 🙃1 yardoson kiejtett labdával, FR by bengals és visszaviszik félpályáig
steelwolf
több mint 2 éve
Igen. De így utólag: nem volt igazam.Egy lehetséges Raiders onside kickre gondolt a field goal után szerintem.Elrúgták? Ez létezik?Marmint a FG-t?
nagylaza
casaubon
Kampman
több mint 2 éve
If the Raiders tie, are the Chargers back in the playoffs?
— Andrew Brandt (@AndrewBrandt) January 16, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Ach so. Az jogos.Arra gondoltam elsősorban, hogy nem rúgtak onsideotÉs ilyenkor miben bíznak? Mert lényegében a legjobb esetben is marad kicsivel kevesebb, mint 2 percük és 60-70 yardjuk, hogy időkérés nélkül végigmenjenek a pályán, és TD-t csináljanak?Jo, de ha nem csinaljak meg 4-re, akkor ott vege is a meccsnek
Nekem az ilyen konzervativitás mindig teljes döbbenet, és meg is érdemlik, ha vissza sem jutna hozzájuk a labda
Hurka
casaubon
Hurka
több mint 2 éve
Csak egy jó D-Jax elfutás kell! 🙃
több mint 2 éve
És ilyenkor miben bíznak? Mert lényegében a legjobb esetben is marad kicsivel kevesebb, mint 2 percük és 60-70 yardjuk, hogy időkérés nélkül végigmenjenek a pályán, és TD-t csináljanak?Greg Olson előveszi a "top secret" játékot a playbookból: "Baszd előre DeSean jacksonnak."
Hurka
több mint 2 éve
Arra gondoltam elsősorban, hogy nem rúgtak onsideotÉs ilyenkor miben bíznak? Mert lényegében a legjobb esetben is marad kicsivel kevesebb, mint 2 percük és 60-70 yardjuk, hogy időkérés nélkül végigmenjenek a pályán, és TD-t csináljanak?Jo, de ha nem csinaljak meg 4-re, akkor ott vege is a meccsnek
Hurka
casaubon
több mint 2 éve
És ilyenkor miben bíznak? Mert lényegében a legjobb esetben is marad kicsivel kevesebb, mint 2 percük és 60-70 yardjuk, hogy időkérés nélkül végigmenjenek a pályán, és TD-t csináljanak?szerintem ez kurvára vállalható azért...
Hurka
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Ja, az eszembe se jutott 😊Egy lehetséges Raiders onside kickre gondolt a field goal után szerintem.Elrúgták? Ez létezik?Marmint a FG-t?
nagylaza
casaubon
Kampman
több mint 2 éve
Fűszálakról gyűjtött hajnali párát.Elrúgták? Ez létezik?Mit iszol?
nagylaza
r.baggio
több mint 2 éve
Jol elbaszta a Cincy. Az elozo tamadasban a 4.es 1re be kellett volna dolni es menni tovabb.
több mint 2 éve
casaubon
2 391
És ilyenkor miben bíznak? Mert lényegében a legjobb esetben is marad kicsivel kevesebb, mint 2 percük és 60-70 yardjuk, hogy időkérés nélkül végigmenjenek a pályán, és TD-t csináljanak?Jo, de ha nem csinaljak meg 4-re, akkor ott vege is a meccsnek
Hurka
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Egy lehetséges Raiders onside kickre gondolt a field goal után szerintem.Elrúgták? Ez létezik?Marmint a FG-t?
nagylaza
casaubon
több mint 2 éve
És ilyenkor miben bíznak? Mert lényegében a legjobb esetben is marad kicsivel kevesebb, mint 2 percük és 60-70 yardjuk, hogy időkérés nélkül végigmenjenek a pályán, és TD-t csináljanak?Nekem az ilyen konzervativitás mindig teljes döbbenet, és meg is érdemlik, ha vissza sem jutna hozzájuk a labda
több mint 2 éve
Elrúgták? Ez létezik?Mit iszol?
nagylaza
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Diótörő
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Elrúgták? Ez létezik?
több mint 2 éve
Simán nyerheti még ezt a Raiders
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=Wgjshs0oyc0😀 😀 😀kiváncsi vagyok h ma eljutunk e addig h emptyvel elemezzük kiket ismerünk high rollersbőlahhoz hiányzik a megfelelő bet 😀
briareos
empty taxi
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
azért még megnézém támadni a Raiderst
több mint 2 éve
😀 😀 😀kiváncsi vagyok h ma eljutunk e addig h emptyvel elemezzük kiket ismerünk high rollersbőlahhoz hiányzik a megfelelő bet 😀
briareos
empty taxi