Wild Card szombat
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
akik a képen vannak, azokra 😊És szerintem mind3-an ki is esnek 😀Edmundsékra gondolsz? Ott is 3-an érdekeltek a tesók közül. 😊
Bár annak örülnék a legjobban, ha mind a 3 tovább menne.
shagi0206
iktriad
Edmundséknál a Bills szerintem megy a kövi körbe, a korábbi eszmefuttatásomra visszakanyarodva a másik 2 értelemszerűen megy a levesbe.
több mint 2 éve
És szerintem mind3-an ki is esnek 😀Edmundsékra gondolsz? Ott is 3-an érdekeltek a tesók közül. 😊
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Lesz pár család, aki több taggal is érdekelve lesz a Wild Card hétvégén + hétfő.És szerintem mind3-an ki is esnek 😀
iktriad
több mint 2 éve
Lesz pár család, aki több taggal is érdekelve lesz a Wild Card hétvégén + hétfő.több mint 2 éve
James007
1 854
Ezt a f@szit hallgatni is nagy élmény, de látni.. valami fogadás volt, hogy egy évig nem pisloghat?
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Egy-egy FG legyen mindket oldalon es jok vagyunk👌Szokták cserélni a lasztit.
Remelem 1 labdas meccs lesz
Tdog
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Tdog
653
Egy-egy FG legyen mindket oldalon es jok vagyunk👌Remelem 1 labdas meccs lesz
több mint 2 éve
A kezdésig meg lehet nézni, mit tippelt az Orákulum, és kiből lehet az új Neo(n fénycső).Remélhetőleg tényleg orákulum, Eagles továbbmegy, Cowboys kiesik, valóban álomforgatókönyv lenne
www.youtube.com/watch?v=127HBUgm1KU
iktriad
Szerkesztette: mustaine
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Pont azért, hogy letudjuk előre, innentől már nem èr 😏😛😁Buzi bírókEzt jól megelőlegezted
ThundersNFL
Kampman
több mint 2 éve
És én balga még a Pats győzelmére tippeltemBuffalóban már melegítenek a fiúk.
r.baggio
Bad day to be a table
— 𝙏𝙖𝙞𝙡𝙜𝙖𝙩𝙚 𝘽𝙚𝙚𝙧𝙨 (@tailgate_beers) January 15, 2022
IG: pat.geo pic.twitter.com/pMw7DAh2fb
több mint 2 éve
És én balga még a Pats győzelmére tippeltem---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
A kezdésig meg lehet nézni, mit tippelt az Orákulum, és kiből lehet az új Neo(n fénycső).www.youtube.com/watch?v=127HBUgm1KU
több mint 2 éve
A playoff első körét felvezető NFL countdown műsor ma 20:45-kor kezdődik, 22:40-től Raiders @ Bengals, majd utána Patriots @ Bills. Maka sajnos egész hétvégén nem kommentálhat, így az első meccsen Szarka András és Buday Zoltán, a másodikon Kerek István és Sziráki-Modla Botond ül majd bent az arena4-nél.Túl fogjuk èlni 😉🙂a lènyeg hogy a meccsek ne akadozzanak, jól szórakozzunk itt (csak semmi szakmázgatás, ne offoljatok 🥳🎉) hajrá 🐯 k hajrá Bölènyek !!!!
A bowl.hu-s technikai problémákért előre is elnézést, családi okokból a mára ütemezett új beállításokat nem sikerült megvalósítani
r.baggio
több mint 2 éve
Buzi bírók
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
A playoff első körét felvezető NFL countdown műsor ma 20:45-kor kezdődik, 22:40-től Raiders @ Bengals, majd utána Patriots @ Bills. Maka sajnos egész hétvégén nem kommentálhat, így az első meccsen Szarka András és Buday Zoltán, a másodikon Kerek István és Sziráki-Modla Botond ül majd bent az arena4-nél.A bowl.hu-s technikai problémákért előre is elnézést, családi okokból a mára ütemezett új beállításokat nem sikerült megvalósítani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal