Wild Card szombat
több mint 2 éve
OPI detectedNekem is az volt az érzésem, de ismétlések után háááááááát.
empty taxi
több mint 2 éve
Milyen jol is nezett ki az az elso Raiders drive az elso false startig...Kb addig is voltak versenyben.
Burrow szet fogja dobalni a zonajukat, a db sorban meg nincs eleg talent hogy emberezzenek ez a Bengals ellen.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Azigen
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
OPI detected
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Toto21
5 950
szerintem a Raiders ellen simána blokkolást rendbe kell rakni de ilyen nyomást nem hinném hogy végig tud majd a Bengals...ez csúnya lesz...Közünk nincs hozzá
deyell
Amadeus
yooker
több mint 2 éve
@AnnieAgar·
40m
I love my annual tradition of sitting at home on my couch and watching playoff football, just like the Jets.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kétségtelen. De nagyon úgy néz ki, hogy elég mély gödörben vannak.Na de még csak 1 td a különbség.Ez a Raiders 10 pontnál többet nem szeret az is hótziherAzt nem tudom, mennyi pontot szereznek, de nagyon csodálkoznék, ha innen visszajönnének.
Mind1, nekik múlt vasárnap meglett a saját Superbowl winjük
zacknorb
nagylaza
shagi0206
több mint 2 éve
Ha nyáron eladod a komplett O linetEz van ha hulye az OC es szar a fal 😀Sokadik már neki. Elegem van.Kurva amyád Carr!aze ezt nem nenki irnam be...
Amadeus
Pari
Amadeus
Borbinho
több mint 2 éve
a blokkolást rendbe kell rakni de ilyen nyomást nem hinném hogy végig tud majd a Bengals...ez csúnya lesz...Közünk nincs hozzá
deyell
Amadeus
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Na de még csak 1 td a különbség.Ez a Raiders 10 pontnál többet nem szeret az is hótziherAzt nem tudom, mennyi pontot szereznek, de nagyon csodálkoznék, ha innen visszajönnének.
zacknorb
nagylaza
több mint 2 éve
Ez van ha hulye az OC es szar a fal 😀Sokadik már neki. Elegem van.Kurva amyád Carr!aze ezt nem nenki irnam be...
Amadeus
Pari
Amadeus
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Tdog
653
De megneznem azt a matchupotIs it too late to let the Chargers in?
— Melissa Jacobs (@thefootballgirl) January 15, 2022
empty taxi
több mint 2 éve
Ez a Raiders 10 pontnál többet nem szeret az is hótziherAzt nem tudom, mennyi pontot szereznek, de nagyon csodálkoznék, ha innen visszajönnének.
zacknorb
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 896
ez csúnya lesz...Közünk nincs hozzá
deyell
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Is it too late to let the Chargers in?
Madden hates me.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 896
Nincs okom panaszra!milyen mellekhez vagy te szokva?😊 jöhetne nyugodtan, el bírnám viselni 😊BarbárNem rossz, de mellesleg lehetne nagyobb
empty taxi
Amadeus
NB2
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Ez a Raiders 10 pontnál többet nem szeret az is hótziherMind1, nekik múlt vasárnap meglett a saját Superbowl winjük
több mint 2 éve
Toto21
5 950
szerintem a Colts szívesen elcseréli veletek Wentz-re. 😀Sokadik már neki. Elegem van.Kurva amyád Carr!aze ezt nem nenki irnam be...
Amadeus
Pari
Amadeus
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Nagyon nem sokon múlt az a 2 pont
több mint 2 éve
Is it too late to let the Chargers in?
Madden hates me.
több mint 2 éve
Ezt a trágya játékot bazzeg....
több mint 2 éve
ez csúnyafixedlesz...
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mindenkire jut elég pénz ha elég kreatív a gmNekem szerencsére Ogunjobira igen. 😊Hendrickson és Ogunjobi mai is bizonyítja, milyen jó igazolások voltak.kár hogy Treyjel nem tudtam GM játékban hosszabbítani, de nem volt rá pénz 😕
iktriad
Heisman
iktriad
több mint 2 éve
milyen mellekhez vagy te szokva?😊 jöhetne nyugodtan, el bírnám viselni 😊BarbárNem rossz, de mellesleg lehetne nagyobb
empty taxi
Amadeus