Wild Card szombat
több mint 2 éve
azért ez a henry passz beszédes a pats mai teljesítményről
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Bills puntere kap penzt ezert a meccsert? 😊hibázott? naugye
beltazor
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Bills puntere kap penzt ezert a meccsert? 😊Extra pontoknál ott volt gondolom.
beltazor
több mint 2 éve
Bill Belichick rémálmaiban ez fog mostantól elökerülni. több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=kVk4vtLEEV8dehogynem, do ithidd el angolul is 😀Vágom, de ez magyarul minimum szerencsétlenül hangzik.gap responsibility létező dolog de szerencsétlen fordításAzért a legnagyob aranyköpése Sankónak volt. Lyukfelelősség. Legalábbis tőle hallottam először....Es nyiiiilik a terulet!Ő a láncokat is mozgatja egy meccsen negyvenhétszer.amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
Bálesz
RedFive
Cypress
briareos
Cypress
ne keress rá a gaping-re 😀
Negritis
briareos
több mint 2 éve
dehogynem, do ithidd el angolul is 😀Vágom, de ez magyarul minimum szerencsétlenül hangzik.gap responsibility létező dolog de szerencsétlen fordításAzért a legnagyob aranyköpése Sankónak volt. Lyukfelelősség. Legalábbis tőle hallottam először....Es nyiiiilik a terulet!Ő a láncokat is mozgatja egy meccsen negyvenhétszer.amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
Bálesz
RedFive
Cypress
briareos
Cypress
Negritis
több mint 2 éve
Nekem a "rossz szoget valaszt"-rol mindig egy hulye badogos a vasboltban ugrott be.A "rossz szogben erkezett a szereleshez" tunt volna alkalmasabbnak.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
hidd el angolul is 😀Vágom, de ez magyarul minimum szerencsétlenül hangzik.gap responsibility létező dolog de szerencsétlen fordításAzért a legnagyob aranyköpése Sankónak volt. Lyukfelelősség. Legalábbis tőle hallottam először....Es nyiiiilik a terulet!Ő a láncokat is mozgatja egy meccsen negyvenhétszer.amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
Bálesz
RedFive
Cypress
briareos
Cypress
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Vágom, de ez magyarul minimum szerencsétlenül hangzik.gap responsibility létező dolog de szerencsétlen fordításAzért a legnagyob aranyköpése Sankónak volt. Lyukfelelősség. Legalábbis tőle hallottam először....Es nyiiiilik a terulet!Ő a láncokat is mozgatja egy meccsen negyvenhétszer.amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
Bálesz
RedFive
Cypress
briareos
több mint 2 éve
gap responsibility létező dolog de szerencsétlen fordításAzért a legnagyob aranyköpése Sankónak volt. Lyukfelelősség. Legalábbis tőle hallottam először....Es nyiiiilik a terulet!Ő a láncokat is mozgatja egy meccsen negyvenhétszer.amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
Bálesz
RedFive
Cypress
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Szerintem ez budaizmus, de nem vagyok benne 100%-ig biztos.Azért a legnagyob aranyköpése Sankónak volt. Lyukfelelősség. Legalábbis tőle hallottam először....Es nyiiiilik a terulet!Ő a láncokat is mozgatja egy meccsen negyvenhétszer.amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
Bálesz
RedFive
Cypress
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Azért a legnagyob aranyköpése Sankónak volt. Lyukfelelősség. Legalábbis tőle hallottam először....Es nyiiiilik a terulet!Ő a láncokat is mozgatja egy meccsen negyvenhétszer.amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
Bálesz
RedFive
több mint 2 éve
...Es nyiiiilik a terulet!Ő a láncokat is mozgatja egy meccsen negyvenhétszer.amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
Bálesz
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Ha pontosabb és igazságosabb akarok lenni, ő inkább a TD-ket üvöltötte túl, mondjuk egy alapszakaszmeccs 1. negyedének első TD-jét úgy élte át (és látványosan erőltetve), ahogy mondjuk egy amerikai szpíker a SB 4. negyedének győztes TD-jét.őt sose hallottam nem tudok nyilatkozni, kérem kapcsojjakiamúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
briareos
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Eezzzzzz. Ezzz. Ez. 😳😲😯Ez a valóság.
RedFive
davemayer
A Bills érezhetően demonstrálni akar ma. Én már levettem volna Allent a pályáról.Most van rá lehetőségük, hogy elpicsázzanak minket, naná, hogy megteszik minden lehetséges módon.
peterk2005
Remélem azért a nyilatkozatok rendben lesznek, főleg a főedző részéről.
több mint 2 éve
Maka - Buday páros a halálom. nem tudom melyik a szerényebb 😀 PFF vs. közhelyszótár elpuffogtatva "törf monszterrel, mozgatják a láncokat, hozzávágják a mosogatót" ésatöbbi amiről kb. fogalma nincs az átlag nfl nézőnek mi a faszok azok 😀amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
(amúgy le a kalappal Rikárdu meg a többiek előtt, hogy ezt bevállalják/ták értünk)
több mint 2 éve
Ő a láncokat is mozgatja egy meccsen negyvenhétszer.amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
több mint 2 éve
Krisztian vagyok Mucsaröcsögéről, itt az egész istálló együtt szurkol, nem tudom hogy fogom elérni a hajnali gyorsot, hajrá XYJó estét kivánok, Krisztina vagyok Csekeményről. Azt szeretném kérdezni, hogy az irányító, miért dob mindig előre? Ha akarna hátra is dobhatna?Akkor mondd már el mi az a sárga vonal és hogy teszik oda? És hogy mozgatják? Annyi idő alatt nem lehet letörölni és ujrafesteni!pedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
az a szépsége ennek a gyönyörű sportnak hogy bármikor bármi megtörténhet
Negritis
briareos
Negritis
davemayer
Köszönöm szépen a választ.
Cypress
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Hová tűnt Damon Hill? 😊amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
őt sose hallottam nem tudok nyilatkozni, kérem kapcsojjakiamúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
Kampman
több mint 2 éve
Tdog
653
Amugy ilyen allasnal igazan lehetne tesztelni a 2 pontos variaciokat, ha mar az extra nehezkesen megy
több mint 2 éve
Kampman
28 323
amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nélEzt Maka is csinálta rendszeresen.
briareos
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Jó estét kivánok, Krisztina vagyok Csekeményről. Azt szeretném kérdezni, hogy az irányító, miért dob mindig előre? Ha akarna hátra is dobhatna?Akkor mondd már el mi az a sárga vonal és hogy teszik oda? És hogy mozgatják? Annyi idő alatt nem lehet letörölni és ujrafesteni!pedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
az a szépsége ennek a gyönyörű sportnak hogy bármikor bármi megtörténhet
Negritis
briareos
Negritis
davemayer
Köszönöm szépen a választ.