Wild Card szombat
több mint 2 éve
baszki, jól elmehettek neki otthonról, ha már varga irénkével spanolKanye chillin’ with Julia Fox, Madonna, Floyd Mayweather and Antonio Brown 👀 pic.twitter.com/hHghe4IpdB
— XXL Magazine (@XXL) January 13, 2022
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
nagyon egyre jár ma az agyunk triád, love it!Mi vagyok én, Obi van Kenobi?Pedig Te vagy az utolsó reményem 😀Peace Mindenkinek,Ezt már szerintem én sem tudom eljinxelni innen.
Iktriad remélem már alszik, nem szeretném ha el JINX-elné a második félidőt. Maradjon csak ez a szép előny, meg a csicskába rakott Pats. 😀
Cypress
iktriad
Burkus
iktriad
több mint 2 éve
akkor tekerd csigába a hajad és úgy mondd: iktriad you are our last hopePedig Te vagy az utolsó reményem 😀Peace Mindenkinek,Ezt már szerintem én sem tudom eljinxelni innen.
Iktriad remélem már alszik, nem szeretném ha el JINX-elné a második félidőt. Maradjon csak ez a szép előny, meg a csicskába rakott Pats. 😀
Cypress
iktriad
Burkus
több mint 2 éve
Mi vagyok én, Obi van Kenobi?Pedig Te vagy az utolsó reményem 😀Peace Mindenkinek,Ezt már szerintem én sem tudom eljinxelni innen.
Cypress
iktriad
Burkus
több mint 2 éve
mind kettyós, jó társaságKanye chillin’ with Julia Fox, Madonna, Floyd Mayweather and Antonio Brown 👀 pic.twitter.com/hHghe4IpdB
Negritis
több mint 2 éve
Kanye chillin’ with Julia Fox, Madonna, Floyd Mayweather and Antonio Brown 👀 pic.twitter.com/hHghe4IpdB
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Pedig Te vagy az utolsó reményem 😀Peace Mindenkinek,Ezt már szerintem én sem tudom eljinxelni innen.
Cypress
iktriad
több mint 2 éve
Jesszus ,ez annyira egyértelmű volt... 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
ég és föld az energy a két csapat közöttMinden ég és föld a két csapat között. Annyi esélyünk volt a kickoff pillanatában mint Szálasinak a főtárgyaláson...
briareos
több mint 2 éve
Peace Mindenkinek,Ezt már szerintem én sem tudom eljinxelni innen.
Cypress
több mint 2 éve
fakes the spike -› gets sacked
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
félidőben BigMacet be kell rakni a mikróbalehet kéne neki egy happy meal
Heisman
több mint 2 éve
félidőben BigMacet be kell rakni a mikróba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
vagy veszprémegyetértek jövőre jöjjünk mi
😀
briareosinnen a chargers vagy a falcons se tudna kikapniEz már női kézilabda válogatott chockerség territory.
Negritis
iktriad
több mint 2 éve
Mi van? MI VAN? Miiii vaaaannnnn?ez a jó mentalitás egyébként, sok csapat rábaszhat idén hogy nem így gondolkodik, pl. a packers, bennük ez semennyire sincs meg, pedig most őket mondanám a legesélyesebbnek,és én simán kinézem belőlük h a múltbéli sok khm hajtunk utolsó másodpercig pats győzelem miatt ők sem fognak leállni és annyi pontot felraknak amennyit bírnakStatement win lesz ez a javából a Bills-nek a végén, 2. félidőben azon se lepődnék meg ha csak futnánk hogy menjen az óra és csak legyen már vége minél előbb...Már most is az. Minden elemében jobbak a játéknak.
Castleai01
Burkus
briareos
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
lassan ott tartunk, hogy a patriots is beleegyezne, hogy ez legyen a végeredmény.
több mint 2 éve
hát van előnye és hátránya nyilván jó rommá verni valakit, de pl ha megszakad valaki egy már agyonnyert meccsen az azért szopóez a jó mentalitás egyébként, sok csapat rábaszhat idén hogy nem így gondolkodik, pl. a packers, bennük ez semennyire sincs meg, pedig most őket mondanám a legesélyesebbnek,és én simán kinézem belőlük h a múltbéli sok khm hajtunk utolsó másodpercig pats győzelem miatt ők sem fognak leállni és annyi pontot felraknak amennyit bírnakStatement win lesz ez a javából a Bills-nek a végén, 2. félidőben azon se lepődnék meg ha csak futnánk hogy menjen az óra és csak legyen már vége minél előbb...Már most is az. Minden elemében jobbak a játéknak.
Castleai01
Burkus
briareos
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Daboll ma adja el magát valahová HC-nek.Kérdés akar e menni valahova
iktriad
több mint 2 éve
Kampman
28 290
A Browns elleni 2. félidő tényleg eléggé beszédes volt.ez a jó mentalitás egyébként, sok csapat rábaszhat idén hogy nem így gondolkodik, pl. a packers, bennük ez semennyire sincs meg, pedig most őket mondanám a legesélyesebbnek,és én simán kinézem belőlük h a múltbéli sok khm hajtunk utolsó másodpercig pats győzelem miatt ők sem fognak leállni és annyi pontot felraknak amennyit bírnakStatement win lesz ez a javából a Bills-nek a végén, 2. félidőben azon se lepődnék meg ha csak futnánk hogy menjen az óra és csak legyen már vége minél előbb...Már most is az. Minden elemében jobbak a játéknak.
Castleai01
Burkus
briareos
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
How the Bills are staying warm pic.twitter.com/ka1auInLnw
— David Steele (@David_C_Steele) January 16, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
persze h ezt szeretné pats drukker, miért akarná h nektek legyen jóSzeretnéd...Valószínű. Remélem, az idei szezon marad az egyetlen örömük az elmúlt húsz évre és a következő húsz évre is. 😊és én simán kinézem belőlük h a múltbéli sok khm hajtunk utolsó másodpercig pats győzelem miatt ők sem fognak leállni és annyi pontot felraknak amennyit bírnakStatement win lesz ez a javából a Bills-nek a végén, 2. félidőben azon se lepődnék meg ha csak futnánk hogy menjen az óra és csak legyen már vége minél előbb...Már most is az. Minden elemében jobbak a játéknak.
Castleai01
Burkus
briareos
Burkus
Bazsinho
több mint 2 éve
ez a jó mentalitás egyébként, sok csapat rábaszhat idén hogy nem így gondolkodik, pl. a packers, bennük ez semennyire sincs meg, pedig most őket mondanám a legesélyesebbnek,és én simán kinézem belőlük h a múltbéli sok khm hajtunk utolsó másodpercig pats győzelem miatt ők sem fognak leállni és annyi pontot felraknak amennyit bírnakStatement win lesz ez a javából a Bills-nek a végén, 2. félidőben azon se lepődnék meg ha csak futnánk hogy menjen az óra és csak legyen már vége minél előbb...Már most is az. Minden elemében jobbak a játéknak.
Castleai01
Burkus
briareos
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!