Wild Card szombat
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Nincs ebben semmi bántás, ne viccelj. Már az is Isteni csoda volt, hogy bent vagyunk, kb mint Jézus feltámadása...Őszintén szólva, attól a meccstől várok a legkevesebbet. Nem megbántva a Steelerst.Hasonló eredményre számítok holnap a séfek ellen, csak akkor mi leszünk a Pats. 😕A meccs? Igen.Spankbang akkorEz már a seggből szájba kategória, vagy valami ilyesmi.
KeyG
Cypress
Többet vártam.
KeyG
Cypress
KeyG
több mint 2 éve
csóka lemarad mint a szar, amint megvan a td elkapás azért rábukik lábszárra
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Williams bazz, egy dolgod volt...ehh, mindegy.
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
A kezét nem kellett mozdítania, olyan pontos labda volt...
több mint 2 éve
Emmanuel ❤️www.youtube.com/watch?v=X1OLg4SMUTY
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Mintha a Bills egy másik dimenzióban játszana...
több mint 2 éve
Emmanuel ❤️
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Őszintén szólva, attól a meccstől várok a legkevesebbet. Nem megbántva a Steelerst.Hasonló eredményre számítok holnap a séfek ellen, csak akkor mi leszünk a Pats. 😕A meccs? Igen.Spankbang akkorEz már a seggből szájba kategória, vagy valami ilyesmi.
KeyG
Cypress
Többet vártam.
KeyG
Cypress
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Hasonló eredményre számítok holnap a séfek ellen, csak akkor mi leszünk a Pats. 😕A meccs? Igen.Spankbang akkorEz már a seggből szájba kategória, vagy valami ilyesmi.
KeyG
Cypress
Többet vártam.
KeyG
több mint 2 éve
vajon eljutunk ide?hát amennyire hideg van kétlem h nagyon izzana a levegőSpankbang akkorEz már a seggből szájba kategória, vagy valami ilyesmi.
KeyG
Cypress
www.youtube.com/watch?v=nGUB313JRrI
briareos
www.youtube.com/watch?v=1OQl89ewXvc
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Ha minden további a papírforma szerint halad, akkor Titans-Bengals és Chiefs-Bills meccsek lesznek az AFC-ben jövő héten.
több mint 2 éve
KeyG
9 492
A meccs? Igen.Spankbang akkorEz már a seggből szájba kategória, vagy valami ilyesmi.
KeyG
Cypress
Többet vártam.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
hát amennyire hideg van kétlem h nagyon izzana a levegőSpankbang akkorEz már a seggből szájba kategória, vagy valami ilyesmi.
KeyG
Cypress
www.youtube.com/watch?v=nGUB313JRrI
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Spankbang akkorEz már a seggből szájba kategória, vagy valami ilyesmi.
KeyG
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
ennél már az is jobb lett volna, ha kidobja...Akár haza is lehetne menni, ma úgy látszik semmi se fog sikerülni.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
mikor már azt hinnénk hogy elindulnakinsert chuck testa meme
Negritis
több mint 2 éve
mikor már azt hinnénk hogy elindulnak
több mint 2 éve
Cypress
3 228
LOL!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Ez kb. akkor lesz szoros, hogyna nekünk O oldalon minden sikerül, a Bills meg elkezd bénázni és fumblizni....Ne haragudj de ha a bills nem szerez pontot akkor sem lesz itt már felzárkózás. Arra meg semmit sem tennék hogy a bills itt leállna...
Védelmet nem tudom hogyan tudná felrázni BB, de igazából nem láttam, hogy mit tudnának tenni.
Solymi
44-10
davemayer
Persze, tudom én ezt, épp azt mondom, hogy innen visszajönni max. tényleg csak úgy lehetne mint a Falcons ellen, csak épp ebben a DEF-ben ezt nem látom, hogy megállítják a Billst, az O-ban meg hogy minden sikerül és innen mi pontokat szerzünk mind a DEF mind az O oldalon, a Bills meg összezuhan.Ez kb. akkor lesz szoros, hogyna nekünk O oldalon minden sikerül, a Bills meg elkezd bénázni és fumblizni....Ez nem lesz szoros. Az ilyen meccsek második félideje le szokott ülni, egyik csapat sem akar sérülést. Persze lehet, hogy most táncolni akarnak a hullánkon, de a sérülés mindig benne van és azzal csak a további szereplést kockáztatják. Szerintem hosszú drive-ok jönnek sok futással. Azt sem tudjuk megállítani.
Védelmet nem tudom hogyan tudná felrázni BB, de igazából nem láttam, hogy mit tudnának tenni.
Solymi
Burkus
Bills szerintem itt végig tolni fogja a gázpedált.
Annyi pontot akarnak feltenni amennyit csak lehet.
több mint 2 éve
Mind a két dalt nagyon szeretem Zsülitől, kösz, hogy feltettétek.Tiszteletem jeléül Kampmannek küldöm:zsülikétől csakis ez 😀
youtu.be/0_9b9iLW93g
Cypress
www.youtube.com/watch?v=VRI7HxElr-4
Negritis