Wild Card szombat
több mint 2 éve
A Bills érezhetően demonstrálni akar ma. Én már levettem volna Allent a pályáról.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Kampman
28 323
A Chiefs ellen azért valószínűleg nem fognak beleférni a kihagyott extrák.
több mint 2 éve
Eezzzzzz. Ezzz. Ez. 😳😲😯Ez a valóság.
RedFive
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
amúgy nyilván ricsi stílusa sokat hozzá tett ahhoz h sok ember megkedvelte ezt a sportot itthon, de azt sose fogom megbocsátani neki h éjjel 2 órás meccsek második félidejében amikor már igy el el szenderedtem mindig elkezd rikoltozni h brady BRADY BRADY jóóó passz felnyitom a szemem és látom h 4 yardos elkapás 3&7nél
több mint 2 éve
gec bazdmeg, kapufás gól is pipálva 😀Á, mondom köcsög ez a rúgó, céloz a védő karjára, most mrg a kapufára, már arcoskodik
ezek után következő körben 100% kurba nagy zacskót kapnak
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
gec bazdmeg, kapufás gól is pipálva 😀 ezek után következő körben 100% kurba nagy zacskót kapnak
több mint 2 éve
Nem ér így nem lesz 44-10
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Eezzzzzz. Ezzz. Ez. 😳😲😯
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
meg kúbé snakecsak legyen tosz pléjha brett apó lett volna akit megvédenek a pufifánkok akkor hihetetlen izgalmak között nyert volna a packersSanyival ugye. ő volt ilyen kis, kételkedek az eredményben, pedig hasonló módon tolták torokra éppen a PAckerst az NFC döntőben 😀pedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
az a szépsége ennek a gyönyörű sportnak hogy bármikor bármi megtörténhet
Negritis
briareos
Negritis
petey
briareos
petey
több mint 2 éve
hú ez szép játék volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csak legyen tosz pléjha brett apó lett volna akit megvédenek a pufifánkok akkor hihetetlen izgalmak között nyert volna a packersSanyival ugye. ő volt ilyen kis, kételkedek az eredményben, pedig hasonló módon tolták torokra éppen a PAckerst az NFC döntőben 😀pedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
Negritis
briareos
Negritis
petey
briareos
több mint 2 éve
azért mindennek van határa 😀Akkor mondd már el mi az a sárga vonal és hogy teszik oda? És hogy mozgatják? Annyi idő alatt nem lehet letörölni és ujrafesteni!pedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
Negritis
briareos
Negritis
davemayer
több mint 2 éve
Akkor mondd már el mi az a sárga vonal és hogy teszik oda? És hogy mozgatják? Annyi idő alatt nem lehet letörölni és ujrafesteni!pedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
Negritis
briareos
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Hát bakker... egy sima puntból mi lesz itt...ezeknek ma minden összejön...
több mint 2 éve
meg h nyomja a parfümbizniszétNyilván egy kommentátornak az is a dolga, hogy a tévé előtt tartsa a közönséget.Sanyival ugye. ő volt ilyen kis, kételkedek az eredményben, pedig hasonló módon tolták torokra éppen a PAckerst az NFC döntőben 😀pedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
Negritis
briareos
Negritis
petey
Kampman
több mint 2 éve
ha brett apó lett volna akit megvédenek a pufifánkok akkor hihetetlen izgalmak között nyert volna a packersSanyival ugye. ő volt ilyen kis, kételkedek az eredményben, pedig hasonló módon tolták torokra éppen a PAckerst az NFC döntőben 😀pedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
Negritis
briareos
Negritis
petey
több mint 2 éve
mondjuk jobb mint a bazska-német isti akik meg előadják hogy ez egy szar meccs leszSanyival ugye. ő volt ilyen kis, kételkedek az eredményben, pedig hasonló módon tolták torokra éppen a PAckerst az NFC döntőben 😀pedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
Negritis
briareos
Negritis
petey
de azért nézd
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Nyilván egy kommentátornak az is a dolga, hogy a tévé előtt tartsa a közönséget.Sanyival ugye. ő volt ilyen kis, kételkedek az eredményben, pedig hasonló módon tolták torokra éppen a PAckerst az NFC döntőben 😀pedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
Negritis
briareos
Negritis
petey
több mint 2 éve
Sanyival ugye. ő volt ilyen kis, kételkedek az eredményben, pedig hasonló módon tolták torokra éppen a PAckerst az NFC döntőben 😀pedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
Negritis
briareos
Negritis
több mint 2 éve
Mindegy is. Ramius parancsnok tavalyelott elhunyt a Bahamakon. 😞meg filmben is igy voltak vele ott lekgbztékigen, gru-s volt csak nem akartam bezavarni iktriadot neki jólesz az kgbnek is alapon.Utobbi csak GRU-s lehetett, egy KGB-s kizart egy hadihajon.Putin politikai tiszt volt nem KGB-s az ügynök loginov voltVajon az, hogy a KGB ügynök neve(Putyin), aki nem sokáig élvezheti a filmben tengeralattjáró teszet, véletlen egybebeesés, vagy Clancy már akkor ismerte Vlagyimir Valgyimirovics öfaszkalapságát? 😀imádom a filmet meg a könyvet is 😊Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Szerintem nem lesz szőnyeg szélére állítva.
Kampman
davemayer
lehet meg is nézem ha ennek vége.
mármint ha lejárt az idő, rég vége van
briareos
iktriad
briareos
RedFive
briareos
briareos
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
lakers is, de a második csapatom a nuggets szal nem bánomjokic megint brutálisA Celtics pedig megint szenved
Negritis
Kampman