Wild Card szombat
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Hát, aki a Jagsnek szurkol kb 180 éve mi más lehetne. De a világot a megnem értett idióták teszik igazán izgalmassá és széppé.Bria képviseli a sötét oldalt. Én JEDI(javarészt eszement dilettáns idióta) vagyok!nemMi vagyok én, Obi van Kenobi?Pedig Te vagy az utolsó reményem 😀Peace Mindenkinek,Ezt már szerintem én sem tudom eljinxelni innen.
Iktriad remélem már alszik, nem szeretném ha el JINX-elné a második félidőt. Maradjon csak ez a szép előny, meg a csicskába rakott Pats. 😀
Cypress
iktriad
Burkus
iktriad
darth jinxius
Negritis
iktriad
több mint 2 éve
Ez kb. akkor lesz szoros, hogyna nekünk O oldalon minden sikerül, a Bills meg elkezd bénázni és fumblizni....Ez nem lesz szoros. Az ilyen meccsek második félideje le szokott ülni, egyik csapat sem akar sérülést. Persze lehet, hogy most táncolni akarnak a hullánkon, de a sérülés mindig benne van és azzal csak a további szereplést kockáztatják. Szerintem hosszú drive-ok jönnek sok futással. Azt sem tudjuk megállítani.
Védelmet nem tudom hogyan tudná felrázni BB, de igazából nem láttam, hogy mit tudnának tenni.
Solymi
több mint 2 éve
Ez kb. akkor lesz szoros, hogyna nekünk O oldalon minden sikerül, a Bills meg elkezd bénázni és fumblizni....Ne haragudj de ha a bills nem szerez pontot akkor sem lesz itt már felzárkózás. Arra meg semmit sem tennék hogy a bills itt leállna...
Védelmet nem tudom hogyan tudná felrázni BB, de igazából nem láttam, hogy mit tudnának tenni.
Solymi
44-10
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tiszteletem jeléül Kampmannek küldöm:zsülikétől csakis ez 😀
youtu.be/0_9b9iLW93g
Cypress
www.youtube.com/watch?v=VRI7HxElr-4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Sőt, így még 35-3 se nagyon lehet, ami ugye az 1993-as Oilers előnye volt, mielőtt a Bills fordított.Azért mekkora troll a bills rúgója is hogy így kezen lőtte a patses blokkolót hogy ne lehessen 28-3...Tanulnak a múlt hibáiból.
davemayer
iktriad
több mint 2 éve
Azért mekkora troll a bills rúgója is hogy így kezen lőtte a patses blokkolót hogy ne lehessen 28-3...Tanulnak a múlt hibáiból.
davemayer
több mint 2 éve
Azért mekkora troll a bills rúgója is hogy így kezen lőtte a patses blokkolót hogy ne lehessen 28-3...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Bria képviseli a sötét oldalt. Én JEDI(javarészt eszement dilettáns idióta) vagyok!nemMi vagyok én, Obi van Kenobi?Pedig Te vagy az utolsó reményem 😀Peace Mindenkinek,Ezt már szerintem én sem tudom eljinxelni innen.
Iktriad remélem már alszik, nem szeretném ha el JINX-elné a második félidőt. Maradjon csak ez a szép előny, meg a csicskába rakott Pats. 😀
Cypress
iktriad
Burkus
iktriad
darth jinxius
Negritis
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Ez kb. akkor lesz szoros, hogyna nekünk O oldalon minden sikerül, a Bills meg elkezd bénázni és fumblizni....Védelmet nem tudom hogyan tudná felrázni BB, de igazából nem láttam, hogy mit tudnának tenni.
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Hello,Ebben a stadionban volt minden idők legnagyobb fordítása, ha a Patsesek szeretnének még reménykedni valamiben.Hi Mester,
Kampman
Én azt szeretném, ha már csak a jövő évi szezonban reménykedhetnének. 😀
Cypress
Nem hiszem, hogy megfordítanák, vagy akár csak szorossá tennék.
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Ebben a stadionban volt minden idők legnagyobb fordítása, ha a Patsesek szeretnének még reménykedni valamiben.Hi Mester,
Kampman
Én azt szeretném, ha már csak a jövő évi szezonban reménykedhetnének. 😀
több mint 2 éve
keccs dö bed menwww.youtube.com/watch?v=Gk4jwH8fhMo&ab_channel=VIL%C3%81GTV-VIDE%C3%93SPORT%C3%81L-GY%C5%90R-http
eaglesmcnabb
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=YAuYaCfIcHY
több mint 2 éve
iphone is joNincs kéznél a droidom, amelyik felveszi 😊akkor tekerd csigába a hajad és úgy mondd: iktriad you are our last hopePedig Te vagy az utolsó reményem 😀Peace Mindenkinek,Ezt már szerintem én sem tudom eljinxelni innen.
Cypress
iktriad
Burkus
briareos
Burkus
több mint 2 éve
Nincs kéznél a droidom, amelyik felveszi 😊akkor tekerd csigába a hajad és úgy mondd: iktriad you are our last hopePedig Te vagy az utolsó reményem 😀Peace Mindenkinek,Ezt már szerintem én sem tudom eljinxelni innen.
Cypress
iktriad
Burkus
briareos
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=Gk4jwH8fhMo&ab_channel=VIL%C3%81GTV-VIDE%C3%93SPORT%C3%81L-GY%C5%90R-www.youtube.com/watch?v=Eqk4pWnVN5w
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Ebben a stadionban volt minden idők legnagyobb fordítása, ha a Patsesek szeretnének még reménykedni valamiben.
több mint 2 éve
Cypress
3 228
www.youtube.com/watch?v=Gk4jwH8fhMo&ab_channel=VIL%C3%81GTV-VIDE%C3%93SPORT%C3%81L-GY%C5%90R-Ez már a garbage time? Akkor jöhetnek a seggek is?
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Eddig ebből a félidőből legalább annyi pozitívumot látok, hogy MJ10 nem fél és ha kell akkor fut.A többi? Ehh...a védelem elment a bye-ra, aztán ott maradtak.
több mint 2 éve
Na a 27-3 megvan az induláshoz. És nem egy negyedünk van, hanem kettő.
több mint 2 éve
Na, a 3 pont megvan.
több mint 2 éve
Hát legalább pontokat raktunk fel a táblára... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=Gk4jwH8fhMo&ab_channel=VIL%C3%81GTV-VIDE%C3%93SPORT%C3%81L-GY%C5%90R-
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
nemMi vagyok én, Obi van Kenobi?Pedig Te vagy az utolsó reményem 😀Peace Mindenkinek,Ezt már szerintem én sem tudom eljinxelni innen.
Cypress
iktriad
Burkus
iktriad
darth jinxius