Wild Card szombat
több mint 2 éve
oké meccs végén bill megint elmondja majd h outplayed, outexecuted, outcoachedEgy rookie irányítóval playoffba vitt egy tavaly tavasszal összevásárolt csapatot, kiegészülve néhány saját veteránnal. Nem hiszem, hogy okot adott rá.
utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak ma
briareos
Azt sem gondolom, hogy outcoacholva lett volna ma. A Belichick féle Patriotsra jellemző, hogy ha jók, ha kevésbé jók, ha rosszak, a gyenge csapatokat agyonverik, és a jobb csapatokra kapaszkodnak. Emiatt a defense időnként (ha gyenge a schedule, stb.) jobbnak néz ki, mint amilyen. Brady utolsó évében is ez volt, idén is ez van. Ez a Patriots defense korrekt, de annyira nem jó, hogy megfogjon egy jól játszó elit offense-t. A Bills offense ma nagyon jól játszik. Ha a futást próbálják megfogni, Allen szétpasszolja és szétfutja őket. Ha a passzra állnak rá, akkor a Bills elkezd futni, és a Pats defense ellen leginkább futni lehet. Oldjad meg. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
azért ez megint brutális egyszerűsítése a dolgoknakAkkor még voltak olyan szempontok, hogy dramaturgia, meg forgatókönyv, történetvezetés, színészi játék. Manapság meg az van, hogy "I'am Iron man" és slussz.imádom a filmet meg a könyvet is 😊Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Szerintem nem lesz szőnyeg szélére állítva.
Kampman
davemayer
lehet meg is nézem ha ennek vége.
mármint ha lejárt az idő, rég vége van
briareos
Cypress
régen is voltak egyszerá és semmilyen filmek és most is vannak
sőt a jövőben is lesznek ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
9.8 yard per play first downon billsnek.az korrekt
több mint 2 éve
nem azt mondom hogy elit teljesítmény vagy valamiAzért ezzel a D-vel volt probléma elég, tavaly is látszódott, hogy nem okés. Visszahoztunk régi embereket, nagy neveket, csak épp a teljesítmény nem jött vissza.sztem a szezon előtti várakozásokat bőven túlteljesítették szal ...hát pedig lehet nem ártana. nem azt mondom h fire bill, de nautolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
briareos
Negritis
Na, meg valami elcsúszott teljesen...ezért biztos számon lesz kérve Bill, de Kraft által.
Azért azt nem lehet mondani, hogy sikertelen szezon, rookie QB-val PO-ba jutni...
Solymi
vagy hogy ne hibázott volna
DE alapvetően a Pats idén túlteljesített
több mint 2 éve
Mivel Imádja újrajátszani a videóiban, hogy mi történt a pályákon, akár ez is szóbajöhet, mint Bills-Pats összefoglaló. 😀fura a csaj, nem az a tipik szépség de basznámKonkrétan úgy néz ki ahogy BB fiaA csaj ezen a kepen ugy nez ki mint egy kisminkelt faszi— Annie Agar (@AnnieAgar) January 16, 2022
Negritis
RedFive
davemayer
briareos
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Akkor még voltak olyan szempontok, hogy dramaturgia, meg forgatókönyv, történetvezetés, színészi játék. Manapság meg az van, hogy "I'am Iron man" és slussz.imádom a filmet meg a könyvet is 😊Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
davemayer
briareos
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Azért ezzel a D-vel volt probléma elég, tavaly is látszódott, hogy nem okés. Visszahoztunk régi embereket, nagy neveket, csak épp a teljesítmény nem jött vissza.sztem a szezon előtti várakozásokat bőven túlteljesítették szal ...hát pedig lehet nem ártana. nem azt mondom h fire bill, de nautolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
briareos
Negritis
Na, meg valami elcsúszott teljesen...ezért biztos számon lesz kérve Bill, de Kraft által.
Azért azt nem lehet mondani, hogy sikertelen szezon, rookie QB-val PO-ba jutni...
több mint 2 éve
Embertelen kemeny lenne most egy Bills - Bengals meccsre tippelni.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Sportfogadóként en csak annyit fűznék hozza hogy rakhatófura a csaj, nem az a tipik szépség de basznámKonkrétan úgy néz ki ahogy BB fiaA csaj ezen a kepen ugy nez ki mint egy kisminkelt faszi— Annie Agar (@AnnieAgar) January 16, 2022
Negritis
RedFive
davemayer
briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
imádom a filmet meg a könyvet is 😊Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
davemayer
több mint 2 éve
sztem a szezon előtti várakozásokat bőven túlteljesítették szal ...hát pedig lehet nem ártana. nem azt mondom h fire bill, de nautolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
briareos
több mint 2 éve
Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
fura a csaj, nem az a tipik szépség de basznámKonkrétan úgy néz ki ahogy BB fiaA csaj ezen a kepen ugy nez ki mint egy kisminkelt faszi— Annie Agar (@AnnieAgar) January 16, 2022
Negritis
RedFive
davemayer
több mint 2 éve
hát pedig lehet nem ártana. nem azt mondom h fire bill, de nautolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
több mint 2 éve
Valos veszely, hogy el fog fogyni a TD koszonto tuzijatekraketa.40.5 és 46.5 overre raktam ugyhog fogyjon csak 😉
RedFive
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kampman
28 290
utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
több mint 2 éve
Konkrétan úgy néz ki ahogy BB fiaA csaj ezen a kepen ugy nez ki mint egy kisminkelt faszi— Annie Agar (@AnnieAgar) January 16, 2022
Negritis
RedFive
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
oké meccs végén bill megint elmondja majd h outplayed, outexecuted, outcoachedigazából az első negyedben a punttal eldőlt
utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak ma
briareos
több mint 2 éve
oké meccs végén bill megint elmondja majd h outplayed, outexecuted, outcoachedutolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak ma
több mint 2 éve
A csaj ezen a kepen ugy nez ki mint egy kisminkelt faszi— Annie Agar (@AnnieAgar) January 16, 2022
Negritis
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
— Annie Agar (@AnnieAgar) January 16, 2022
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Bőven szép búcsú Big BentőlNincs ebben semmi bántás, ne viccelj. Már az is Isteni csoda volt, hogy bent vagyunk, kb mint Jézus feltámadása...Őszintén szólva, attól a meccstől várok a legkevesebbet. Nem megbántva a Steelerst.Hasonló eredményre számítok holnap a séfek ellen, csak akkor mi leszünk a Pats. 😕A meccs? Igen.Spankbang akkorEz már a seggből szájba kategória, vagy valami ilyesmi.
KeyG
Cypress
Többet vártam.
KeyG
Cypress
KeyG
Cypress
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Valos veszely, hogy el fog fogyni a TD koszonto tuzijatekraketa.az a baj hogy :
RedFive
www.youtube.com/watch?v=HNpZ3BhEKfA
tudom hogy volt ma már 😀
több mint 2 éve
Valos veszely, hogy el fog fogyni a TD koszonto tuzijatekraketa.