Wild Card szombat
több mint 2 éve
jokic megint brutális
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
túl halk voltálpedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
az a szépsége ennek a gyönyörű sportnak hogy bármikor bármi megtörténhet
Negritis
briareos
Negritis
több mint 2 éve
meg filmben is igy voltak vele ott lekgbztékigen, gru-s volt csak nem akartam bezavarni iktriadot neki jólesz az kgbnek is alapon.Utobbi csak GRU-s lehetett, egy KGB-s kizart egy hadihajon.Putin politikai tiszt volt nem KGB-s az ügynök loginov voltVajon az, hogy a KGB ügynök neve(Putyin), aki nem sokáig élvezheti a filmben tengeralattjáró teszet, véletlen egybebeesés, vagy Clancy már akkor ismerte Vlagyimir Valgyimirovics öfaszkalapságát? 😀imádom a filmet meg a könyvet is 😊Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Szerintem nem lesz szőnyeg szélére állítva.
Kampman
davemayer
lehet meg is nézem ha ennek vége.
mármint ha lejárt az idő, rég vége van
briareos
iktriad
briareos
RedFive
briareos
több mint 2 éve
pedig próbáltam hozni ricsitelég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
Negritis
briareos
több mint 2 éve
elég nagy összegben fogadnék arra h pats win itt már nem fog megtörténnikimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
Negritis
több mint 2 éve
kimondhatjuk, hogy eldőlt? csak óvatosan...amíg nem fújják le nincs vége
petey
több mint 2 éve
igen, gru-s volt csak nem akartam bezavarni iktriadot neki jólesz az kgbnek is alapon.Utobbi csak GRU-s lehetett, egy KGB-s kizart egy hadihajon.Putin politikai tiszt volt nem KGB-s az ügynök loginov voltVajon az, hogy a KGB ügynök neve(Putyin), aki nem sokáig élvezheti a filmben tengeralattjáró teszet, véletlen egybebeesés, vagy Clancy már akkor ismerte Vlagyimir Valgyimirovics öfaszkalapságát? 😀imádom a filmet meg a könyvet is 😊Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
davemayer
briareos
iktriad
briareos
RedFive
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Gratula!!!Valos veszely, hogy el fog fogyni a TD koszonto tuzijatekraketa.40.5 és 46.5 overre raktam ugyhog fogyjon csak 😉
RedFive
davemayer
több mint 2 éve
mac jonesra nem birtak rászólni h húzza fel a zoknikat a képhez? ott viritanak a szomorú nagypapa térdek, elég furcsa látvány
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Így-így.oké meccs végén bill megint elmondja majd h outplayed, outexecuted, outcoachedEgy rookie irányítóval playoffba vitt egy tavaly tavasszal összevásárolt csapatot, kiegészülve néhány saját veteránnal. Nem hiszem, hogy okot adott rá.
utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak ma
briareos
Azt sem gondolom, hogy outcoacholva lett volna ma. A Belichick féle Patriotsra jellemző, hogy ha jók, ha kevésbé jók, ha rosszak, a gyenge csapatokat agyonverik, és a jobb csapatokra kapaszkodnak. Emiatt a defense időnként (ha gyenge a schedule, stb.) jobbnak néz ki, mint amilyen. Brady utolsó évében is ez volt, idén is ez van. Ez a Patriots defense korrekt, de annyira nem jó, hogy megfogjon egy jól játszó elit offense-t. A Bills offense ma nagyon jól játszik. Ha a futást próbálják megfogni, Allen szétpasszolja és szétfutja őket. Ha a passzra állnak rá, akkor a Bills elkezd futni, és a Pats defense ellen leginkább futni lehet. Oldjad meg. 😊
peterk2005
Gyakorlatilag tavaly is már topon volt a Bills, de idén még jobban beérett Allen játéka, jól keverik az offense játékokat, asszem az egy CB-n kívül nincsenek hiányzóik és még Tre kiesését is elbírják, jó a csapat, jók a kiegészítő emberek, ez egy igazi PO csapat, amelyiknél elvárható, hogy AFC döntőbe jusson vagy SB-t játszon.
több mint 2 éve
Utobbi csak GRU-s lehetett, egy KGB-s kizart egy hadihajon.Putin politikai tiszt volt nem KGB-s az ügynök loginov voltVajon az, hogy a KGB ügynök neve(Putyin), aki nem sokáig élvezheti a filmben tengeralattjáró teszet, véletlen egybebeesés, vagy Clancy már akkor ismerte Vlagyimir Valgyimirovics öfaszkalapságát? 😀imádom a filmet meg a könyvet is 😊Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
davemayer
briareos
iktriad
briareos
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Gecci szép trükkös játék volt.
több mint 2 éve
Lesz munka az offseason-ban összeszedni ezt a D-t...Kell egy No. 2 CB J.C mellé és a LB-sort egy az egyben újra kell építeni sajnos...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Ez konkrétan így van. A két Putinban annyi közös van, hogy kinézetre mindketten kurva ellenszenvesek, de vissza az izgalmakhoz.Putin politikai tiszt volt nem KGB-s az ügynök loginov voltVajon az, hogy a KGB ügynök neve(Putyin), aki nem sokáig élvezheti a filmben tengeralattjáró teszet, véletlen egybebeesés, vagy Clancy már akkor ismerte Vlagyimir Valgyimirovics öfaszkalapságát? 😀imádom a filmet meg a könyvet is 😊Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
davemayer
briareos
iktriad
briareos
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=83wO_d4Jp9MA brutális egyszerűsítéseimről vagyok híres. 😮azért ez megint brutális egyszerűsítése a dolgoknakAkkor még voltak olyan szempontok, hogy dramaturgia, meg forgatókönyv, történetvezetés, színészi játék. Manapság meg az van, hogy "I'am Iron man" és slussz.imádom a filmet meg a könyvet is 😊Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
davemayer
briareos
Cypress
régen is voltak egyszerá és semmilyen filmek és most is vannak
sőt a jövőben is lesznek ...
Negritis
Cypress
több mint 2 éve
Köszi! 😀Egy működő streamet please gyerekek! 😀reddit.nflstream.io/wild-card-buffalo-bills-vs-new-england-patriots-live/stream-1
kyobalu
Kampman
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
Putin politikai tiszt volt nem KGB-s az ügynök loginov voltVajon az, hogy a KGB ügynök neve(Putyin), aki nem sokáig élvezheti a filmben tengeralattjáró teszet, véletlen egybebeesés, vagy Clancy már akkor ismerte Vlagyimir Valgyimirovics öfaszkalapságát? 😀imádom a filmet meg a könyvet is 😊Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
davemayer
briareos
iktriad
több mint 2 éve
Cypress
3 228
A brutális egyszerűsítéseimről vagyok híres. 😮azért ez megint brutális egyszerűsítése a dolgoknakAkkor még voltak olyan szempontok, hogy dramaturgia, meg forgatókönyv, történetvezetés, színészi játék. Manapság meg az van, hogy "I'am Iron man" és slussz.imádom a filmet meg a könyvet is 😊Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
davemayer
briareos
Cypress
régen is voltak egyszerá és semmilyen filmek és most is vannak
sőt a jövőben is lesznek ...
Negritis
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Egy működő streamet please gyerekek! 😀reddit.nflstream.io/wild-card-buffalo-bills-vs-new-england-patriots-live/stream-1
kyobalu
több mint 2 éve
Ritkan latninolyan qb sneak-et ahol a back judge-on kivul MINDENKI atjut a first down vonalan. 😂
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Egy működő streamet please gyerekek! 😀https:// www.youtube.com/watch? v=dQw4w9WgXcQ
kyobalu
több mint 2 éve
Egy működő streamet please gyerekek! 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
Vajon az, hogy a KGB ügynök neve(Putyin), aki nem sokáig élvezheti a filmben tengeralattjáró teszet, véletlen egybebeesés, vagy Clancy már akkor ismerte Vlagyimir Valgyimirovics öfaszkalapságát? 😀imádom a filmet meg a könyvet is 😊Ha vki beszól neki akkor visszaszól mint S Connery a Vadászat a vörös októberre-ben a dokinak hogy " igyekszem majd nem kitérni az előbbi kommentjére amikor majd megteszem a jelentésem..."utolsóért lassan előveszik? mert nyilván az offensetől senki se várt 30 pontot, de a D egy fos, nem csak maAzzal a múlttal meg tekintéllyel, ami neki van?
briareos
Kampman
davemayer
briareos