Wild Card szombat
több mint 2 éve
ez annyira látszott 😀 😀 😀
több mint 2 éve
Ott a Bengals D
több mint 2 éve
Derek a checkdown kapitány gimmicket hozta el
több mint 2 éve
úgy tudtam respectvv4laciIktriad a háttérmestereDe nálunk tanulta ki a szakmát! 😁Steelers gyermekTőlünk loptátok. 😊
steelwolf
iktriad
steelwolf
ThundersNFL
több mint 2 éve
Iktriad a háttérmestereDe nálunk tanulta ki a szakmát! 😁Steelers gyermekTőlünk loptátok. 😊
steelwolf
iktriad
steelwolf
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Burfict mezét visszavonultatják a szünetben...?Kidobják a kukába?
yooker
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
De nálunk tanulta ki a szakmát! 😁Steelers gyermekTőlünk loptátok. 😊
steelwolf
iktriad
több mint 2 éve
Burfict mezét visszavonultatják a szünetben...?Azt csak a Steelers ellen szabadna 😀
yooker
több mint 2 éve
Pff...Bengals topicból, drukkolok!2 db dropot nem számolja rossz passznak, ez ilyen PFF dolog😁
Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁Zoli meg ezt rosszul mondta, Burrow biztos nem kezdett 7 jó passzal, hiszen az első incomplete lett
laoce
r.baggio
Szipeter
több mint 2 éve
Burfict mezét visszavonultatják a szünetben...?
több mint 2 éve
Szipeter
1 649
Bengals topicból, drukkolok!2 db dropot nem számolja rossz passznak, ez ilyen PFF dolog😁
Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁Zoli meg ezt rosszul mondta, Burrow biztos nem kezdett 7 jó passzal, hiszen az első incomplete lett
laoce
r.baggio
több mint 2 éve
Bengals topicból, drukkolok!zoli már adjusted completion-ben gondolkodik😀
laoce
r.baggio
több mint 2 éve
Bengals topicból, drukkolok!screenshot a kétezer ejróról jöhetne.
laoce
r.baggio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
A Red Zoneban egész szezonban várni kellett 😀Na lássuk a D-t!még várni kell, hogy felbukkanjanak...
Pari
Pari
több mint 2 éve
Ami szép, az nem csúnya.
több mint 2 éve
Na lássuk a D-t!még várni kell, hogy felbukkanjanak...
Pari
több mint 2 éve
Bengals topicból, drukkolok!Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁Zoli meg ezt rosszul mondta, Burrow biztos nem kezdett 7 jó passzal, hiszen az első incomplete lett
laoce
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Minden passz Chasenek ment eddig. Joey, van ott más is 😄Minden másra ott van a Mastercard.
shagi0206
több mint 2 éve
Uzsonna easy TD drive, helyes
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
épp akarta írni, hogy jöhetne az Uzsonna 😛
több mint 2 éve
Minden passz Chasenek ment eddig. Joey, van ott más is 😄Minek, hogy elejtse? 😀
shagi0206
több mint 2 éve
Nem tetszik ez az új szabály, hogy nem szabad hozzáérni a futóhoz.
több mint 2 éve
ki mondja h nem történhet meg?Hát ami most zajlik az pont az, amire azt mondják, hogy az nfl-ben nem történhet meg... mármint hogy szénné szivatnak egy embert a védelembőlRemember when Joe Brady was declared the next great offensive mastermind because he coordinated an LSU offense that scored a lot of points with Joe Burrow throwing to Ja'Marr Chase and Justin Jefferson against college kids?
— Michael David Smith (@MichaelDavSmith) January 15, 2022
empty taxi
r.baggio
több mint 2 éve
Gabbagabbahey