NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Megtörtük a Steelerst. A jags meccs után már nem voltak az igaziak.
több mint 3 éve
*porognek a holloagyak*Milyen is a Bills Run D#? 😕
😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
gedam
5 901
But at the end of the day … the Steelers are the Browns.
több mint 3 éve
Zaborn
105
Remélem a Mahomes is ilyen kipihent lesz jövő héten, mint Benító ma 😀
több mint 3 éve
Nem lett kapufa 😛
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Es 40+al kitomtok minket az angol meccs peldajara😊En most belekeveredtem, mint maci a malnasba, Browns W eseten is a KCvel jatszunk?Nem, jöttök a Jags-hez.
LeviPoki
iktriad
több mint 3 éve
Gabor81
803
Akkor jol neztem, de a most kiadott nfles menetrend megakart trefalni igy koran reggel. Akkor viszont kurvanagy pacsi Barnak!! 😊miert? 😆
LeviPoki
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Akkor jol neztem, de a most kiadott nfles menetrend megakart trefalni igy koran reggel. Akkor viszont kurvanagy pacsi Barnak!! 😊
több mint 3 éve
Köszi!Nyugodtan mehetek dolgozni!
több mint 3 éve
En most belekeveredtem, mint maci a malnasba, Browns W eseten is a KCvel jatszunk?Neeeem, mentek szomszédolni 😊
LeviPoki
több mint 3 éve
En most belekeveredtem, mint maci a malnasba, Browns W eseten is a KCvel jatszunk?Bills
LeviPoki
több mint 3 éve
Remélem JuJu felkéri TakiTakit a következő TikTok videójába szerepelni.
több mint 3 éve
En most belekeveredtem, mint maci a malnasba, Browns W eseten is a KCvel jatszunk?Nem
LeviPoki
több mint 3 éve
Kampman
28 290
En most belekeveredtem, mint maci a malnasba, Browns W eseten is a KCvel jatszunk?nem, akkor a Buffalóval.
LeviPoki
több mint 3 éve
En most belekeveredtem, mint maci a malnasba, Browns W eseten is a KCvel jatszunk?Nem. Bills.
LeviPoki
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
gedam
5 901
En most belekeveredtem, mint maci a malnasba, Browns W eseten is a KCvel jatszunk?akkor buffa
LeviPoki
több mint 3 éve
Takitaki, győzigyőzi
több mint 3 éve
Gabor81
803
es miert adtunk annyi elonyt egy amugy is jo csapatnak ellenunk. 😑
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
En most belekeveredtem, mint maci a malnasba, Browns W eseten is a KCvel jatszunk?
több mint 3 éve
több mint 3 éve
TakiTaki Picki Picki
több mint 3 éve
Ott a vége Tik tak 😛