NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Wild Card vasárnap
10 hónapja
Abból indultam ki, hogy a GB veri a Ninerst. Természetesen. | (Nem.) |Mindkét csapat szeretné elkerülni a Packerst, inkább kiesnek.az itteni győztes az a tampa-phillyvel játszik fixen, nem?
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
10 hónapja
Én ezt nem kértem volna, ebben a Ramsben benne van, hogy megcsinálja
10 hónapja
casaubon
2 391
Ez csunyan nezett ki
10 hónapja
Akkoss
222
Az hogy nem tört el, jobbulást neki
10 hónapja
uh Higbee mit kapott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nacuának megvan a playofff rookie rekord is. Az igen.Az NFLt inkább az érdekli, hogy nő az érdeklődés, mert ezek az emberek máshol is bekapcsolják, többet fognak fizetni a csatornák/streaming platformok emiatt.Ja, van egy ismerősöm, aki 6 hónapja kb azt se tudta, mi az a TE, most meg Baldinger videókat reposztol.
Plusz hát merchandise, ha a Chiefs piacra dobná azt a kabátot amit triad is linkelt, amit Jusczyk felesége csinált és Taylor viselt, szerinted hány ezer Swiftie rendelné meg.
tenorx
Szerintem Goodell jövőre megkéri Hailee Steinfeldet is, hogy aktívabban drukkoljon a Bills-es Josh Alllennek, hogy az ő sokmilliós fan base-e is NFL addikt legyen.
Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
Jaj istenem ez a missed tacklenagyon csúnya volt
tenorx
már már VJ csapatot idéz
10 hónapja
Akkoss
222
Ez is, meg hogy Puca-t nem tudjuk fogni... Mint ahogy semmelyik első számú elkapótsztem inkább az van hogy ha Goffon van nyomás akkor ő hamarabb hibázik mint StaffordRajtuk látszik a javulás, rajtunk nemmer a ramstől benne volt?Kell az extra a Lions Dtől.Na az eddig nincs benne
tenorx
Akkoss
Negritis, a vajda
Akkoss
Negritis, a vajda
10 hónapja
De, Packers-49ers leszMindkét csapat szeretné elkerülni a Packerst, inkább kiesnek.az itteni győztes az a tampa-phillyvel játszik fixen, nem?
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
10 hónapja
Jaj istenem ez a missed tackle
10 hónapja
Mindkét csapat szeretné elkerülni a Packerst, inkább kiesnek.az itteni győztes az a tampa-phillyvel játszik fixen, nem?
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Mindkét csapat szeretné elkerülni a Packerst, inkább kiesnek.
10 hónapja
remélem nemdurva hogy csak 30-30 yardnyi büntetés és 0-0 TOSzoval most jon egy 40 yardos DPI vagy egy INT
Negritis, a vajda
casaubon
10 hónapja
sztem inkább az van hogy ha Goffon van nyomás akkor ő hamarabb hibázik mint StaffordRajtuk látszik a javulás, rajtunk nemmer a ramstől benne volt?Kell az extra a Lions Dtől.Na az eddig nincs benne
tenorx
Akkoss
Negritis, a vajda
Akkoss
10 hónapja
casaubon
2 391
durva hogy csak 30-30 yardnyi büntetés és 0-0 TOSzoval most jon egy 40 yardos DPI vagy egy INT
Negritis, a vajda
10 hónapja
Akkoss
222
Rajtuk látszik a javulás, rajtunk nemmer a ramstől benne volt?Kell az extra a Lions Dtől.Na az eddig nincs benne
tenorx
Akkoss
Negritis, a vajda
10 hónapja
durva hogy csak 30-30 yardnyi büntetés és 0-0 TO
10 hónapja
Kell az extra a Lions Dtől.Dolgok, amit nem akartak ma hallani Detroitban...
tenorx
10 hónapja
mer a ramstől benne volt?Kell az extra a Lions Dtől.Na az eddig nincs benne
tenorx
Akkoss
10 hónapja
Goff már bizonytalana fal nem védte meg
Akkoss
10 hónapja
nem vitatkozok hogy ez releváns, csak más irányból néztem kicsitTök mindegy, az a Peacockot érdekli, és ráadásul az ingyenes hónap/nyomott ár is úgy működik a SaaS alapú serviceknél, hogy rengeteg ember nem mondja le utána, és ebből is rengeteg pénz jön.Saturday’s Chiefs-Dolphins playoff game in Kansas City averaged 23 MILLION viewers on Peacock, making it the most-streamed game in NFL history.a peacock az csak előfizetős, nem?
Az NFL hogy imádhatja, hogy Swift miatt bevonzott ki tudja hány millió új nézőt.
tenorx
vajon a 23 millából hány volt ingyenes hónap?
Negritis, a vajda
Az NFLt inkább az érdekli, hogy nő az érdeklődés, mert ezek az emberek máshol is bekapcsolják, többet fognak fizetni a csatornák/streaming platformok emiatt.
Plusz hát merchandise, ha a Chiefs piacra dobná azt a kabátot amit triad is linkelt, amit Jusczyk felesége csinált és Taylor viselt, szerinted hány ezer Swiftie rendelné meg.
tenorx
amúgy tekintve hogy a TNF már primevideo
peacockra megy egy csomó egyéb
kiváncsi vagyok hogy a Disney(epsn) mit lép majd
10 hónapja
Akkoss
222
Goff már bizonytalan
10 hónapja
casaubon
2 391
Hoppa, 3&out
10 hónapja
Kell az extra a Lions Dtől.