NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 534
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Wild Card vasárnap
10 hónapja
Mondjuk őt nem azért követik az emberek, mert mellkidobós képeket posztol.mondjuk Annie Agar se klasszikus insta nőként futott be hanem a Weekly Recap-pel amin mezben van
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Mondjuk őt nem azért követik az emberek, mert mellkidobós képeket posztol.Dave Damashek sokkal idegesítőbb, amikor a Steelers seggét nyalja. 😀Kevés idegesítőbb ember van a sportmédiában ennél a csajnál.— Annie Agar (@AnnieAgar) January 15, 2024
Negritis, a vajda
tenorx
iktriad
10 hónapja
én Annie-t követem és imádni valóDave Damashek sokkal idegesítőbb, amikor a Steelers seggét nyalja. 😀Negritis, a vajdaKevés idegesítőbb ember van a sportmédiában ennél a csajnál.
tenorx
iktriad
de elfogadom ha valaki nem szereti
10 hónapja
FunHun
1 482
Na, legyen végre egy izgalmas, jó meccs...!!!
10 hónapja
Dave Damashek sokkal idegesítőbb, amikor a Steelers seggét nyalja. 😀Kevés idegesítőbb ember van a sportmédiában ennél a csajnál.— Annie Agar (@AnnieAgar) January 15, 2024
Negritis, a vajda
tenorx
10 hónapja
Akkoss
222
Btw LaPorta játszik.
10 hónapja
remélem mind2 csapat jól játszik és akkor én boldog leszekStafford és a Lions is megérdemelné a győzelmet Detroitban
10 hónapja
Azért azt tegyük hozzá, hogy a tömeg egy kis része boo-zta Staffordot, ami természetesen nem szép, de mindig vannak kevésbé értelmes szurkolók.uh mondjuk itt aztért látszik a meccs előtt hogy nem esett jól neki
Akkoss
ráadásul a gyerekek is kint vannak
10 hónapja
Nem lenezve a Buccaneerst es az Eaglest, de aki itt nyer, jo esellyel focsoportdontozik…50-50 vagy igen vagy nem 😀
casaubon
az meg jó esély
10 hónapja
Kevés idegesítőbb ember van a sportmédiában ennél a csajnál.— Annie Agar (@AnnieAgar) January 15, 2024
Negritis, a vajda
10 hónapja
casaubon
2 391
Nem lenezve a Buccaneerst es az Eaglest, de aki itt nyer, jo esellyel focsoportdontozik…
10 hónapja
pont ez az hogy gyökérségnek tartom én isÉrtem én, attól még nem szimpatikus se ez, se azok.raptors carterna remélem ez izgi meccs lesz, hajrá Lions!Én is abszolút nekik szurkoltam, ez a Stafford booing kicsit elvette a kedvem mondjuk 😀
Löfli
tenorx
vagy nemrég ugye chicago ...
Negritis, a vajda
Carter valamennyire érthető azért a vége miatt.
tenorx
és a Carter is egy olyan balhé amit nem a játékos kezdett
10 hónapja
— Annie Agar (@AnnieAgar) January 15, 2024
10 hónapja
Értem én, attól még nem szimpatikus se ez, se azok.raptors carterna remélem ez izgi meccs lesz, hajrá Lions!Én is abszolút nekik szurkoltam, ez a Stafford booing kicsit elvette a kedvem mondjuk 😀
Löfli
tenorx
Negritis, a vajda
Carter valamennyire érthető azért a vége miatt.
10 hónapja
raptors carterna remélem ez izgi meccs lesz, hajrá Lions!Én is abszolút nekik szurkoltam, ez a Stafford booing kicsit elvette a kedvem mondjuk 😀
Löfli
tenorx
10 hónapja
igen ezt én sem értettem, de biztos meg vannak zavarodva, 30 év után hazai playoff meccs, nincsenek ehhez hozzászokvana remélem ez izgi meccs lesz, hajrá Lions!Én is abszolút nekik szurkoltam, ez a Stafford booing kicsit elvette a kedvem mondjuk 😀
Löfli
tenorx
10 hónapja
Akkoss
222
Lets go, kell ez a W.
10 hónapja
na remélem ez izgi meccs lesz, hajrá Lions!Én is abszolút nekik szurkoltam, ez a Stafford booing kicsit elvette a kedvem mondjuk 😀
Löfli
10 hónapja
na remélem ez izgi meccs lesz, hajrá Lions!
10 hónapja
Közben a FilmCafe-n elkezdődött a Minden héten háború"Mit keresel a seggemben?
ozibozi
Ugyanezt kérdezte tegnap a barátnőm!"
10 hónapja
ozibozi
17 142
Közben a FilmCafe-n elkezdődött a Minden héten háború
10 hónapja
Hány óra múlva basszák ki McCarthyt?tartom hogy marad
tenorx
10 hónapja
Hány óra múlva basszák ki McCarthyt?