Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
10 hónapja
Az a gáz, hogy 2 labdaszerzésből 0 pontot tudtunk feltenni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Bent maradt 3 időkérésünk. Az első hiba a csapattól.Megelőztél.🙂
Tactful Cactus
10 hónapja
Bent maradt három időkérésünk.
10 hónapja
Köszii!Playoffban volt mar valamikor nullazas egy meccsen?Texans-Chiefs 2016
gerappa
Giants-Panthers 2006
A Vikings egy NFC-döntőben lett nullázva 2001-ben
Kampman
10 hónapja
Mekkora bold volt, hogy az itt nyertes megy a konfdöntőbe, milyen lehet akkor a többi nfc-s csapat?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Bent maradt 3 időkérésünk. Az első hiba a csapattól.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Ja. Ha elég kicsit képet nézünk, a megfelelő időszakból. Akkor elit a csávó. 😀Dallas meccsre gondolt szerintem.Love bazzeg tavy nem dobaltad ezeket a rigokat 😀De, azért igen.
Blevi
twitch(4thline)
Tactful Cactus
10 hónapja
A maival azert nem vernem a mellem 😀Ott van focicsapat ? 🤣🤣Dallas meccsre gondolt szerintem.Love bazzeg tavy nem dobaltad ezeket a rigokat 😀De, azért igen.
Blevi
twitch(4thline)
Tactful Cactus
Pep71
10 hónapja
Azért eddig Love jobb labdákat ad az eagles játékosoknak mint Hurts. Ritka rossz meccs.
10 hónapja
Eddig az O nem túl impresszív a nem túl erős GB D ellen.
10 hónapja
szegény sanyika nagyon sírna, ha én lennék. meg én is, ha ő xdnem lenne antipatikus csapat ez az iggles, csak lekéne róluk tépni ezt a szar zöld mezt és relokálni a franchiset philadephiából. egyébként semmi baj velükShawnka te vagy az?
fake.id
Sixo
10 hónapja
Igazi jellemformalo probatetel az utobbi evekben GB szurkolonak lenni ...Van azért rosszabb, kérdezd iktriadot vagy a Brownsosokat.
jossbeaumont
10 hónapja
Igazi jellemformalo probatetel az utobbi evekben GB szurkolonak lenni ...Pedig a leginkább kiszámítható, végig 5. és 10. közt, és jön a PO zakó is.
jossbeaumont
Poloska vagyok.
10 hónapja
Nezzuk pozitivan: a vedelemre eddig nem sok panasz lehet
10 hónapja
Igazi jellemformalo probatetel az utobbi evekben GB szurkolonak lenni ...Meg ne sajnáljalak. Próbálj meg Jags vagy Jets szurkoló lenni.
jossbeaumont
10 hónapja
Playoffban volt mar valamikor nullazas egy meccsen?Texans-Chiefs 2016
gerappa
Giants-Panthers 2006
A Vikings egy NFC-döntőben lett nullázva 2001-ben
10 hónapja
Ja lotte a lezereket ezerrelDallas meccsre gondolt szerintem.Love bazzeg tavy nem dobaltad ezeket a rigokat 😀De, azért igen.
Blevi
twitch(4thline)
Tactful Cactus
10 hónapja
Playoffban volt mar valamikor nullazas egy meccsen?mintha a pats vagy a Houstont vagy a Denvert, de lehet csak sima volt
gerappa
10 hónapja
Ott van focicsapat ? 🤣🤣Dallas meccsre gondolt szerintem.Love bazzeg tavy nem dobaltad ezeket a rigokat 😀De, azért igen.
Blevi
twitch(4thline)
Tactful Cactus
10 hónapja
Hurts miért ilyen hulladékszar?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Igazi jellemformalo probatetel az utobbi evekben GB szurkolonak lenni ...
10 hónapja
Dallas meccsre gondolt szerintem.Love bazzeg tavy nem dobaltad ezeket a rigokat 😀De, azért igen.
Blevi
twitch(4thline)
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!