Wild Card vasárnap
2 hónapja
Most van 3 is 😀Pláne hogy nekünk akkor egy darab normális LBnk nem volt vagy 20 èven keresztül 😄Más volt akkor a LB játek…áhh - nem szerettem sosem a 9erst, de az a Willis-Bowman duó brutál volt.PW nemsokára nagyon gazdag ember leszpatrick willis?
Shanny Magic
eaglesmcnabb
shagi0206
Visszasírjuk
Janek
dande2
2 hónapja
Az már csak a nőnek problémaNa, most kell arra figyelni a Buffalonak, hogy ne legyen: Túl koránÁltalános férfi probléma. Korán elsülni
zacknorb
shagi0206
2 hónapja
Azt hittem, Trubi beállni készül.
2 hónapja
Arra gondolsz, hogy neha random bedobnak egyet?ennyi elbaszarintott szereléstA holdingok megítélése érdekes....
Negritis, a vajda
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 hónapja
Pláne hogy nekünk akkor egy darab normális LBnk nem volt vagy 20 èven keresztül 😄Más volt akkor a LB játek…áhh - nem szerettem sosem a 9erst, de az a Willis-Bowman duó brutál volt.PW nemsokára nagyon gazdag ember leszpatrick willis?
Shanny Magic
eaglesmcnabb
shagi0206
Visszasírjuk
Janek
2 hónapja
a jags kap hazai pályát, de mikor ennyi az egyéni hiba akkor nincs mire panaszkodniennyi elbaszarintott szereléstA holdingok megítélése érdekes....
Negritis, a vajda
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Az a defense nholding kellett. Koszi refs.Az egy full nagy kamu volt....
Bazsinho
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
ennyi elbaszarintott szereléstfura latni ezt McDermott csapattol.
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Ha blowout Jags w lesz, ám legyen. 😀Eddig fasza a playoffHa ilyen a PO, akkor jó eséllyel szar lesz a Super Bowl.
Akcidens
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
ki fog esni a Bills 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Az a defense nholding kellett. Koszi refs.
2 hónapja
Na, most kell arra figyelni a Buffalonak, hogy ne legyen: Túl koránÁltalános férfi probléma. Korán elsülni
zacknorb
2 hónapja
ennyi elbaszarintott szereléstA holdingok megítélése érdekes....
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
meccs van a végéreEddig is az volt, csak most kevésbé nyögvenyelős.
Drip
2 hónapja
Eddig fasza a playoffHa ilyen a PO, akkor jó eséllyel szar lesz a Super Bowl.
Akcidens
2 hónapja
de olyankor is egy allat 😀na udv, utolertem az elot. Allen meg mindig egy allat!de hát már a Jags támad 😀
csebi
shagi0206
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
ennyi elbaszarintott szerelést
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Más volt akkor a LB játek…áhh - nem szerettem sosem a 9erst, de az a Willis-Bowman duó brutál volt.PW nemsokára nagyon gazdag ember leszpatrick willis?
Shanny Magic
eaglesmcnabb
shagi0206
Visszasírjuk
2 hónapja
Ki szarozta Etienne-t? 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Na, most kell arra figyelni a Buffalonak, hogy ne legyen: Túl korán
Poloska vagyok.
2 hónapja
Sok idő maradt az órán
2 hónapja
Akcidens
137
Na, haladunk az OT felé?Nem gondolom, ebbe benne vagy egy jaguars td meg egy bills és utána meg ki tudja
zacknorb
2 hónapja
PW nemsokára nagyon gazdag ember leszIdén alá kell íratni. Kontrakt év jön neki. És Strangenek is. és van egy csomó lejárónk is.
Shanny Magic