Wild Card vasárnap
21 napja
sima
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Tudjak ok…látod, mi is tudjuk. Akkor az ellenfelek miért nem? 😀Legalabbis megprobalja, a bal guard mogottHa Trevornak nem volt meg, akkor Allennek se kell.egyértelmű, majd Allen átdől.
De sztem nekimennek 4-re is.
Lúdas Solymi
shagi0206
casaubon
shagi0206
21 napja
Picsába.
21 napja
látod, mi is tudjuk. Akkor az ellenfelek miért nem? 😀Legalabbis megprobalja, a bal guard mogottHa Trevornak nem volt meg, akkor Allennek se kell.egyértelmű, majd Allen átdől.
Lúdas Solymi
shagi0206
casaubon
21 napja
Sima tush push.
21 napja
Legalabbis megprobalja, a bal guard mogottHa Trevornak nem volt meg, akkor Allennek se kell.egyértelmű, majd Allen átdől.
Lúdas Solymi
shagi0206
21 napja
Ha Trevornak nem volt meg, akkor Allennek se kell.egyértelmű, majd Allen átdől.
Lúdas Solymi
21 napja
Ha Trevornak nem volt meg, akkor Allennek se kell.De sztem nekimennek 4-re is.
21 napja
Kicsit koran ment le, ez 4th down lesz
21 napja
Az a térd nagyon szarul nézett kiEz az a Gabe Davis akit ismerek Duválból.hát most keményen szendvicsbe rakták
iktriad
shagi0206
21 napja
Ja. Jobbulást.Ez az a Gabe Davis akit ismerek Duválból.hát most keményen szendvicsbe rakták
iktriad
shagi0206
21 napja
Ez az a Gabe Davis akit ismerek Duválból.hát most keményen szendvicsbe rakták
iktriad
21 napja
Ez az a Gabe Davis akit ismerek Duválból.
21 napja
Hiányoltàtok a TE-játékit 😅

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Ő tényleg nem csak csinos, de roppant jó színésznő. És a számait is kedvelem.Sok a Hailee Steinfeld fan közöttünk. Amúgy én is kedvelem, de nem most.😀Ja, sok a vén gooner 😀😀
iktriad
zacknorb
21 napja
Ja, sok a vén gooner 😀😀Sok a Hailee Steinfeld fan közöttünk. Amúgy én is kedvelem, de nem most.😀Eldőlt 😊Sokan dolgoztok a bills győzelméért. Nem tetszik!
Janek
eaglesmcnabb
iktriad
Poloska vagyok.
21 napja
Azt mondja Joe Brady tartogatja a játékait 4. negyedre? Nehezemre esik elhinni azt, hogy a playbookjában olyan sok minden van.
21 napja
Eldőlt 😊Sokan dolgoztok a bills győzelméért. Nem tetszik!
Janek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
21 napja
Eldőlt 😊Dehogyis.
Janek