Wild Card vasárnap
21 napja
Eladtad az egészséged egy kereszteződésben Crowleynak valld be a mai Jags W-értHa ez az ára, legyen!
KeyG
21 napja
valahol megtudom érteni, én se toltam őket akkora elánnal, de a New Vegast meg a 3at 1x toltam kikicsit csücskös lesz az új falloutot is befejezni a meccs előtt, de meglesz azért 😀A végén mindig van 2-5 perc plusz stablista, sima lesz.
Negritis, a vajda
Én mondjuk az első után a második szezont elengedtem, igaz a játékkal sose játszottam, így tesóm szerint nehéz.
KeyG
az eredeti 1et meg sokat játszottam csak fingom se volt mit csinálok 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Van Lanen nincs, Walker Little újra a LT, Mekari a RG.Eladtad az egészséged egy kereszteződésben Crowleynak valld be a mai Jags W-ért
Ugyanitt: Iktriad - Doubtful (illness). Többet rókázok, mint Willie Beaman a pályán és a fejem is szétmegy. Rühellem a migrént.
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
21 napja
2018-ban volt pont ebben az idősávban egy Jags-Bills wild card meccs, ami ritka szarul sikerült, pedig nagy várakozás előzte meg, a Bills 18, a Jags pedig 10 év után tért vissza a playoffba.De lehet ugyanannyit fog futkorászni a 2 QB, mint 6 éve. Bortles konkrétan RB-vé alakult a meccsen.
Blake Bortles vs. Tyrod Taylor
Ez csak jobb lesz.
Kampman
Inni se merek jelenleg, mert az is visszajön. Talán a meccs majd eltereli a figyelmem. Vagy még rosszabbul leszek tőle. 😊Ugyanitt: Iktriad - Doubtful (illness). Többet rókázok, mint Willie Beaman a pályán és a fejem is szétmegy. Rühellem a migrént.Várjuk majd a pályaszéli random riporterek update-jeit az állapotodról.
iktriad
Jobbulást
Kampman
Szerkesztette: iktriad
21 napja
2018-ban volt pont ebben az idősávban egy Jags-Bills wild card meccs, ami ritka szarul sikerült, pedig nagy várakozás előzte meg, a Bills 18, a Jags pedig 10 év után tért vissza a playoffba. Blake Bortles vs. Tyrod Taylor
Ez csak jobb lesz.
21 napja
Van Lanen nincs, Walker Little újra a LT, Mekari a RG. Ugyanitt: Iktriad - Doubtful (illness). Többet rókázok, mint Willie Beaman a pályán és a fejem is szétmegy. Rühellem a migrént.
21 napja
jó estét, hajrá
21 napja
Remélem ma Allen csatlakozik Burrow/Lamar duóhoz és lesznek a triumvirátus a hogy érjük utolér Mahomest versenyben.easy bills.
KeyG
21 napja
kicsit csücskös lesz az új falloutot is befejezni a meccs előtt, de meglesz azért 😀A végén mindig van 2-5 perc plusz stablista, sima lesz.
Negritis, a vajda
Én mondjuk az első után a második szezont elengedtem, igaz a játékkal sose játszottam, így tesóm szerint nehéz.
We are just the Ravens!
21 napja
kicsit csücskös lesz az új falloutot is befejezni a meccs előtt, de meglesz azért 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Remélem ma Allen csatlakozik Burrow/Lamar duóhoz és lesznek a triumvirátus a hogy érjük utolér Mahomest versenyben.
We are just the Ravens!
21 napja
The last AFC wildcard team to win a playoff game were the 2020 Browns.
— Timo Riske (@PFF_Moo) January 10, 2026
Poloska vagyok.
21 napja
19-től, ARENA4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal