Wild Card vasárnap

21 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 393 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Eladtad az egészséged egy kereszteződésben Crowleynak valld be a mai Jags W-ért
KeyG
Ha ez az ára, legyen!
21 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 929 — The Mathematician
kicsit csücskös lesz az új falloutot is befejezni a meccs előtt, de meglesz azért 😀
Negritis, a vajda
A végén mindig van 2-5 perc plusz stablista, sima lesz.
Én mondjuk az első után a második szezont elengedtem, igaz a játékkal sose játszottam, így tesóm szerint nehéz.
KeyG
valahol megtudom érteni, én se toltam őket akkora elánnal, de a New Vegast meg a 3at 1x toltam ki
az eredeti 1et meg sokat játszottam csak fingom se volt mit csinálok 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
21 napja
KeyG Baltimore Ravens 13 627
Van Lanen nincs, Walker Little újra a LT, Mekari a RG.

Ugyanitt: Iktriad - Doubtful (illness). Többet rókázok, mint Willie Beaman a pályán és a fejem is szétmegy. Rühellem a migrént.
iktriad
Eladtad az egészséged egy kereszteződésben Crowleynak valld be a mai Jags W-ért

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
21 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 393 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2018-ban volt pont ebben az idősávban egy Jags-Bills wild card meccs, ami ritka szarul sikerült, pedig nagy várakozás előzte meg, a Bills 18, a Jags pedig 10 év után tért vissza a playoffba.
Blake Bortles vs. Tyrod Taylor

Ez csak jobb lesz.
Kampman
De lehet ugyanannyit fog futkorászni a 2 QB, mint 6 éve. Bortles konkrétan RB-vé alakult a meccsen.

Ugyanitt: Iktriad - Doubtful (illness). Többet rókázok, mint Willie Beaman a pályán és a fejem is szétmegy. Rühellem a migrént.
iktriad
Várjuk majd a pályaszéli random riporterek update-jeit az állapotodról.
Jobbulást
Kampman
Inni se merek jelenleg, mert az is visszajön. Talán a meccs majd eltereli a figyelmem. Vagy még rosszabbul leszek tőle. 😊

Szerkesztette: iktriad
21 napja
Ppistike Jacksonville Jaguars 821 — i'm batman

iktriad
Csatlakozom a göthösök táborához.

Szerkesztette: Ppistike
21 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 474
iktriad
Várjuk majd a pályaszéli random riporterek update-jeit az állapotodról.
Jobbulást

Szerkesztette: Kampman

21 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 474
2018-ban volt pont ebben az idősávban egy Jags-Bills wild card meccs, ami ritka szarul sikerült, pedig nagy várakozás előzte meg, a Bills 18, a Jags pedig 10 év után tért vissza a playoffba.
Blake Bortles vs. Tyrod Taylor

Ez csak jobb lesz.

21 napja

21 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 720 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
jó estét, hajrá Packers Jags,Niners,Pats (a tökéletes tippsorhoz)

21 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 454 — Omar's Coming Yo!
Remélem ma Allen csatlakozik Burrow/Lamar duóhoz és lesznek a triumvirátus a hogy érjük utolér Mahomest versenyben.
KeyG
easy bills.

21 napja
kicsit csücskös lesz az új falloutot is befejezni a meccs előtt, de meglesz azért 😀
Negritis, a vajda
A végén mindig van 2-5 perc plusz stablista, sima lesz.
Én mondjuk az első után a második szezont elengedtem, igaz a játékkal sose játszottam, így tesóm szerint nehéz.

We are just the Ravens!
21 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 929 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
21 napja
Remélem ma Allen csatlakozik Burrow/Lamar duóhoz és lesznek a triumvirátus a hogy érjük utolér Mahomest versenyben.

We are just the Ravens!
21 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 776 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
21 napja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 709 — no es importante
19-től, ARENA4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal